PUH.lv » Pāri » Rotaļām..

Ievietots: jūn. 2023 | Lasīts: 242 | Sludinājuma ID: #7103935

Rotaļām.. (29 gadi)

Čau čau! Interesants, sakarīgs un domājams simpātisks puisis ir patīkama vasaras piedzīvojuma meklējumos. Nemēklēju neko uz stundu, bet neko relatīvi nopietnu arī. Iepriekšējas pieredzes nav, taču kāpēc gan to neiegūt? Pats esmu gara auguma un ne resns, ne kalsns. Iespējama būtu atvērts bi eskperimentiem, ja abām pusēm viss labi. Paturēsim visu noslēpumā un gaidīšu ziņu. :)
  • Rotaļām.. (29 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7103935)
Sludinājuma ID #7103935
Vārds Rotaļām..
Vecums 29
Pilsēta lv Rīga
E-pasts kas***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jūn. 2023
Lasīts 242

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

jūn. 2023

Пара+М (45)

Составлю компанию би паре на Лиго. Удовлетворю обоих. Можем обсудить особые желания. Давайте хорошо проведем праздник и отлично отдохнем. Желание женщины на первом месте. Цветы и шампанское обещаю сразу.
jūn. 2023

Kad gribat (40)

Hetero vīrietis pavizinātu tavu sievieti vai jūs vai ko citu sadarītu. Uzbudina citu sievietes. Vasara ir īsa, baudam kāmēr ir silts.
jūn. 2023

Paris/пара

пара ищет девушку для секса в троем , хотим разнообразить нашу интимную жизнь , готовы заплатить, а так же встретиться заранее , чтобы все были спокойны что мы адекватные и нет плохих намерений . 🫶если интересует пишите на почту и прислыйте фото ❤️ pāris meklē meiteni seksam trijatā, mēs vēlamies dažādot savu intīmo dzīvi, esam gatavi samaksāt, un varēsim tikties iepriekš, lai visi būtu pārliecināti, ka esam adekvāti un nav sliktu nodomu. 🫶 Ja ir interese, sūtiet foto uz e-pastu. ❤️
jūn. 2023

Viesnīca Centra (30)

Viesnīcā centrā. Uzaicinu pie sevis uz numuriņu vienicā sportisko hetero aktīvu vīrieti. Vēlos sniegt Tev ķermeņa masažu ar iespēju ko vairāk :) es bisex 30. 172. 63 tu sportisks vecumā līdz 40 gadiem. Patīk vīrieši ar sportiskām trenētam krutīm. Lv/ Ru
jūn. 2023

Kriss

Vēlos satikties ar nerātnu pāri, esmu jauns džeks ar pieredzu un lielu vēlmi !
jūn. 2023

Juris (40)

Hetero vīrietis pavizinātu tavu sievieti vai jūs vai ko citu. Uzbudina citu sievietes. Vasara ir īsa, baudam kāmēr ir silts.
jūn. 2023

Robert (39)

Pāris S35 un V40 meklē domubiedrus apm. savā vecuma grupā ar kopīgu orģiju/ svinga/ BDSM tematiku vasaras pasākumiem. Ir diskrēta ērta vietiņa Tukuma pusē. Rakstiet droši par sevi - vecums, dzimums, parametri, intereses.
jūn. 2023

Sex U Nas (47)

U nas jest mesto i nastrojenije. Mi obichnaja , dolgo zhenataja semeinaja para za 40 i uzhe davno zanjimajemsa seksom trojom. Obichno viberajem muzhchinu poslje 25 kotorij umeje naslazhdatsa zhinju i mozhet sebe eto pozvoljit. Obichno priglashajem k sebe, no jeslji zhelajete mozhem posovetovatj neitraljnoje mesto. Hotite otvet, ukazhite svoj vozrast. Riga.
jūn. 2023

Edgars (28)

Varbūt šeit ielūkojās kāds jauks pāris vecumam nav nozime kuri vēlētos lai jūs pavēro vai pievienojās jauns kopts bez kompleksiem sakarīgs puisis? Labprāt sagaidītu no jums kādu vēstuli ar savām velmēm un nosacījumiem esmu mobils varu tikties jums vēlamākājā laikā LV/ RUS.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
МАССАЖ (30 gadi) 4

МАССАЖ (30)

Ну что пришли 👅👅👅выходные 🥰🔥🔥🔥🔥🔥толь ЗВОНИТЕ 🤳 на эсм не отвечаю час 100🔥🔥👅👅👅💶💶💰💰пол часа 50💸💸💸💸20💸22💸36💸73💶💰
Vakar 15:21

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt