Ievietots: 12 sep. | Lasīts: 14 | Sludinājuma ID: #8064005

Rasel (50 gadi)

Женатый мужчина познакомиться с женщиной для секса, с возможностью на долгосрочной основе
Sludinājuma ID #8064005
Vārds Rasel
Vecums 50
Pilsēta Liepāja
E-pasts lik***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 12 sep.
Lasīts 14

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
12 sep.

Jautrais (49)

Ja nav ko darīt. Ir iemesls atrautie
12 sep.

Arturs (35)

Meklēju dāmu kaislīgam seksam , raksti uz watsapu sarunāsim Detalas un tiekamies. Forši taisi Kuni ka arī seksa pirmajā vieta domāju par tevi. 2 6 deviņi nulle pieci 2 2 4.
12 sep.

Alex (39)

сли вдруг это читает нормальная симпатичная девушка - не путана, отзовись! Я нормальный симпатичный парень, спортивный, образованный и общительный, с чувством юмора. Если не против приятного знакомства, напиши)) Поддержу эмоционально и материально
12 sep.

Daddy/Tētuks

Gribu iepazīties ar paklausīgu, bet perversu meiteni, kura grib būt tētuka mazā princese. Gribu tikties regulāri, gan pie manis, gan arī ārpus (aizejot kaut kur atpūsties). Var runāt arī par iespēju dzīvot kopā, ja būsi paklausīga. Tu lutināsi tētuku ar savu augumu un pildīsi viņa vēlmes. Bet tētuks lutinās tevi ar dāvanām, vedīs uz koncertiem, restorāniem utt. Vēlos, lai mana princese ir līdz 23, garumā līdz 180cm, augums no tieva līdz nedaudz apaļīgam. Princese virs 23 arī drīkst rakstīt, kas zina, kas iznāks.
12 sep.

Спонсор

Ищу постоянную стройную девушку За встречи буду помогать финансово Пиши все обсудим в личке Можно короткие встречи быстрый минетик в машине
12 sep.

Спонсор

Ищу постоянную стройную девушку За встречи буду помогать финансово Пиши все обсудим в личке
12 sep.

Куни плюс (40)

Нравится удовлетворять и доводить до оргазмов. Поцелуи, ласки, пальчики, язычок ииии. Я спортивный и сексуальный мужчина.
Garis (40 gadi) 4
12 sep.

Garis (40)

Хочу трахнуть чью нибудь жену 22-45 лет. Напиши, буду ждать )
12 sep.

Rihards (35)

Vai šovakar ir kāda jauka Sieviete , kas gribētu satikties , dāvaniņa no Manis .
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt