PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Gunārs

Ievietots: dec. 2023 | Lasīts: 57 | Sludinājuma ID: #7522073

Gunārs (36 gadi)

Satikšos ar jaunu meiteni, 18-22 gadu vecumā, samaksa 500 euro, vari būt studente, kas vēlas nopelnīt.
Sludinājuma ID #7522073
Vārds Gunārs
Vecums 36
Pilsēta lv Ogre
E-pasts gun***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots dec. 2023
Lasīts 57

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

dec. 2023

Anre (44)

Sveikas Dāmas. Piedāvāju jums erotisko masāžu. Atslēgties no ikdienas rutīnas un sasniegt baudas virsotni. Rakstiet par pārējo vienosimies.
dec. 2023

Nakts (40)

Atbraukšu ciemos pie jaukas sievietes uz nakti no Rīgas nedēļas nogalē no manis 200eur par tikšanos! Interesē nesteidzīga atpūta pie šampanieša glāzes kā arī seksā rotaļas un lomu spēles!
❤️❄️SALAVECĪTIS❄️❤️ (43 gadi) 2
dec. 2023

❤️❄️SALAVECĪTIS❄️❤️ (43)

Labdien sievietes. 👋😘 Nezinu vai izdosies, bet meklēju sev ļoti neķītru nerātnu , mīļu sniegbaltīti🎅🤶 lai kopā gatavotu dāvanas, sildītu viens otru zem siltas sedziņas, papļāpatu par paveikto un piedzīvoto, lai kopā varētu izsapņot sapņus un piepildīt tos. 🥰 Gaidīšu foto un telefona numuriņu lai patrinātu tikšanos sazinamies vacapp. Esmu simpatisks, kopts, mīļš ziemassvētku vecītis. 😘😘😘 Uz tikšanos sniegbaltīt!!!😘😘😘
dec. 2023

Atbalsts 250EUR (37)

Tikšos ar meiteni 18-27 g. , 250 EUR, hotelī. Varu aizbraukt arī uz tavu reģionu. 250 € встречусь с девушкой 18-27. Kонфиденциально.
dec. 2023

Gunĉa (40)

Esmu zolids nekitrelis kas gatavs samaksat 350 e tik pat nekitrai skaistulitei un tikties 😉
dec. 2023

Igors (33)

Jādomā ka šeit būs jauniņa , miniatūra meitene kura varētu tikties mašīna un paņemt mutite līdz beigt tajā un kurai nebūs nekādu iebildumu ka pa to laiku ar pirkstiņiem paņemtos pa miklo vāveriti ;)ja gribēs pie orālā varam neapstāties , Tev kuniti un turpināt ar sexinu…..
dec. 2023

Hardcore seksiņs (32)

Мужчина, ищу суку женского пола 35-65, которую можно наказывать, унижать, жёстко ебать в жопу и в рот, когда хочется, без лишних вопросов
dec. 2023

Andris

Sveika, ļoti interesē dabīga apmatojuma sieviete. Jo vairāk apmatojuma visur jo labāk. Padraiskosimies !!!!!
dec. 2023

Hugo (32)

Iepazīšos ar simpātiskuu sievieti, kura vēlas paplašināt savu seksuālo dzīvi un baudu. Pa laikam lai tiktos tikai mēs divatā, tas ir 1+1, un pa laikam, lai kopīgi paseksotu formātā pāris+pāris. Tev jābūt 18-45g. Esmu kopts, simpātisks vīrietis, 32g. , ar auto, tāpēc piedāvājums spēkā visā Latvijā.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Kitty (20 gadi) 2

Kitty (20)

Я новенькая в Риге! Жду в гости для знакомства и приятного отдыха. Только WhatsApp
Šodien 15:40

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt