Ievietots: 6 jūl. | Lasīts: 37 | Sludinājuma ID: #7936481

150? šŸŽšŸŽšŸŽ (28 gadi)

No manis bonusiņs dāmai 150 naudiņas par intÄ«mu tikÅ”anos.
Sludinājuma ID #7936481
Komerciāls sludinājums
Vārds 150? šŸŽšŸŽšŸŽ
Vecums 28
Pilsēta Rīga, jūrmala
E-pasts jau***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 6 jūl.
Lasīts 37

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
6 jūl.

meitenei (30)

Divi sportiski simpātiski draugi meklē sievieti kopīgām izklaidēm.
6 jūl.

karumnieks (38)

sveikas jaukas sievietes! varbut kadai no jums tagad loti garlaicigi? Ja kādai gribas saja diena kaut ko draisku un vēlme to piepildÄ«t, varÄ“Å”u palÄ«dzēt sasniegt baudas virsotnes kamēr vāvere klus mikla un tu kaifosi no baudas ko tev sniegÅ”u. Vari bÅ«t aizņemta, bet labāk brÄ«va, kura grib satikties bez komerc. Var pie manis, vai varu aizbraukt pie tevis uz jeb kuru vietu. - 26 Gaidisu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail
6 jūl.

brivdiena (39)

varbut tagad pie arkadijas parka ir loti neratni noskanota- loti nogribejusies sievietite, kura mekle realu seksu tagad? neratns mekle neratnu! varbut seit ir loti nogribejusies sievietite? gribas riktigi nodot ugunjus, lai kadu laiku butu miers! varbut kadai varetu intereset? - 26 gaidu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail
6 jūl.

G (28)

Ir kāda tagad tikties gribētāja?
6 jūl.

orgija (40)

sveika! vai palielitos ar saviem skaistumiem? ta gribas sex- gribas paspeleties ar sievietiti- paspaidit, panicit, izmantot pec pilnas programmas. sapnoju ka porno filmas- satiekas un viss notiekas! sapnoju par sex!gribas riktigi nodot ugunjus, lai kadu laiku butu miers! varbut kadai sievietitei varetu intereset? - 26 gaidu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail. pardaugava
6 jūl.

piektdiena (39)

labprāt satiktu savu mīļāko sievieti. Tevi gribētu, jauku, pozitÄ«vu un tādu, kurai patÄ«k sekss, intÄ«ma tuvÄ«ba. Ja vēlies regulāri satikties, tad iepazÄ«simies. Esmu no RÄ«gas, Ja ir vēlÄ“Å”anās iepazÄ«ties, sÅ«ti ziņu, apraksti sevi, labāk jau bÅ«tu redzēt kādu bildÄ«ti. - 26 gaidisu 69 zvanu 53 sms 97 e0mail
6 jūl.

Edza (31)

4000 mēnesī simpātiskai studentei.
6 jūl.

3 (40)

Š—Š“ŠµŃŃŒ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š° ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń сŠ¾ŃŃ‚Š°Š²Šøт ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ°Š½Šøю ŠæŠ¾ŠŗŠ°Ń‚Š°Ń‚ŃŒŃŃ Š½Š° Š¼Š°ŃˆŠøŠ½Šµ?
6 jūl.

SugarD (37)

Saprotu nav īstā vieta, bet varbuut tomeer;) Gribeetos iepaziities ar forŔu, jauku un smuku meiteni, patstaavīgaam attiecībaam un komunikācijai, saakumaa balstiitas uz izklaidi, gribeetos bez aizpriedumiem un piepildiit abu fantaazijas, Mekleeju vienu un patsaaviigi, negribeetu Lai buutu Tev Uz pieraksta un daliit Tevi;) Esmu nodroŔinaats un Tevi varu atbalstiit gan ar davanaam gan finaciaalu atbalstu;) Butu izcili ja esi aktiiva un patiik celot;)
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt