PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Sievietei 30-55

Ievietots: 19 apr. | Lasīts: 12 | Sludinājuma ID: #7791010

Sievietei 30-55 (38 gadi)

Vēlos satikties un apmierināt sievieti no 30-55gadiem. Vari būt mājsaimniece, milfa, mature tipa sieviete, arī apaļīga. Ideāli , ja neskūta intīmā zona. Bez garām sarakstēm aizbraukšu pie tevis un izmīlēšu. Esmu spēcīgas miesasbūves, veselīgs vīrietis ar liela izmēra locekli. Komunicēju LV/ RUS.
  • Sievietei 30-55 (38 gadi) (Foto!) iepazīsies ar sievieti seksam (#7791010)
Sludinājuma ID #7791010
Vārds Sievietei 30-55
Vecums 38
Pilsēta lv
E-pasts jek***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 19 apr.
Lasīts 12

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

19 apr.

Vitalij (40)

300eвро за 2-3 часа Женщине окажу очень хорошую материальную поддержку в обмен на приятные встречи. Интересна встреча в выходные (суббота или воскресенье), желательно вечером. Место гостиница или у Тебя Мне 40, рост 187 см, 90 кг. Очень конфиденциально, Даугавпилс буду в 20. 04 Снял гостиницу
19 apr.

gribulis (34)

Kur ta pazudusas visas meitenes kas loti velas? varetu pasakt ko realu saj 5dienas vakara! un varbut jau tagad? konfidicionalitati garanteju! - 26 gaidisu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail
19 apr.

Sievietei 45+ (39)

Vēlos paņemt vecāku, gribošu sievieti 45-60, man patīk vecākas dāmas. Esmu 39gadus jauns , spēcīgs un gribošs vīrietis ar labiem dotumiem;)
19 apr.

Liepaja (29)

Kā izskatās kaut kas tāds kā šis? --- "Sveiki! Esmu 29 gadus vecs vīrietis, kuram patīk vecākas sievietes un baudīt daudzveidīgu seksuālu pieredzi. Ja esi vecāka sieviete, kas meklē jaunus izaicinājumus un aizraujošas brīžus, nekautrējies sazināties ar mani!"
19 apr.

Puisis (23)

Vēlos izšaut olas raksti un tiekamies.
19 apr.

Alex (32)

Позитивный мужчина, приглашаю на общий массаж, работа со спазмированными мышцами, устранения триггерных блоков. Достижения подвижности и гибкости. Помогу избавиться от дискомфорта и боли в теле. Сеанс 90 минут. Ценные советы по питанию, растяжке и чистке организма. эротические элементы массажа (только женщинам) Pozitīvs vīrietis, aicinu uz vispārējo masāžu, strādājot ar spazmojošiem muskuļiem, likvidējot sprūda blokus. Mobilitātes un elastības sasniegšana. Palīdzēšu atbrīvoties no diskomforta un sāpēm ķermenī. Seansa ilgums 90 minūtes. Vērtīgi padomi par uzturu, stiepšanos un organisma attīrīšanu. Welcome to massage.
19 apr.

Just (35)

Man patīk paņemt sievieti strauji un spēcīgi. Ja tev patīk tā sajūta, ka vīrietis tevi iekaro un grib tevi, tad mums sapasēs. Man nepatīk ilga priekšspēle, tāpēc ātri novilktu tev biksītes vai tās saplēstu un spēcīgi tevi izdrāztu. Man patīk dominēt un pakļaut sievieti, bet tajā pašā laikā gribu tev sniegt maksimālu baudu, ideāli, ja esi gatava atdoties visos caurumiņos un dažādās vietās, ne tikai gultā. Patīk spēcīgi sagrābt aiz matiem un iepērt dupsi! Esmu vīrietis ar atlētisku augumu un labu potenci. Rīga, meklēju partneri ilgtermiņā, ir vieta. Gribētu sievieti līdz 45 gadiem, bet ja esi griboša, tad vari būt arī vecāka. Es, brīvs un adekvāts vīrietis.
19 apr.

Nerātnis (25)

Labvakar! Vēlas kāda sieviete (varbūt arī vairākas) izklaidēties un dominēt pār slaidu vīrieti?!
19 apr.

Andris (27)

Garlaicība? Ir vēlme parunāties, doties izbraucienā, izvēdināt galvu? Simpātisks, mobīls vīrietis 27/ 174 pavadīs jauki vakaru ar tevi. 😌 Spēju uzklausīt. 👸 Kā vakars izvērtīsies?…tas ir atkarīgs no mums abiem!🥳
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Nikusya (27)

Жду в гости центр . Приятно проведем время с профессиональным массажем и пикантной концовкой WhatsApp 2023❤️8553
Vakar 16:22

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt