PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» Liels šŸ„µ

Ievietots: 11 mar. | Lasīts: 46 | Sludinājuma ID: #7718533

Liels šŸ„µ (25 gadi)

VarbÅ«t Å”odien kādai bÅ«tu intrese sastādÄ«t kompāniju , liela locekļa Ä«paÅ”niekam ? Esmu ar vietu , 20cm liels , kopts un sportisks , uzraksti ēpasta , nosÅ«tÄ«Å”u nummuru šŸ’‹
Sludinājuma ID #7718533
Vārds Liels šŸ„µ
Vecums 25
Pilsēta lv Liepāja
E-pasts rea***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 11 mar.
Lasīts 46

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

Zist krutis (38 gadi) 2
11 mar.

Zist krutis (38)

Cau samilosu tavas krūtis. Skupsti glasti, zist krūŔu galinus ļoti patīk to darīt uzraksti ja esi 18+
11 mar.

gggbbb (34)

Vairāki vÄ«rieÅ”i meklē vienu meiteni. Mums nedaudz virs 30g. Simpātiski, kopti, reāli. Tev jābÅ«t tādai paÅ”ai vecumā no 18-40g.
11 mar.

Leo (48)

Jelgavskije žensčini ja znaju mnogije meņa ņepojmut no gdeto že jestj takaja kto pojmjot !Ja prosto hoču často seksa i dostavljatj udovoljstvije žensčiņe - mogu otblagodaritj ja materiaļni stabiļen. Ja reaļno starajusj sdelatj klasno. NapiÅ”i v Watsap 20005458 tak udobņej. Celuju tevja vo vsje tvoji gubki
11 mar.

ŠœŠ°Š»Š¾Š»ŠµŃ‚Šŗу

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ Š¼Š°Š»Š¾Š»ŠµŃ‚Šŗу , шŠŗŠ¾Š»ŃŒŠ½Šøцу , стуŠ“ŠµŠ½Ń‚Šŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń хŠ¾Ń‡ŠµŃ‚ ŠæŠ¾Ń‡ŃƒŠ²ŃŃ‚Š²Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ сŠµŠ±Ń Š³Ń€ŃŠ·Š½Š¾Š¹ шŠ»ŃŽŃ…Š¾Š¹ Šø Š·Š°Š½ŃŃ‚ŃŒŃŃ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¼ сŠµŠŗсŠ¾Š¼ с Š½ŠµŠ·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Ń†ŠµŠ¼ . ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . Cau . Meklēju ļoti jaunu , skolnieci , studenti kura gribas sajust sevi maukas vieta un rupji pasexot ar nepazÄ«stamu vÄ«rieti . Konfidenciali . Nav komercija
11 mar.

Johnny

Sveika, samaksāŔu par minetu Bez garām sarakstēm, varam tikties maŔīnā Š—Š°ŠæŠ»Š°Ń‡Ńƒ Š·Š° Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ Š‘ŠµŠ· Š“Š¾Š»Š³Šøх ŠæŠµŃ€ŠµŠæŠøсŠ¾Šŗ ZсŠøтьŠ¾Š“сŠ“сŠ“
11 mar.

Ar rocinam (38)

Cau atbalstins jaunai meitenei. Paspelesies ar rocinam?
11 mar.

Hugo (32)

IepazÄ«Å”os ar simpātiskuu meiteni, kura vēlas paplaÅ”ināt savu seksuālo dzÄ«vi un baudu. Pa laikam lai tiktos tikai mēs divatā, tas ir 1+1, un pa laikam, lai kopÄ«gi paseksotu formātā pāris+pāris. Tev jābÅ«t 18-45g. Esmu kopts, simpātisks vÄ«rietis, 32g. , ar auto, tāpēc piedāvājums spēkā visā Latvijā.
11 mar.

Otto (32)

Simpātisks, sakarÄ«gs vÄ«rietis uzaicina pie sevis ciemos simpātisku, slaidu pāri vai meiteni 18-40g. Man ir tikÅ”anās vieta Kurzemē netālu no jÅ«ras, taču varu aizbraukt arÄ« pie jums uz RÄ«gu vai kur citur, ja jums tā ir ērtāk. Ir pieredze.
11 mar.

Dmitriy

ŠŸŃ€ŠµŠ“Š»Š¾Š¶ŠµŠ½Šøя Š¼ŠøŠ»Ń‹Š¼ Š“Š°Š¼Š°Š¼, Š¾Ń‚Š“Š¾Ń…Š½ŃƒŃ‚ŃŒ рŠ°ŃŃŠ»Š°Š±Šøтся Šø ŠæŠ¾Š»ŃƒŃ‡Šøть уŠ“Š¾Š²Š¾Š»ŃŒŃŃ‚Š²ŠøŠµ, ŠæŠ¾Š“рŠ¾Š±Š½Š¾ŃŃ‚Šø Š¾Š±ŃŃƒŠ¶Š“Š°ŠµŠ¼ Š»ŠøчŠ½Š¾, Š½Š°ŠæŠøшŠøтŠµ Š¾Ń‚Š²ŠµŃ‡Š°ŃŽ срŠ°Š·Ńƒ
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Sofija (22 gadi) 4

Sofija (22)

Dear menā€™s, Iā€™m back!!! If you're looking to spend a very nice and relaxing time with a beautiful, patient and open minded girl, I will assure you I am the right choice. My apartment is private. My photos is 100% real. Text me only whatsapp Eng/ rus/ lv See you soon: )
Vakar 11:25

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt