Ievietots: 2 sep. | Lasīts: 95 | Sludinājuma ID: #8049157

šŸ˜‹ (25 gadi)

Sveikas skaistās liepājnieces! Labprāt iedotu paspēlēties ar savu 21cm locekli . Esmu atvērts visādiem piedāvājumiem.
Sportisks , kopts , kārtīgs jauns džeks
Labprāt pastāstīŔu savas fantāzijas un uzklausīŔu tavas
Vecumam nav robežu
Labprāt sagaidītu tavu foto un no manis būs pretī .
Raksti savas vēlmes
GaidÄ«Å”u piedāvājumus. šŸ™‚
  • šŸ˜‹ (25 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#8049157)
Sludinājuma ID #8049157
Vārds šŸ˜‹
Vecums 25
Pilsēta Liepāja
E-pasts rea***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 2 sep.
Lasīts 95

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
2 sep.

ŠŠ»ŠµŠŗсŠµŠ¹ (42)

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚. ŠŸŠ¾ŃŠ»Šµ Ā«Ń трŠµŃŠŗŠ¾Š¼Ā» ŠæрŠ¾Š²Š°Š»ŠøŠ²ŃˆŠøхся Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹ хŠ¾Ń‡Ńƒ Š½Š°Š¹Ń‚Šø Ā«ŠæŠ¾Š“руŠ¶ŠŗуĀ» ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń Š¾ŠŗŠ°Š·Š°Š»Š°ŃŃŒ Š² ŠæŠ¾Ń…Š¾Š¶ŠµŠ¹ сŠøтуŠ°Ń†ŠøŠø. ŠÆ хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠ¾ Š²Ń‹Š³Š»ŃŠ¶Ńƒ, Š¾Š±Ń€Š°Š·Š¾Š²Š°Š½, ŠæŠ¾Š“тяŠ½ŃƒŃ‚ Šø чŠøстŠ¾ŠæŠ»Š¾Ń‚ŠµŠ½, ŠµŃŠ»Šø ŠµŃŃ‚ŃŒ тŠ°ŠŗŠ¾Šµ Š¶ŠµŠ»Š°Š½ŠøŠµ, Š“Š°Š²Š°Š¹ Š²Š¼ŠµŃŃ‚Šµ Ā«Š¾Ń‚Š¾Š¼ŃŃ‚ŠøŠ¼Ā» сŠ²Š¾ŠøŠ¼ Š±Ń‹Š²ŃˆŠøŠ¼! Š”Š»Ń Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚Š²Š° Š¼Š¾Š¶ŠµŠ¼ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøться Ā«Š½Š° ŠŗŠ¾Ń„ŠµŃ‘ŠŗĀ», Š° ŠæрŠø сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø уŠ¶Šµ ŠæрŠ¾Š“Š¾Š»Š¶ŠøŠ¼ Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½ŠøŠµ) Š” Š¼ŠµŠ½Ń Š¼Š¾Ń‚. ŠæŠ¾Š“Š“ŠµŃ€Š¶ŠŗŠ°.
2 sep.

Š’ŠøŠŗтŠ¾Ń€šŸ’– (53)

ŠŸŠ¾Š»Š½ŠµŠ½ŃŒŠŗую Š” ŠæышŠ½Ń‹Š¼Šø фŠ¾Ń€Š¼Š°Š¼Šø Š–ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ńƒ Š¾Š±Š¾Š¶Š°ŃŽŃ‰ŃƒŃŽ Š¾Ń€Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ Š»Š°ŃŠŗŠø ! Š”трŠ°ŃŃ‚Š½Ń‹Šµ ŠæŠ¾Ń†ŠµŠ»ŃƒŠø , Š¾Š±Š½ŠøŠ¼Š°ŃˆŠŗŠø . Š ŠµŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹ , ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹ , Š²ŠµŠ¶Š»ŠøŠ²Ń‹Š¹ , Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š»Š°ŃŠŗŠ¾Š²Ń‹Š¹ , стрŠ°ŃŃ‚Š½Ń‹Š¹ Š½Šµ ŠŗурящŠøŠ¹ Š±ŠµŠ· усŠ¾Š² Šø Š±Š¾Ń€Š¾Š“ы Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° 53 Š³Š¾Š“Š° 185-90-17 Š±ŠµŠ·ŃƒŠ¼Š½Š¾ Š¾Š±Š¾Š¶Š°ŃŽ ŠŗуŠ½Šø . Š’Šŗус Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼Š° сŠ½Š¾ŃŠøт Š¼Š½Šµ Šŗрышу . Šøщу ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½ŃƒŃŽ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ńƒ šŸ˜˜
2 sep.

Orālā bauda (42)

Satiekamies abousējam orālajam seksam manā auto? Viss konfidenciāli. Patīkams finansiāls bonuss no manis.
2 sep.

Visu Tevi (35)

Gribu sajust tavu Ä·ermeni, tā smaržu, garÅ”u, siltumu, sajust kā mÅ«su miesa sakļaujas un kļūst par vienu veselu. Gribu noliktu tevi četrāpus, novilktu biksÄ«tes, paglāstÄ«t dupsi un iekosties tajā, paplest dupÅ”a vaidziņus un iestumt savu seju starp tiem, lai mēlÄ«te var ieslÄ«dēt tev dupsÄ«, perversi, bet mani tas uzbudina. Gibu iesÅ«kt mutē tavu klitoru, pamasēt to ar mēli, laizÄ«t tev kājstarpi no dupÅ”a lÄ«dz paÅ”am klitoram, izsÅ«kt tavu vāverÄ«tes suliņu, gribu, lai steni un vaidi no baudas un spied manu galvu cieÅ”i klāt pie savas miklās vāverÄ«tes. Gribu, lai mana seja ir mikla no tevÄ«m. Pēc orālajām baudām ļausimies aktÄ«vam un perversam seksam, no muguras, jātnieces pozā, no sāniem, misionāra pozā, visu un daudz, ir arÄ« seksa mantiņas, ja tevi tas interesē. Gribu neÄ·Ä«tru un ā€žtraku ā€žsievieti gultā, kas grib baudÄ«t dzÄ«vi un tvert jaunas sajÅ«tas. Esmu brÄ«vs un sportisks vÄ«rietis, ar stabilu darbu, bez kaitÄ«giem ieradumiem, tikai trÅ«kst baudas un piedzÄ«vojuma dzÄ«vē. VÄ«rieÅ”i neinteresē. Foto mans.
2 sep.

Ļoti jaunu (29)

Labdien . Mekleju ļoti jaunu mīļāko kurai patÄ«k vecāki viriesi , lieli locekli un rupjÅ” Sex . Meklēju fwb attiecÄ«bām . Prostitutes neinteresē . Vecumam un izskatam nav nozÄ«mes meklēju paklausigu drazamu kuci . Vieta mana . Auto arÄ« ir . Visi izdevumi tikÅ”anām un Tavas vēlmes Ä«stenoÅ”u . Š”Š¾Š±Ń€Ń‹Š¹ Š“ŠµŠ½ŃŒ . Š˜Ń‰Ńƒ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š¼Š¾Š»Š¾Š“ую Š»ŃŽŠ±Š¾Š²Š½Šøцу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š½Ń€Š°Š²ŃŃ‚ся Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ń‹ стŠ°Ń€ŃˆŠµ , Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠ¾Š¹ чŠ»ŠµŠ½ Šø Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ сŠµŠŗс . Š˜Ń‰Ńƒ Š“Š»Ń fwb Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹ . Š’Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Šø Š²Š½ŠµŃˆŠ½Š¾ŃŃ‚ŃŒ Š·Š½Š°Ń‡ŠµŠ½Šøя Š½Šµ ŠøŠ¼ŠµŠµŃ‚ Šøщу ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½ŃƒŃŽ ŠµŠ±Š»ŠøŠ²ŃƒŃŽ сучŠŗу . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Š¼Š¾Šµ . ŠœŠ°ŃˆŠøŠ½Š° тŠ¾Š¶Šµ ŠµŃŃ‚ŃŒ . Š’сŠµ рŠ°ŃŃ…Š¾Š“ы с Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ Šø тŠ²Š¾Šø ŠæŠ¾Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøя рŠµŠ°Š»ŠøŠ·ŃƒŃŽ .
2 sep.

ŠæŠ¾ŃˆŠ°Š»ŠøŠ¼? (53)

Žensčinu obožajusčuju Kuniling !!! Eto očen važno ! Krasivij , Uhoženij , Vežlivij , Laskovij , bez usov i borodi , ne kurjasčij , mužčina 53 goda 185-90-17 bez uma ot kuni i vkusa orgazma šŸ’¦šŸ„° mne realno kružit golovu , Odnorazovie vstreči ne interesujut . Vozrat i telosloženie ne važni . Važen tolko vaÅ” orgazm i nemnogo nežnosti šŸ˜šŸ¤—
2 sep.

Cuckold pari (30)

Cau . Meklēju Cuckold pari kur var drāzt abus patstavigam tikÅ”anām . Es 30/187/80/18 . Vieta un auto ir . ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ ŠŗуŠŗŠ¾Š»Š“ ŠæŠ°Ń€Ńƒ Š² ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ трŠ°Ń…Š°Ń‚ŃŒ Š¾Š±Š¾Šøх Š“Š»Ń ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ . ŠÆ 30/187/80/18 . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Šø Š°Š²Ń‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ
2 sep.

Ar apalumiem

Cau ir Å”eit kada jauka studentiti ar apalumiem kura vēlas satikties?
2 sep.

Meklēju Milf 45+ (25)

RU/LV/ENG . Cau . Es 25/187/80/18 . Patīk vecākas slaidas sievietes bdsm un Sex . Meklēju kādu slaidu ar formām sievieti 45+ kurai patīk jaunie puisi ar labu locekli un potenciju patstavigam mīļāko attiecībām . Vieta un auto ir . Patīk Sex pie dabas . Nav komercija . Konfidenciāli
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt