PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Andris Saulītis

Ievietots: 14 apr. | Lasīts: 17 | Sludinājuma ID: #7782423

Andris Saulītis (45 gadi)

Vai ir kāda dāma kura grib kuni kārtigi samīlēšu būšu paklausīgs
Sludinājuma ID #7782423
Vārds Andris Saulītis
Vecums 45
Pilsēta lv
Telefona numurs 2885**** Uzzināt tālruni
E-pasts sau***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 14 apr.
Lasīts 17

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

14 apr.

Artyrs (33)

Meklēju savu saulīti , meiteni draudzībai un tikšanos reizēm .
14 apr.

Kaspars (45)

Dāvana jaukai meitenei par jauku tikšanos. Detaļas epastā.
14 apr.

Sponsor (45)

Помогу молодой девушке. сам здоров чистоплотен адекватен. Профессионалки не беспокойте
14 apr.

Pāris

Labdien . Jauns mīļāko dominantu pāris meklē paklausīgu meiteni rupjam sexam trijatā . Vieta mūsu . Nav komercija . Konfidenciāli . Добрый день молодая пара доминантов ищет послушную девушку для жесткого секса втроем . Место наше . Не коммерция . Конфиденциально .
Alex (37 gadi) 3
14 apr.

Alex (37)

Туалетный раб для девушек / женщин. Симпатичный, стройный, в спортивной форме . Вылизываю попку до блеска и служу унитазом (для принятия золотого дождя) . С местом в Риге. Об условиях можно договориться, готов платить за короткие периодические встречи. Только это и всё, Третье фото моё. На мейл и ватсапп отвечаю быстро.
14 apr.

Konfidencionali (45)

Mekleju simpatisku un labas figuras sievieti patstavigam tiksanas reizem tas ir, 4-6 reizes menesi, 2000e pabalsts protams tikšanās neitralā gaisotne ar pasedešanu sikak pie saraktes, pats zolids sportisks, viss konfidencianali, atsaukties reālam gribetājam
14 apr.

Susurs (25)

Heyy, šovakar aizbrauktu ciemos pie kādas sievietes virs 40, dievinu vecākas sievetes, jo kā saka, sievietes ir kā vīns, ar vecumu paliek tikai labākas. :) lai kopā pavadītu laiku un ko vairāk. Esmu ļoti atvērts un gatavs visām tavām fantāzijām, jo vienmēr ir laiks dzīvē kam jaunam. Gaidīšu Tavu ziņu, pretī saņemsi manu foto un numuru, lai varam sarunāt tikšanos. Gaidu tavu ziņu un tiekamies ;)
14 apr.

Viktors (32)

Дорогие девушки, приглашаем вас к себе в гости! С нас хорошая компания, сауна, джакузи, алкоголь, транспорт до места и обратно домой! Предложение актуально на сегодняшний вечер! Не стесняемся пишем, звоним!
14 apr.

Kaspars (34)

Meklēju sievieti ar kuru aizbraukt pie dabas, kaislīgam seksam auto!Atbalstīšu materiali!
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Kira (33 gadi) 3

Kira (33)

Скрашу твой досуг в уютных апартаментах старой Риги Есть доп. услуги 29703683
Vakar 20:13

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt