Ievietots: 29 jūl. | Lasīts: 66 | Sludinājuma ID: #7980894

rupji (37 gadi)

Varbūt šeit ir kāda meiča vai sieviete kurai gribās kā bildēs? Можно и по русски.
  • rupji (37 gadi) (Foto!) iepazīsies ar sievieti seksam (#7980894)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF7980894 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7980894
Vārds rupji
Vecums 37
Pilsēta Jēkabpils
E-pasts rap***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 29 jūl.
Lasīts 66

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
29 jūl.

350

Varbut ir kada sieviete kas velas tikties anonimi ik pa laikam atpusties. Esu kopts normāls čalis. Gan jau preceta sieviete ari grib atpusties ar citu un gribi kautko citu izmeiginat. No manis binusins. . A no Tevis aprakst un bilde
29 jūl.

Gribu visu (36)

Gribu sajust tavu ķermeni, tā smaržu, garšu, siltumu, sajust kā mūsu miesa sakļaujas un kļūst par vienu veselu. Gribu noliktu tevi četrāpus, novilktu biksītes, paglāstīt dupsi un iekosties tajā, paplest dupša vaidziņus un iestumt savu seju starp tiem, lai mēlīte var ieslīdēt tev dupsī, perversi, bet mani tas uzbudina. Gibu iesūkt mutē tavu klitoru, pamasēt to ar mēli, laizīt tev kājstarpi no dupša līdz pašam klitoram, izsūkt tavu vāverītes suliņu, gribu, lai steni un vaidi no baudas un spied manu galvu cieši klāt pie savas miklās vāverītes. Gribu, lai mana seja ir mikla no tevīm. Pēc orālajām baudām ļausimies aktīvam un perversam seksam, no muguras, jātnieces pozā, no sāniem, misionāra pozā, visu un daudz, ir arī seksa mantiņas, ja tevi tas interesē. Gribu neķītru un „traku „sievieti gultā, kas grib baudīt dzīvi un tvert jaunas sajūtas. Esmu brīvs un sportisks vīrietis, ar stabilu darbu, bez kaitīgiem ieradumiem, tikai trūkst baudas un piedzīvojuma dzīvē. Vīrieši neinteresē. Foto mans.
29 jūl.

100eur za minet (40)

Predlagaju 100eur zensine za minetik. . . . sevodna. . . .
29 jūl.

Martins (28)

Meklēju meiteni, kura gribētu padraiskoties. Atbraukšu ciemos vai varam mēģināt iekš auto. 18+ lv/ rus Rīga/ Jurmala un apkārtne
29 jūl.

Vsv (40)

Vēlos iepazities ar atraisītu meiteni kopīgai regulārai sadarbībai tiekoties ka pārim vsv vai vvvs formāta. Var būt tev par pamatu materiālais atbalsts…
29 jūl.

Rolands (32)

sveiki:) mekleju sievieti :) velies labu sexu ? tad esmu domats tev:) intrese sieviete prieks sex tiksanas reizem :) neitrrala vieta kura sarunasim :) ientreseju? Rakst
29 jūl.

Privātskolotājs (30)

Seksa privātskolotājs piedāvā nepieredzējušām meitenēm bezmaksas seksa kursus. :D Parādīšu, izstāstīšu, iemācīšu visu, kas jāzin jebkurai meitenei kā apmierināt vīriešus. Piedāvāju apmācīt visos seksa veidos. Varu palīdzēt droši un bez sāpēm zaudēt nevainību. Varat būt vairākas. Pats esmu simpātisks, kopts, sportisks, precēts vīrietis.
29 jūl.

pardaugava (38)

varbut kadai sievietei loti skumji tagad? Meklēju kādu sievieti ar ko tagad satikties un jauki pamīlēties. Esmu kopts parasts vīrietis. Svarīga man ir sievietes labsajūta un bauda. Patīk abpusējas orālās baudas un mīļš sekss. Raksti un tiekamies jau šodien. - 26 gaidisu 69 zvanu 53 sms 97 pardaugava. satiktos tagad!
29 jūl.

Artūrs (29)

Hey, vai šeit ir meitenes? Varētu pa vasaru atpūsties kopā varu iespējams bonuss 😉gaidu ziņas.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt