PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» LiepājašŸ”„

Ievietots: 4 apr. | Lasīts: 117 | Sludinājuma ID: #7761959

LiepājašŸ”„ (27 gadi)

Varbūt ir kāda Liepajniece kura vēlētos doties pastaigā. ?
25-40g
  • LiepājašŸ”„ (27 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#7761959)
Sludinājuma ID #7761959
Vārds LiepājašŸ”„
Vecums 27
Pilsēta lv Liepāja
E-pasts lie***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 4 apr.
Lasīts 117

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

4 apr.

Walk (34)

Meklēju 1 meiteni vai 2-3 draudzenes, vecumā 18-35g, ar kuru/ kurām kopÄ«gi doties uz 26. aprÄ«lÄ« gaidāmo drum & bass mÅ«zikas pasākumu RÄ«gā, ar vienu no pasaules TOP d&b dÄ«džejiem no Anglijas - SUB FOCUS. Biļeti un visu pārējo es izmaksāŔu (Tu vari bÅ«t arÄ« no citas pilsētas, transportu, viesnÄ«cu nosponsorÄ“Å”u). Par nelielo iepriecinājumu man, gan jau, ka vienosimies! :) AprÄ«lÄ« vēl ir varianti kopÄ«gi iet arÄ« uz KANINE un ARGY. Uzreiz atsÅ«ti bildes, jo piedāvājums spēkā tikai vizuālu simpātiju gadÄ«jumā.
4 apr.

NG (35)

150 EUR samaksāŔu simpātiskai, pilngadÄ«gai meitenei par padarboÅ”anos fotostudijā vai gaumÄ«gos apartamentos nude un erotic žanrā aptuveni 2-3 stundas. Pie tam, Tev ir iespēja saglabāt anonimiāti, jo materiālu varu veeidot tā, ka redzams tikai Tavs augums. Summa ir orientējoÅ”a. Esmu gatavs maksāt vairāk, ja Tev ir Ä«paÅ”i skaists modeles tipa augums. Interesentēm lÅ«gums norādÄ«t savu vecumu, auguma parametrus un vēlams pievienot dažas parastas, ikdieniŔķas bildes. Piedāvājums spēkā visā Latvijā. MaksāŔu Tev uzreiz un skaidrā naudā uz rokas. VeiksmÄ«gas sadarbÄ«bas gadÄ«jumā ik pa laikam bÅ«s nepiecieÅ”amas atkārtotas fotosesijas, jo ideju ir daudz, lÄ«dz ar to Tu varēsi periodiskii piepelnÄ«ties, jo maksāŔu par katru reizi.
4 apr.

Photop (36)

Iespēja piepelnīties simpātiskām, pilngadīgām meitenēm. Saistīts ar erotiskām lietām, taču nav intīmpakalpojumi. Sīkāk epastā.
50e 2
4 apr.

50e

Sveika! Piedāvāju "barteri" draiskai Sievietei! No Tevis fcesitting vai standing (kas paŔai labāk patiktu), no manis Tev bauda un 50Eur. Reāli, Ŕodien. P. S. foto informatīvs raksturs. P. P. S. esmu reāls, stalta auguma, kopts rīdzinieks.
4 apr.

PopeX (33)

DoÅ”u naudu meitenei ar mazām, vidējām vai lielām krÅ«tÄ«m, ja varÄ“Å”u tās paspaidÄ«t, noskÅ«pstÄ«t un pēc tam arÄ« nospermot tās. Vislabāk man patÄ«k B, C un D izmēra krÅ«tis, taču droÅ”i raksti, ja Tev ir mazas A vai lielākas par D. Galvenais, lai krÅ«tis un krÅ«Å”gali ir skaisti! :) Tavs vecums - 18 lÄ«dz 39 gadi, bet vari atsaukties arÄ« ja esi vecāka, ar feinām krÅ«tÄ«m! Abpusējas intereses gadÄ«jumā varam uz Ŕādu izklaidi tikties regulāri. Un vari bÅ«t gan no RÄ«gas, gan jebkuras citas pilsētas. Esmu gatavs aizbraukt uz jebkuru vietu, ja bÅ«s Ŕāds labs iemesls! :)
4 apr.

Sandis (39)

Ir kāda sieviete seksÄ«gā veļiņā ar kuru tikties 300ā‚¬
4 apr.

mmcc (30)

MaksāŔu ā‚¬ā‚¬ā‚¬ meitenei par iespēju beigt viņai mutē. Mani interesē samērā regulāras Ŕādas tikÅ”anās, taču der arÄ« tikai uz vienu reizi. Tiekoties regulāri maksāŔu par katru tikÅ”anos. PriekÅ”roka meitenei, kura spermu norij, bet derēs arÄ«, ja sperma tiek izspļauta. Tev 18-37 gadi, bet vari bÅ«t arÄ« vecāka, galvenais - simpātiska. Savā vēstulē uzreiz lÅ«dzu norādi arÄ« summu, kādu vēlētos par Å”o izklaidi saņemt!
4 apr.

Foto Er (35)

Fotostudija meklē drosmÄ«gas, pilngadÄ«gas un simpātiskas meitenes foto projektiem. Vari bÅ«t bez jebkādas iepriekŔējas pieredzes, taču ar vēlmi pamēģināt. SÄ«kāka informācija par samaksu un visu pārējo epastā.. Uzreiz lÅ«dzu norādÄ«t savu vecumu un auguma parametrus.
4 apr.

$$$ (34)

$$$ - Vēlos atrast seksuāli atraisÄ«tu, izskatÄ«gu, pilngadÄ«gu meiteni, ar ko kopÄ«gi izveidot OnlyFans konu un veidot kopigi Å”im kontam saturu - gan meitenes solo, gan boy/ girl tematikā.. Man ir profesionālais aprÄ«kojums (gaismas, kamera, statÄ«vi u. c. ), kā arÄ« jau neliela pieredze. LÄ«dz kamēr mÅ«su kopÄ«gais OnlyFans konts uzņems apgriezienus, esmu gatavs Tev maksāt par satura veidoÅ”anu. Ja kādā brÄ«dÄ« OnlyFans konts sāks Ä£enērēt pietiekamus ienākumus, tad vienosimes par to sadali. Man ir jau reklāmas kanāl, kas varētu veicināt ātrāku OnlyFans konta izaugsmi. Es kopts, izskatÄ«gs vÄ«rietis, 34g. Tev jābÅ«t simpātiskai, koptai meitenei vecumā 18-30 gadi. Vari bÅ«t bez jebkādas pieredzes Å”ajā tēmā, bet ar interesi piedalÄ«ties!
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Lana (20 gadi) 9

Lana (20)

ā¤ļø ŠÆ Š½Š¾Š²ŠµŠ½ŃŒŠŗŠ°Ń ā¤ļø фŠ¾Ń‚Š¾ Š¼Š¾Šø рŠµŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ, ŠŸŠøшŠø ŠµŃŠ»Šø хŠ¾Ń‡ŠµŃˆŃŒ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøться сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń šŸ’¦ WhatsApp: ā€Ŗ+371 29701488 ā¤ļø New in Riga ā¤ļø Photos is reall, Text my if you want to meet today šŸ’¦ WhatsApp: ā€Ŗ+371 29701488
Å odien 2:34

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt