PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Kunigs un se..

Ievietots: sep. 2023 | Lasīts: 131 | Sludinājuma ID: #7371822

Kunigs un se.. (32 gadi)

Sveikas draiskās un nerātnās. Vai kādāa grib satikties un padraiskoties. Seksā esmu izturīgs ilgi. ;) Gaidu ziņu whacap tel. 2"^4"^1"^1"^1"^6"^0"^3. 😉
  • Kunigs un se.. (32 gadi) (Foto!) iepazīsies ar sievieti seksam (#7371822)
Sludinājuma ID #7371822
Vārds Kunigs un se..
Vecums 32
Pilsēta lv Madona
Telefona numurs 2411**** Uzzināt tālruni
E-pasts rie***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots sep. 2023
Lasīts 131

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

sep. 2023

Edgars (35)

Vīrietis grib laizīt skaistas meitenes ānusu.
sep. 2023

Anry99 (29)

Meklēju sievieti seksam, iespējams patstāvīgam, par naudu neinteresē ne tāpēc, ka nevaru atĺauties, bet gan tāpēc, ka zūd interese, jo nav īstas abpusējas vēlmes, esmu sportiskās miesas būves, patīk kunilingus, vecumam īsti nozīmes nav, ja izskaties ok, apaļumiem ir savas robežas) raksti e-pastā vai whatsup 2 0 1 0 2 6 5 1. Ar bildēm varam samainīties pie kontakta )
sep. 2023

M(49)

Ищу женщину для встречи на обоюдные оральные ласки приеду к вам или у меня, можем в авто, возраст любой, люблю доставлять оральное удовольствие женщине, пишите и встречаемся.
sep. 2023

alex (23)

I will love to pleasure a beautiful latvian Women.. 🔥🥵
sep. 2023

Edgars (32)

Sveiki! Sakarīgs pašpietiekams jauns vīrietis iepazīsies ar sievieti kunilinga baudītāju. Pašam patīk sagādāt baudu un izdābāt sievietes velmēm. Ikdienā esu mobils varu tikties velāmākājā laikā. Rakstiet savas vēlmes un nosacījumus par visu vienosimies RUS/ LV.
Сашка (37 gadi) 2
sep. 2023

Сашка (37)

Жду женский пол для потрахушек на природе. Есть машина.
sep. 2023

Тимур (20)

В поисках девушки или женщины для секса даугавпилс Возраст не имеет значения Полненькие можно тоже люблю таких Могу присоединиться к паре МЖМ или жмж 2. 8. 3. 2. 8. 8. 5. 8
sep. 2023

Minet tagad

Заплачу прямо сейчас девушке за минет 200€. Пиши Samaksāšu meitenei tagad 200€ par minetu. Raksti
sep. 2023

Minets... (35)

Ir kada sieviete kura var piedavat tagad minetiņu? 😋 €..
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Olga (22 gadi) 5

Olga (22)

Раскрепощённая и страстная) Уверена, что со мной ты получишь необходимый и такой желанный отдых) Расслаблю тебя массажем и на этом всё точно не закончится)Ты не сможешь отпустить меня! Olny Outcall Только выезд Конфиденциально 🤫 Фото мои😇 28❤️47❤️41❤️09
Šodien 15:31

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt