PUH.lv » Vakances un komercpiedāvājumi » Отдых

Ievietots: 25 jan. | Lasīts: 131 | Sludinājuma ID: #7634561

Отдых (40 gadi)

🔥Полноценный отдых и приятная интим встреча без спешки и заморочек, для взрослого и адекватного мужчины 40 +, длится (2-3 h). 👌Конфидициальность и чистоплотность обязательны. Фото все мои-без всяких переделок и фотошопа. 2512**** Uzzināt tālruni (Два, пять, один, два, пять, пять, четыре, восемь) - ватс апп. Нахожусь в Елгаве. 💋Прошу молодёжь не беспокоить.
  • Отдых (40 gadi) (Foto!) piedāvā nopelnīt (#7634561)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF7634561 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7634561
Komerciāls sludinājums
Vārds Отдых
Vecums 40
Pilsēta lv
Telefona numurs 2512**** Uzzināt tālruni
E-pasts aro***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 25 jan.
Lasīts 131

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vakances un komercpiedāvājumi"
Toggle table/grid view button

25 jan.

Vēlies 2500eur ?!?

Ja esi sieviete no 18 gadiem līdz ... ... gadiem. Piedāvāju 3-4 nedēļu atpūtu un nopelnīt Tev 2500eur nekas nav saistīts ar intīmām lietām pat ar pirkstu nav jāpieskarās vīrietim. Ja ir interese droši raksti un sarunāsim. Pēc mēneša jau nopirksi sev mersedesu vai tiksi ārā no kredītiem vai citām finansiāli citām grūtībām.
25 jan.

Šovakar

Šovakar tikšos ar patīkamu, draisku vīrieti jaukai baudai, var arī uz nakti. Lūdzu lasīt uzmanīgi info un tad tikai zvanīt, uz tikšanos!:) Jauks seksiņš, minetiņš jaukam, koptam, pieklājīgam vīrietim pēc 45 g, v, Tavā auto pie dabas, ja vēlies zvani 27"87"61"03. Atbildu tikai uz zvaniem! Man 44. 80. 1. 70. 3 kr, izm. Uz e-pastiem, sms neatbildu, ciemos neizbraucu, foto nesūtu, jaunāki par 45 g netraucējiet! Jūrmala.
25 jan.

Kriksis (37)

Rīga Jūrmala Tukums Jelgava Kura adosies?Bonus no manīm.
24 jan.

Sapnis (37)

Nezinu vai var taa bet gribētu pamēginaat atrast meiteni kuru vareetu chatot un justies kaa pāris virtuālajaa videe, jo neesmu Lv. Vareetu būt mana virtuaalaa draudzene, protams es tevi sponsoreetu un lutinaatu ar finaciāliem pārskaitījumiem. Varbūt varam pameeginaat, nez vai vispaar ko taadu var atrast seit
24 jan.

NG (35)

Заплачу 150 евро симпатичной, совершеннолетной девушке за работу 2-3 часа в фотостудии или апартаментах в стиле nudeart и erotica. Кроме того, у Тебя есть возможность сохранить анонимность, так как я могу создавать материал так, чтобы было видно только тело (без лица). Сумма ориентировочная. Я готов заплатить больше, если Ты модельной внешности. В случае интереса, укажите, пожалуйста, свой возраст, параметры и желательно добавьте несколько обычных фотографий. Предложение действует по всей Латвии. Гонорар я выплачиваю сразу и наличными. В случае успешного сотрудничества время от времени необходимо будет повторять фотосессии, так как идей очень много, поэтому вы сможете периодически зарабатывать деньги. Я буду платить за каждый раз.
24 jan.

mouthaa (35)

Priecāšos iepazīties ar meiteni, kura jau ir pamēģinājusi vai vēlas izmēģināt rimjob tēmu - vīrieša dibena laizīšanu. Esmu kopts, materiāli nodrošināts vīrietis, 35. g. Par šo baudījumu varu meitenei samaksāt.
24 jan.

$$$ (34)

$$$ - Vēlos atrast seksuāli atraisītu, izskatīgu, pilngadīgu meiteni, ar ko kopīgi izveidot OnlyFans konu un veidot kopigi šim kontam saturu - gan meitenes solo, gan boy/ girl tematikā.. Man ir profesionālais aprīkojums (gaismas, kamera, statīvi u. c. ), kā arī jau neliela pieredze. Līdz kamēr mūsu kopīgais OnlyFans konts uzņems apgriezienus, esmu gatavs Tev maksāt par satura veidošanu. Ja kādā brīdī OnlyFans konts sāks ģenērēt pietiekamus ienākumus, tad vienosimes par to sadali. Man ir jau reklāmas kanāl, kas varētu veicināt ātrāku OnlyFans konta izaugsmi. Es kopts, izskatīgs vīrietis, 34g. Tev jābūt simpātiskai, koptai meitenei vecumā 18-30 gadi. Vari būt bez jebkādas pieredzes šajā tēmā, bet ar interesi piedalīties!
24 jan.

Photop (36)

Iespēja piepelnīties simpātiskām, pilngadīgām meitenēm. Saistīts ar erotiskām lietām, taču nav intīmpakalpojumi. Sīkāk epastā.
24 jan.

diamond (35)

Turīgs vīrietis vēlas iepazīties ar 18-35 gadus jaunu meiteni regulārām tikšanās reizēm. Tev jābūt slaidai, simpātiskai, koptai un tādai kuru seksā saista viss jaunais un kam nepatīk rutīna. Man pašam 35 gadi, slaidas miesasbūves, kopts. Vari būt no Rīgas vai jebkuras citas pilsētas. Attālums man nav šķērslis. Interesentēm lūgums uzreiz pievienot foto, jo vizuālās simpātijas būs viens no galvenajiem nosacījumiem, lai mēs tiktos. Varu materiāli atbalstīt.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
24/7😈🔥🔥🔥 (27 gadi) 6

24/7😈🔥🔥🔥 (27)

Если тебе грустно и одиноко пиши мне на WhatsApp на связи 24/ 7 страстная горячая кошечка с роскошным бампером приглашает тебя на взрослые развлечения приди насладись моим телом моей упругой грудью и влажной киской а ты меня во всех позах Я хочу чтобы ты обладал мной в данный момент мой ненасытный
Vakar 23:26

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt