PUH.lv Ā» Pāri Ā» 3some šŸ”„

Ievietots: 11 mar. | Lasīts: 125 | Sludinājuma ID: #7718347

3some šŸ”„ (28 gadi)

Čau!
Ir lietas, kuras sexā esi vienmēr gribējis pamēģināt, bet neesi to izdarījis vai arī otra puse negrib? Pievienojies mums un izbaudi seksu trrijatā.

Vēlamies iepazīties un satikties ar sakarīgu un sportisku vīrieti kaislīgam seksam.
Puisis gribētu izmēģināt anal pasīvā lomā. Varēsi iegūt mūs abus!
Mēs esam kopti. Puisis ir bi 28 gadi 177 / 76kg, meitene - 28-170-55! Būtu labi, ja Tu līdz kādiem 35 -37 gadiem, arī bez liekā svara!! ir vieta. kur to izdarīt, kā arī ir auto un varam atbraukt pie tevis. Ja baigi vajag, izskatām iespēju Tev arī labi atlīdzināt par to.
  • 3some šŸ”„ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#7718347)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7718347 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7718347
Vārds 3some šŸ”„
Vecums 28
Pilsēta lv Rīga
E-pasts ben***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 11 mar.
Lasīts 125

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

11 mar.

Aleks

Š˜Ń‰Ńƒ ŠæрŠøятŠ½Š¾Šµ Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚Š²Š¾ с ŠæŠ°Ń€Š¾Š¹ Š¶ŠµŠ»Š°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾ сŠ²Š¾ŠµŠ³Š¾ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚Š° ŠæŠ¾Ń€ŃŠ“Š¾Ń‡Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒ Š³Š°Ń€Š°Š½Ń‚Šøрую.
11 mar.

Š¢ŠøŠ¼ŃƒŃ€ (39)

Š˜Ń‰Ńƒ ŠæŠ°Ń€Ńƒ Š“Š°Š²Š°Š¹Ń‚Šµ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚ŠøŠ¼ŃŃ Š¾Ń€Šø27рŠ¾Š¾316ррŠæ132ŠæŠæ
11 mar.

Aleksejs (50)

ŠÆ Š¼ŃƒŃ‡ŠøŠ½Š° уŠŗŠ°Š²Š¾ ŠµŃŃ‚. ŠœŠµŃŃ‚Š° Š²ŃŠ»Š³Š°Š²Šµ Šøщюу уŠŗрŠ°ŠøŠ½Ń†Šŗую ŠæŠ°Ń€Š°Ń‡Šŗу ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃˆŃƒ Šŗ сŠµŠ±Šµ Š“Š°Š¼Š¾Šø Š“Š»Š° сŠµŠŗсŠ° Š² трŠ°ŃŽŠ¾Š¼ 270Š¼Š¼Š¼Š¼68Š¼Š¼Š¼Š¼103 Š·Š²Š°Š½ŠøтŠµ сŠµŠ²Š¾Š“Š½Ń
11 mar.

Nudist+ (52)

Poznakomljus s Nudistami, ja bisex 52/ 186/ 92/ 18.
11 mar.

Sieva Seksam (50)

VarbÅ«t Tev patiktu papriecāties ar mani , mana vÄ«ra klātbÅ«tnē. VÄ«rs ir man paklausÄ«gs un darÄ«s visu ko mēs ar Tevi viņam liksim. PalÄ«dzēs sagatavot mani draiskulÄ«bām ar Tevi, papletÄ«s manas kājas, ar savu roku ievadÄ«s Tavu locekli manÄ«, pados prezervatÄ«vus un klausÄ«s visām mÅ«su pavēlēm. Tevi vēlamies koptu pieklājÄ«gu un nodroÅ”inātu. Esam RÄ«gā
11 mar.

maigums (34)

Š˜Ń‰Ńƒ Š¼Š°Š¼Ńƒ с Š“Š¾Ń‡ŠŗŠ¾Š¹ Š“Š»Ń Š½ŠµŠ¶Š½Ń‹Ń… рŠ°Š·Š²Š»ŠµŃ‡ŠµŠ½ŠøŠ¹. ŠÆ ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹, Š¼ŠøŠ»Ń‹Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ. Š”ŠµŠŗрŠµŃ‚Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒ Š³Š°Ń€Š°Š½Ń‚Šøрую!
11 mar.

Bonuss Tev (28)

Čau!
Labprāt iepazÄ«tos un satiktos ar kādu puisis vai vÄ«rietis no 20 lÄ«dz kādiem 35-40 gadiem, kuram patÄ«k sniegt rimming? Man ir neliela pieredze ar rimming, bet Ŕī lieta ļoti patÄ«k un sagādā milzÄ«gu baudu. Labprāt izbaudÄ«tu labu rimming no forÅ”a džeka. PretÄ« varu iespējams uztaisÄ«t handjob/ blowjob vai arÄ« varam vienoties par kādu labu ATLÄŖDZÄŖBU tev par laiku & darbu, ja tas ir nepiecieÅ”ams. Man 28 gadi, esmu kopts, bi džeks.
Ja pats to nedari, varbūt vari ieteikt kādu vai arī padalīties ar savu pieredzi?
11 mar.

Š„эŠ¹!) (19)

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚. Š˜Ń‰Ńƒ Š·Š“ŠµŃŃŒ Š½Š¾Š²Ń‹Šµ Šø ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Ń‹ŠµšŸ˜‚Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚Š²Š°, Š“Š¾ ŠŗŠ¾Š½Ń†Š° Šø сŠ°Š¼Š¾Š¼Ńƒ Š½ŠµŠæŠ¾Š½ŃŃ‚Š½Š¾ Š“Š»Ń чŠµŠ³Š¾. Š”Š»Ń Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½Šøя, Š“Š»Ń Š½Š°Ń‡Š°Š»Š°. Š¢Š°Š¼ Šø ŠæŠ¾ŃŠ¼Š¾Ń‚Ń€ŠøŠ¼šŸ˜‰(Šø я ŠæŠ¾Š½ŠøŠ¼Š°ŃŽ, чтŠ¾ Š·Š“ŠµŃŃŒ Š½Šµ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š¼Š½Š¾Š³Š¾ шŠ°Š½ŃŠ¾Š², чтŠ¾Š±Ń‹ Š½Š°Š¹Ń‚Šø Š½Š°ŃŃ‚Š¾ŃŃ‰Šøх Šø ŠŗŠ»Š°ŃŃŠ½Ń‹Ń… Š»ŃŽŠ“ŠµŠ¹, Š½Š¾ я Š²ŃŃ‘-рŠ°Š²Š½Š¾ ŠæŠ¾ŠæрŠ¾Š±ŃƒŃŽ ŠæŠ¾ŠæытŠ°Ń‚ŃŒ Š·Š“ŠµŃŃŒ уŠ“Š°Ń‡ŃƒšŸ˜…šŸ˜…šŸ˜… ŠšŠ¾Š½ŠµŃ‡Š½Š¾ ŠµŃŠ»Šø Š½Šµ сŠ¾Š²Ń€Š°Ń‚ŃŒ, тŠ¾ Š¼ŠµŠ½Ń ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŠµŃ‚ Š½Šµ тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ Š¾Š“Š½Š¾ Š»Šøшь ŠæŠ¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€Šøть. ŠŠ¾ Š¾Š± этŠ¾Š¼ уŠ¶Šµ Š“уŠ¼Š°ŃŽ Š»ŃƒŃ‡ŃˆŠµ ŠæŠ¾Š¾Š±Ń‰Š°Ń‚ŃŒŃŃ Š»ŠøчŠ½Š¾) ŠœŠ½Šµ 19 Š»ŠµŃ‚, стрŠ¾Š¹Š½Š°Ń фŠøŠ³ŃƒŃ€ŠŗŠ°. ŠžŃ‚ŠŗрытыŠ¹, сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹, Š“Š° Šø Š² цŠµŠ»Š¾Š¼-Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ ŠæрŠøятŠ½Ń‹Š¹ Š¼Š°Š»ŃŒŃ‡ŠøŠŗ. Š•ŃŠ»Šø ŠŗŠ¾Š¼Ńƒ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾, тŠ¾ ŠæŠ¾Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠµ Š¾ сŠµŠ±Šµ я с уŠ“Š¾Š²Š¾Š»ŃŒŃŃ‚Š²ŠøŠµŠ¼ рŠ°ŃŃŠŗŠ°Š¶Ńƒ Š»ŠøчŠ½Š¾! Š¢Š°Šŗ-чтŠ¾, ŠµŃŠ»Šø у Š²Š°Ń ŠøŠ¼ŠµŃŽŃ‚ся Š¼Ń‹ŃŠ»Šø, чтŠ¾ Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾Š³Š¾ ŠæрŠøŠ“уŠ¼Š°Ń‚ŃŒ Š²Š¼ŠµŃŃ‚Šµ сŠ¾ Š¼Š½Š¾Š¹-сŠ¼ŠµŠ»Š¾ ŠæŠøшŠøтŠµ Š¼Š½Šµ, я Š±ŃƒŠ“у Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ-Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š¶Š“Š°Ń‚ŃŒ)
11 mar.

ŠŠ½Š“рŠµŠ¹ (46)

ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ с Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š¾Š¹ ŠŗтŠ¾ сŠ“ŠµŠ»Š°ŠµŃ‚ Š¼ŠøŠ½ŃŒŠµŃ‚ Š·Š° Š±Š¾Š½ŃƒŃ с Š¼ŠµŠ½Ń я Š·Š“Š°Ń€Š¾Š² чŠøстŠ¾ŠæŠ»Š¾Ń‚Š½Ń‹Š¹ Š½Šµ Š°Š»ŠŗŠ¾Š³ ŠæурŠ²Ń†ŠµŠ¼Ń
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Martina (23 gadi) 8

Martina (23)

Young 23 and soft Venezuelan girl just arrived in Riga, came from the Caribbean to have fun, sex and everything you wanna do, I'm very horny and tremendous, i'm down for all plans and I love to give very long raw blow jobs while spitting on it, I will ride your dick the Caracas way, you can touch all of my soft body, taste me and try all my Latina curves and azĆŗcar morena/ lightskin pussy lips.

I'm very sensual, I'm also very friendly and talkative and I will give you the best time ever with my Young Pussy, love strip dancing and Doggy style is my fave positions, we can also do as many positions you want and cum whatever as you want on my body

Text me on whatsapp and let's have a great time baby
Å odien 14:41

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt