PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Māris

Ievietots: 9 mar. | Lasīts: 37 | Sludinājuma ID: #7715901

Māris (32 gadi)

Sveika. Labprāt iepazītos ar kādu sievieti, kas vēlētos retas, bet regulāras, konfidencionālas tikšanās. Cerot uz patīkamu iepazīšanos un komunikāciju, gaidīšu Tavu ziņu. 🙂
Sludinājuma ID #7715901
Vārds Māris
Vecums 32
Pilsēta lv Kurzeme
E-pasts yea***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 9 mar.
Lasīts 37

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

9 mar.

Kaspars (48)

Ir kāda seksuāli domājoša un driboša meitene, sieviete kas vēlās kādu neķītru brāzienu, var uz kādu orālo? Viss protams konfidenciāli un viss protams ar abpusēju piekrišanu! Protams ja ir materiālās grūtības protams palīdzēšu! Esmu ļoti mobils, var aizbraukt uz citu pilsētu, piepilsētu u. c vietu. Es 48, 188, 115 izskatīgs un tīrīgs!)
9 mar.

Viktor🙏 (53)

Девочки умоляю 🙏Я же знаю что есть такая женщина 🥰💖 Безумно обожаю Куни ! Миленькая , 🙏Сладенькая , 🙏помоги мне и себе 🙏 С ума схожу ! Не могу жить без этого . Вкус оргазма мне сносит крышу ! Реально . Все тело трясет , Кружит голову . 💦😇 Ищу Женщину которая реально сходит с ума от куни и желает постоянного партнера . Я Красивый, Ухоженный , Чистоплотный , Вежливый , Очень ласковый и нежный . Не курящий . Обожаю целоваться , обниматься . Отдам Всю Ласку и Нежность . Отзовись моя Сладенькая 🙏💦🥰 Возраст и Телосложения , не играет не какой роли . Правда 🤗 🙏🙏🙏 Муррр
9 mar.

Edijs (28)

Sveika. Nopirkšu sievietes nesatas apaksbikses tiko novilktas. Cenu un foto sutiet man epasta. Piebrauksu nopirkt šodien
9 mar.

Arturs (45)

Ir kāda sieviete latgalē kura grib seksu €€€
9 mar.

Sexinjs (30)

Ir šeit kada simpatiska sieviete nekîtra, gatava kaislîgai ilgai nekitrai sex izklaidet. Gatava kartîgi padarboties un lai padarbojas ap tevi. Esmu simpatisks virietis 30 gadi liels loceklis.
9 mar.

Jura (44)

Mekleju pastavigas attiecibas. Nianses aprunajamas.
9 mar.

Limbažnieks (38)

Vai te ir kāda sieviete no Limbažiem vai apkārtnes, kurai tāpat kā man pietrūkst romantikas, kaisles, draiskulību? Varbūt ir vēlme satikties šad tad un pavadīt romantiski un draiski kādu laika brīdi? Viss konfidenciāli.
9 mar.

Egor (33)

Ищу девушку для переодических встреч на взаимовыгодной основе. Первая встреча могла бы быть уже сегодня. Готов сохранить конфиденциальность. Я симпатичный, спортивный, ухоженный парень. Приятный в общении, адекватный, без вредных привычек.
9 mar.

sponsors

līdz 1000eur jaunai meitenei par tikšanos whats app 27080900
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Элли (30)

Буду рада видеть тебя
Vakar 20:57

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt