Ievietots: 11 sep. | Lasīts: 12 | Sludinājuma ID: #8061701

Sex šŸ’¦šŸ„°

Žensčinu obožajusčuju Kuniling !!! Eto očen važno ! Krasivij , Uhoženij , Vežlivij , Laskovij , bez usov i borodi , ne kurjasčij , mužčina 53 goda 185-90-17 bez uma ot kuni i vkusa orgazma šŸ’¦šŸ„° mne realno kružit golovu , Odnorazovie vstreči ne interesujut . Vozrat i telosloženie ne važni . Važen tolko vaÅ” orgazm i nemnogo nežnosti šŸ˜šŸ¤—
Sludinājuma ID #8061701
Vārds Sex šŸ’¦šŸ„°
Pilsēta Rīga
E-pasts lep***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 11 sep.
Lasīts 12

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
11 sep.

Lucius (30)

I am looking for beautiful black, ebony, asian, latin or any other foreign, non-latvian girl to have sex with. Your location - Latvia, Lithuania or Estonia. I'm a male who wants to enjoy some new adventures and sensations. We can communicate in English, Latvian or Russian. I'm about 30 years old, you - 18-40.
11 sep.

ViktoršŸ’–

Š¢ŠµŠ¼ŠæŠµŃ€Š°Š¼ŠµŠ½Ń‚Š½ŃƒŃŽ ! Š”трŠ°ŃŃ‚Š½ŃƒŃŽ Š–ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ńƒ Š“Š»Ń рŠµŠ³ŃƒŠ»ŃŃ€Ń‹Ń… Š½ŠµŠ¶Š½Ń‹Ń… , стрŠ°ŃŃ‚Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ . Š¾Š±Š¾Š¶Š°ŃŽŃ‰ŃƒŃŽ цŠµŠ»Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒŃŃ , Š¾Š±Š½ŠøŠ¼Š°Ń‚ŃŒŃŃ . ŠžŃ€Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ Š»Š°ŃŠŗŠø . ŠšŃ€Š°ŃŠøŠ²Ń‹Š¹ , ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹ , чŠøстŠ¾ŠæŠ»Š¾Ń‚Š½Ń‹Š¹ , Š²ŠµŠ¶Š»ŠøŠ²Ń‹Š¹ , Š²ŠµŃŠµŠ»Ń‹Š¹ , Š»Š°ŃŠŗŠ¾Š²Ń‹Š¹ , Š½Šµ ŠŗурящŠøŠ¹ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° 53 Š³Š¾Š“Š° 185-90-17 Š¾Š±Š¾Š¶Š°ŃŽ Š½ŠµŠ¶Š½Ń‹Šµ стрŠ°ŃŃ‚Š½Ń‹Šµ ŠæŠ¾Ń†ŠµŠ»ŃƒŠø сŠµŠŗс , Š¾Š±Š½ŠøŠ¼Š°ŃˆŠŗŠø , Š¾Ń€Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ Š»Š°ŃŠŗŠø Š¼Š¼Š¼ šŸ’–šŸ’¦
11 sep.

Roberts (50)

mekleju kadu jaunu slaidu sievieti, kas gribetu uztaisit minetu automasinaa
11 sep.

Leoo (33)

Ja esi simpātiska meitene un Tev ir garlaicīgi , vai arī, esi attiecībās, taču esi nogurusi no rutīnas un vēlies kaut uz brīdi slepeni un neķītri pavadīt laiku ar sakarīgu, simpātisku vīrieti, tad dod ziņu! Man nedaudz virs 30g. Ir auto un arī vieta. Protu ievērot diskrētumu un konfidencialitāti, tāpēc derēs arī variants, ja esi attiecībās vai precēta. Bez tam, man ir iespēja iesaistīt arī papildus vīrieti, gadījumā, ja vēlies pamēģināt ko jaunu un palielināt baudījumu!
11 sep.

Dainis (33)

Sveili rit satiksos ar kadu sievieti gados kam patikamam sadomasim ko padarit raksti gaidisu
11 sep.

Sexss bez saistibam (47)

Sveiki mekleju perversu sievieti no 45-70 ar kuru var pacatot un pectam tikties reali. Gaidisu vestuliti. .
11 sep.

DIVI (32)

2 simpātiski, sakarÄ«gi vÄ«rieÅ”i izmÄ«lēs simpātisku un baudkāru sievieti. Mums starp 30 un 40g, , Tev - no 18-37g. ! Esam no Kurzemes, taču nav problēmu arÄ« visu saorganizēt RÄ«gā vai kur citur. Mums jau ir neliela pieredze Ŕāda veida izdarÄ«bās. Konfidencialitāti un diskrētumu garantējam.
11 sep.

PiebraukŔu (39)

PiebraukŔu pie jaukas meitenes uz minetu vai seksu pret atlīdību
11 sep.

Kārumnieks (45)

Sveikas. Vai ir kāda daiļava, vēlams ne ļoti liela izmēra, kas pret fin atlÄ«dzÄ«bu palutinātu mani Å”odien ar minetu?ā˜ŗļø
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt