PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Vstrecia

Ievietots: jūn. 2023 | Lasīts: 144 | Sludinājuma ID: #7084565

Vstrecia (30 gadi)

Privet devuski, ja paren s litvi. interesujet znakomstvo i vstrecia. mogu jesli nado pamoc materialno. pisite, vsio dogovorimsia i vstretimsia. na etoj nedeli prijedu
Sludinājuma ID #7084565
Komerciāls sludinājums
Vārds Vstrecia
Vecums 30
Pilsēta lv Ilūkste
E-pasts 43t***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jūn. 2023
Lasīts 144

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

Ar mēli līdz 200€ 6
jūn. 2023

Ar mēli līdz 200€

Paklausīgs simpātisks vīrietis. Paklausīgi un ļoti labi strādāju ar mēli. Varu darīt tik ilgi cik pateiksi. Varu pievienoties pārim vai apstrādāt meiteņu kompāniju. Varu par to maksāt. Var un gribu tā kā bildes un vēl stingrāk.
jūn. 2023

pardaugava (37)

Meklēju kādu loti nogribejusos sievieti, kura mekle realu tiksanos tagad!, gribas baudit seksu! sen jau neviena loti nogribejusies nav trapijusies! nespēj piepildīt sapni. varbut kada ari loti velas?-satiktos tagad
jūn. 2023

Минетчице (43)

Ищу партнёршу.
jūn. 2023

Facesitting (33)

Labvakar. Ļoti interesē tēma - facesitting. Finansiāli atlīdzināšu dāmai, kas apsēdīsies virsū un labi izjās manu seju, parīvēsies uz tās.
jūn. 2023

TOP

Поставлю тебя голой лицом к стене. Одну руку запущу тебе в волосы, а второй проведу тебе по спине и ягодицам, сильно сожму и скажу тебе на ушко, что ты моя блядь и моя вещь. Буду мучить тебя долго и жестко, кормить твой рот спермой, шлепать по жопе, иметь тебя во всех смыслах. Тебе остается только слушаться, подчиняться и кончать (по команде). Одну руку в трусы, второй написала мне. Выполнять!
jūn. 2023

gribulis (37)

Meklēju kādu loti nogribejusos sievieti, kura mekle realu tiksanos tagad!, gribas baudit seksu! sen jau neviena loti nogribejusies nav trapijusies! nespēj piepildīt sapni. varbut kada ari loti velas?-
YourFantasy (36 gadi) 3
jūn. 2023

YourFantasy (36)

Ja jau sāki lasīt šo sludinājumu, tad šīs bildītes Tevi neatstāja vienaldzīgu un piesaistīja Tavu uzmanību 😉 Nekautrējies no savām vēlmēm un fantāzijām, ļaujies man un parunāsim par Taviem sapņiem par melnādainiem ērzeļiem!
jūn. 2023

Edgars (28)

Sveiki! varbūt šeit ielūkojās kāda sieviete kaislīga kunilinga cienītāja izskatam un vecumam īsti nav nozīme galvenais lai patīk saņemt baudu? Par sevi sakarīgs kopts puisis patīk sagādāt baudu un izdabāt sievietes vēlmēm. Es mobils varu tikties jums vēlamākājā laikā labprāt sagaidītu no jums kādu vēstuli ar savām velmēm un nosacījumiem ja nepieciešams varu atlīdzināt LV/ RUS.
jūn. 2023

Sex (43)

Познакомлюсь.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Sofija (22 gadi) 4

Sofija (22)

Dear men’s, I’m back!!! If you're looking to spend a very nice and relaxing time with a beautiful, patient and open minded girl, I will assure you I am the right choice. My apartment is private. My photos is 100% real. Text me only whatsapp Eng/ rus/ lv See you soon: )
Vakar 14:37

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt