Ievietots: 10 jūl. | Lasīts: 53 | Sludinājuma ID: #7946339

Uz locekli!

Stendē tagad jauns džeks 29 gadi ar auto , vēlētos satikt jaunu meiteni vai sievieti , kurai būtu vēlme izvilkt manu locekli laukā un pēc tam uz viņa uzsēsties , lai vins tevi ieslīd līdz pašam galam. Garums 17cm. Gaidu jaukums Tavu ziņu. Atbildu ātri.
  • Uz locekli! (Foto!) iepazīsies ar sievieti seksam (#7946339)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF7946339 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7946339
Vārds Uz locekli!
Pilsēta Stende
E-pasts tav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 10 jūl.
Lasīts 53

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
10 jūl.

Vasaras sex draugs (44)

Esmu no Spanija ! Mekleju vasara sieviete par satikties 1 vai 2 stundam ! Varam satikties pie jura vai Riga pilseta ! Man ir liela masina. Varu materiali iepalidzet 130e. Interese rakstit man :)
10 jūl.

Seksu Rēzeknē (25)

Meklēju sievieti seksam Rēzeknē. Tu vecumā no 20-55g. Varu arī izbraukt. Esmu kopts, sportisks puisis kam pietrūkst seksa ikdienā. Mani parametri ir 198/90/20. Vīriešiem un zilajiem netraucēt mani, nebūs. . .
Mazpieredzejusu (38 gadi) 3
10 jūl.

Mazpieredzejusu (38)

Cau iepazīšos ar Mazpieredzejusu meiteni uzraksti ja esi 18+ visu sarunāsim es jauks kopts virietis
10 jūl.

Studentiti (38)

Cau atbalstins studentitei pa. tilsanos es jauks kopts virietis
10 jūl.

Artur (42)

Заплачу девушке, которая позволит ей вылизать туфли и ноги. Просто назовите цену и где хотели бы встретиться, можно и в машине. Очень быстрые и лёгкие деньги для девушки.
10 jūl.

Tik ar mēli (44)

Tu ertā pozā smēķē , dzer ko garšīgu es ar mēlīti laizu tavu pīzdiņu , patik ja ar matiņiem un padzerties zeltīto nektāriņu . Vari būt aizņemta , bez saistībam mineta un seksa tik ar mēli tev zem kleitas intrese patstāvīgi . Esmu no Mārupes ar vietu slaids varu arī aizbraukt .
10 jūl.

Sponsors

200 naudiņas tev, tikšanās regulāri, ir neitrāla vietiņa. Bez sado mazo un citām novirzēm. Tev 18 - 33. Napishi, zhdu. Uzraksti un varam šo nedēļu tikties , )
KUNI TEV! 4
10 jūl.

KUNI TEV!

Tagad Stendē vai tas apkārtne kādai jaunai meitenei vai sievietei līdz 65 gadiem būtu vēlme baudīt ko kaislīgu un baudāmu , un saņemt to no 29 gadus jauna , izskatīga džeks. Esmu mobils. Bez aizspriedumiem. Viss jaukums konfidenciali . Likšu Tev trīcēt no baudas. Gaidu jaukums Tavu ziņu. Saziņa ātra. Tiekamies un baudām. 😍
SPERMAS KUCI (46 gadi) 9
10 jūl.

SPERMAS KUCI (46)

MEKLEJU PATSTAVIGU SUKATAJU SIEVIETI, KURAI PATIK SPERMA, GAN RIT VISU NOST GAN IEKSA, VIRSU KAD BEIDZ UTT. ATBALSTU MAT, DODU DZERT TEL 269-07-00-5 RAKSTIT WACAP, ZVANIT
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt