PUH.lv Ā» Pāri Ā» SestdienašŸ”„

Ievietots: 9 feb. | Lasīts: 96 | Sludinājuma ID: #7663522

SestdienašŸ”„

Bunkura atmosfēra Sestdienas: Februāris=Mīlestības mēnesis Nav obligāts apģērba kods visās februāra sestdienās! Kaut kas sarkans!!! Laimē balvu par to, ka tev ir kaut kas sarkans

ÄŖpaÅ”ie viesi:
De mistress un Dominants Puppy Woff ar nerātnām spēlem un labākajiem mūzikas gabaliem!!!


Laipni lūgti!!!
21:00-8:00


BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS Ŕots
Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!!
Bunker Cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4!!!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#7663522)
Sludinājuma ID #7663522
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta lv
E-pasts str***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 9 feb.
Lasīts 96

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

8 feb.

Incest

Vīrietis meklē incest ģimeni slepeniba garanteta varu materali atbalstīt
8 feb.

Companion (35)

Meklēju sakarÄ«gu kompanjonu, ar kuru kopÄ«gi izmÄ«lēt meitenes formātā 2v+1s. LÄ«dzÅ”inējais kompanjons ir devies uz ārzemēm un meklēju citu vietā. Meitenes, kuras to vēlas izbaudÄ«t man ir vairākas un jau reāli pārbaudÄ«tas darbÄ«bā, un Å”obrÄ«d galvenā problēma ir tieÅ”i sakarÄ«ga otrā vÄ«rieÅ”a atraÅ”ana, jo diemžēl vairums, kas Å”eit apgrozās ir tālu no tā, ko vēlamies. Cerot tomēr kaut ko vērtÄ«gu atrast, meklējumus turpinam un gaidam no tevis ziņu, ja tu atbilsi VISĀM sekojoŔām prasÄ«bām:

1. Vecums no 18-49 gadi, hetero.
2. Zini kā izskatās ķemme un gludeklis.
3. Nesmēķētājs.
4. Ar iespējām tikties gan brīvdienās, gan darbadienu vakaros.
5. Ar savu vietu Rīgā vai 100 km rādiusā ap to.
6. Bez bārdas, bez ūsām un ar matiem uz galvas.
7. Bez alusvēdera.
8. Tavam izskatam ir jābūt jo tuvāk žurnāla vākam, jo labāk.
9. Vēstulei jāpievieno bilde - nevis krāns, bet gan normāla, parasta bilde - ar labi saskatāmu seju.
10. Pirms Ä«stā pasākuma vienu reizi ar mani jāsatiekas klātienē uz Ä«su sarunu, lai es pārliecinātos, ka esi reāls. Diemžēl ir bijusi saskarsme ar fantazētājiem vai vienkārÅ”i čakarētājiem, kas saka davai daram, bet kad jādara tad vienkārÅ”i pazÅ«d.

Ja atbilsti visiem 10 augstākminētajiem punktiem, tad gaidu vēstuli. Ja neatbilsti kaut vienam punktam, tad droÅ”i vari nemaz nerakstÄ«t.
Un visiem "gudriniekiem", kas neprot lasÄ«t un uzskata, ka te ir iesaistÄ«tas maukas vai ka Å”is viss ir kaut kāda slēptā komercija, vēlos norādÄ«t, ka kompanjonam bÅ«s pilnÄ«gi brÄ«va izvēle - tikties tikai ar tām meitenēm, kas to dara bez jebkādas finanÅ”u iesaistes vai arÄ« piekrist tikties arÄ« ar tām, kas vēlas vismaz kaut simbolisku pateicÄ«bu laba skaistumkopÅ”anas salona apmeklējuma apmērā.

Visas iesaistÄ«tās sievietes ir normālas, attiecÄ«bās esoÅ”as vai precētas sievietes, kuras grib izbaudÄ«t ko savādāku ar vÄ«rÄ«eÅ”iem kas vinas izprot. SievieÅ”u izskats - dažāds - gan mazliet, gan arÄ« stipri virs vidējā. Ja vēlies tikai supermodeles, tad vari nemaz nerakstÄ«t!

Un vēl, par priekÅ”rocÄ«bu tiks uzskatÄ«ts tas, ja tev ir augstākā izglÄ«tÄ«ba, kā arÄ« iespēja vajadzÄ«bas gadÄ«jumā atbraukt uz Kurzemes nostÅ«riem, jo tajos Å”obrÄ«d ir lielāka rosÄ«ba.

Ceram, ka atradīsim to, ko meklējam... ...

Un ja gadÄ«jumā Å”o tekstu izlasa arÄ« kāda simpātiska meitene, kurai ir interese, par 2v+1s tēmu, tad droÅ”i dod ziņu!
8 feb.

Å odien/nakt (40)

Sveiki! Hetero vīrietis grib orāli apmierināt sievieti vīra klātbūtnē vai bez. Uzrunā citu sievietes. Vai ir citas idejas? TELEGRAM susurs696, Zvani, sms, whatsapp 26/ 86/ 86/ 34
LV
RUS
8 feb.

Apmācība Trijatā (51)

Ļoti pieredzējis ģimenes pāris uzaicinās pie sevis un apmācīs vīrieti seksam trijatā. Apmācības nav par velti. Rīga
8 feb.

Cuckold pari

Sveiki . Meklēju cuckold pari . Gribu rupji izdrazd sievu mute vira klātbūtne un beigt uz sejas vai mute un lai vīrietis pēc tam visu apēda . Kam interese rakstiet . Viss konfodenciali . Vieta neparastā , mana . Jurmala . Nav komercija .
8 feb.

gelj (27)

Š–ŠµŠ½ŃŠŗŠøŠ¹ Š³ŠµŠ»ŃŒ-Š°Ń„Ń€Š¾Š“ŠøŠ·ŠøŠ°Šŗ Š“Š»Ń Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼Š°, усŠøŠ»ŠøтŠµŠ»ŃŒ Š»ŠøŠ±ŠøŠ“Š¾, сŠµŠŗс-сŠæрŠµŠ¹, сŠøŠ»ŃŒŠ½Š°Ń Š²Š°Š³ŠøŠ½Š°Š»ŃŒŠ½Š°Ń Š²Š¾Š·Š±ŃƒŠ“ŠøŠ¼Š¾ŃŃ‚ŃŒ, сŠøŠ»ŃŒŠ½Š¾Šµ усŠøŠ»ŠµŠ½ŠøŠµ Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼Š° Š“Š»Ń Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½, 15 Š¼Š» 10 evro pljavnieki
Paročka (19 gadi) 2
8 feb.

Paročka (19)

ŠœŃ‹ сŠµŠ¼ŠµŠ¹Š½Š°Ń ŠæŠ°Ń€Š° 19Š“ Šø 28Š¼ Š»ŠµŃ‚. ŠŸŃ€ŠøŠ³Š»Š°ŃŠøŠ¼ Šŗ сŠµŠ±Šµ Š³ŠµŃ‚ŠµŃ€Š¾ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ńƒ, Š½Š° сŠµŠŗс Š²Ń‚Ń€Š¾Ń‘Š¼. Š” тŠµŠ±Ń ŠæŠ¾Š“Š°Ń€Š¾Ń‡ŠµŠŗ 120Šµ ( Šø шŠ¾ŠŗŠ¾Š»Š°Š“ŠŗŠ° тŠ¾Š¶Šµ ŠæрŠøŠ²ŠµŃ‚стŠ²ŃƒŠµŃ‚ся :) )
Sievietēm anal 9
8 feb.

Sievietēm anal

Sludinajums tikai sievietēm!

Gribi, lai tevi izdrāž dupsī, bet vīrs to nedara?
Tad droÅ”i dod ziņu man un visu sarunāsim.
Ideāli ja esat divas draiskas, neķītras bi draudzenes kuras ļoti vēlas analsex.
8 feb.

Kuni minet (40)

Udovletvorju oraljno paru.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
šŸŒ¹MAIJAšŸŒ¹šŸŒ» (20 gadi) 9

šŸŒ¹MAIJAšŸŒ¹šŸŒ» (20)

Heyya naac ciemos uz atputinu ā™„ļøšŸŽ€šŸŽŠUZ ZVANIEM NEATBILDU!!! tikai whatsap vai smsšŸ‘ˆ Neizbraucu un analo sexu nepiedavaju šŸ‘ˆServisss: Klasika (AR GUMIJU), Oral (AR GUMIJU), poza 69, Skupsti , Masaza un Kunilings šŸ˜10 min no centra ir vietinašŸ˜
Vakar 15:57

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt