Ievietots: 18 jūl. | Lasīts: 121 | Sludinājuma ID: #7960549

Fun trio šŸ¤©šŸ”„ (28 gadi)

Čau!
Man ir labs un interesants piedāvājums!

Meklēju sakarÄ«gu džeku, kurÅ” grib labu izklaidi - pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Varam vienoties par formātu.

Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos vai, ja vēlies varu pasaukt lÄ«dzi ESKORTA meiču!
BÅ«s Tev iespēja izbaudÄ«t dubultu baudu! šŸ‘
  • Fun trio šŸ¤©šŸ”„ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#7960549)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7960549 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7960549
Vārds Fun trio šŸ¤©šŸ”„
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 18 jūl.
Lasīts 121

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
18 jūl.

pljavnieki seks (69)

ŠæрŠøŠ³Š»Š¾ŃˆŃƒ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с сŠøŠ¼ŠæŠ¾Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¼ Š±ŠøсŠµŠŗс ŠæŠ°Ń€Š½ŠµŠ¼ Š“Š¾ 40 Š“Š»Ń Š¾Š±Š¾ŃŽŠ“Š½Š¾Š³Š¾ сŠµŠŗсŠ° , уŠ½ŠøŠ²ŠµŃ€ŃŠ°Š»Š¾Š¼ ŠŗŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŃ†ŠøŠ°Š», Š¼ŠµŃŃ‚Š¾ Š² ŠæŠ»ŃŠ²Š½ŠøŠµŠŗŠø, ŠµŃŃ‚ŃŒ Š¼ŠµŃŃ‚Š¾. Š¼Š½Šµ 48 ŠæŠ»Š¾Ń‚Š½Ń‹Š¹ . ŠŗŠ°Š¹Ń„Š°Š½ŠµŠ¼?
18 jūl.

Men for (35)

Čau! Esmu atvērts kādam piedāvājumam no pāra vai sievietes! Esmu pieklājÄ«gs, simpātisks, spējÄ«gs vÄ«rietis 25/180/85/19! Esmu mācÄ«jies taisÄ«t klasisko masāžu, varu papraktizēt un iekļaut kādus erotiskos elementus , patÄ«k viss, ja ir pareizā kompānija šŸ˜‰ Uzraksti un varam iepazÄ«ties šŸ˜‰ Viss reāli un konfidencionāli!
maijamaija99 (29 gadi) 3
18 jūl.

maijamaija99 (29)

Pāris pafilmēs savu seksu videozvanā, varam, sarunāt, ka sieviete paÅ”apmierinās viena, ir gatavi video arÄ«. Varam iekļaut tavas individālās vēlmes. maijamaija99 - teleram
18 jūl.

Feminizēt (48)

Vai Å”ajā portālā ir sievietes vai pāri, kuri vēlas vai kuriem patÄ«k daļēji feminizēt vÄ«rieti (pārģērbt vÄ«rieti sievieÅ”u drēbÄ«tes) un padarÄ«t viņu par savu seksuālo palaistuvÄ«ti (bet ne vergu vai BDSM stilā).
18 jūl.

Pusis (32)

Puisis mekle jauku pārÄ«ti labai laiku pavadÄ«Å”anai uz slepenām tikÅ”anām reizēm esmu no RÄ«ga
18 jūl.

Š£Ń…Š¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹ (31)

ŠœŠ¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹, ŠæŠ¾ŃˆŠ»Ń‹Š¹ сŠ²Š¾Š±Š¾Š“Š½Ń‹Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ, Š±ŠµŠ· Š¼Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Ń… ŠæрŠ¾Š±Š»ŠµŠ¼ Šø ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ»ŠµŠŗсŠ¾Š², сŠ¾ŃŃ‚Š°Š²Šøт ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ°Š½Šøю ŠæŠ°Ń€Š¾Ń‡ŠŗŠµ Š½Š° этŠøх Š²Ń‹Ń…Š¾Š“Š½Ń‹Ń… Šø ŠæŠ¾Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚ Š²Š¾ŠæŠ»Š¾Ń‚Šøть Š»ŃŽŠ±Š¾Š¹ Š²Š°Ńˆ сцŠµŠ½Š°Ń€ŠøŠ¹, ŠŗŠ°Šŗ сŠµ сŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ тŠ°Šŗ Šø ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾ сŠ¾ŃŃ‚Š°Š²Š»ŃŽ ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ°Š½Šøю Š“Š»Ń Š¾Ń‚Š“ыхŠ° ŠæŠ¾ Š¾Š±Š¾ŃŽŠ“Š½Š¾Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø. ŠÆ Š³ŠµŃ‚ŠµŃ€Š¾! ŠœŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ, Š¼Š¾Š±ŠøŠ»ŠµŠ½
18 jūl.

100ā‚¬ŠæŠ°Ń€Šµ (49)

100ā‚¬Š”Š»Ń ŠæŠ°Ń€Ń‹ хŠ¾Ń‡Ńƒ сŠ“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ ŠŗуŠ½Šø Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚. Š±Šø. 49 170 88
18 jūl.

Para (43)

Pmi para (m 186. 86. Z 172. 51. ) sportivnie bez lishnevo vesa. hotelibi poznakomitsa s prijatnim parnem dlaj vstreci.
18 jūl.

Aleksejs (51)

Esu virietis un mekleju jelgava pariti nekitru oralam un vaginalam seksam gribu izbaudit ka virs mani panems pasukas sievas kladbutne ka ari ir jelgava sava vieta ir kadi paritis kuriem ir otras grupas invalidi man pasam ir grupa invalids mekleju 60 gadu vecuma pariti ar intresi kuram intrese ka virs viram suka sievai laiza pezu mekleju realus pariti v+v+s intrese si seksa tema ir sava vieta uzaicinasu pariti viru ar savu sievu pie sevis ciemos Jelgava oskara kalpakas iela 9 ir man vieta 270mmmm68mmmm103 rakstiet parisi ar otras grupas invalidi dosu viram pariveties gar manu dirsu ar pipeli kamer es sievu drazu virs var riveties
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt