PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Oleg

Ievietots: okt. 2023 | Lasīts: 128 | Sludinājuma ID: #7390872

Oleg

Мужчина не женат. Ищу женщину для регулярных встреч, с которой можно пообщаться, отдохнуть и заняться сексом. Ищу одну и надолго. Подобный опыт был, с меня м. п.
  • Oleg (Foto!) iepazīsies ar sievieti seksam (#7390872)
Sludinājuma ID #7390872
Komerciāls sludinājums
Vārds Oleg
Pilsēta ua Київ
E-pasts ole***@ukr.net Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots okt. 2023
Lasīts 128

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

okt. 2023

Imants (58)

Treknuminu draiskules ari velas tikties ar slaidu virieti
okt. 2023

Atbalsts 200EUR

Atbalstīšu meiteni, tikšanās regulāras, 3x mēnesī, 200 EUR katru reizi:) Zolīds, bez sado - mazo novirzēm, attieksme kā pret dāmu, inkognito, nebūs publiski jātiekas :)varu izbraukt uz reģionu. Mozhno i po russki
okt. 2023

Gg (27)

100 sievietei par intīmu tikšanos
okt. 2023

Juris

Sveikas dāmas, tuvojas aukstāks laiks, kas nozīmē, ka drīz jau sāksies siltāka apģērba un zeķubikšu sezona :) Piedāvāju vienoties par ko abpusēji foršu :) Es Tev regulāri došu jaunas, Tu man vecās :) Manuprāt, labs darījums :) apdomā un dod ziņu :)
okt. 2023

Edgars (35)

Vīrietis grib skaistai meitenei izlaizīt ānusu.
okt. 2023

Eur kunilingam (38)

Finansiāls bonusiņš sievietei, par tikšanos, kuras laikā ļautu sniegt ilgu kunilingu
okt. 2023

Valdis (31)

Sveikas dāmas! Esmu precēts, jauns un izskatīgs vīrietis, patīk visādas trakulības. Nēsmu vietējais, bet bieži esmu Jēkabpilī, varbūt šeit var atrast kādu sievieti ar kuru varētu veidot mīlas romānu? Protams no manas puses visādas dāvaniņas, bet no Tavas viss pārējais! Gaidīšu saraksti no Tevis un tad jau nosūtīšu savu bildīti! Viss konfidenciāli
okt. 2023

Sasha (44)

Mekleju patstavigu partneri. Nianses aprunajamas.
okt. 2023

Ебля LV/RU (42)

Привет развратници !! Предлогаю сегодня зажеч ! Ишю развратную самочку для хорошей ебли ! Подробнее лично. Спортивный самец с хорошим стояком.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Pimp.lv
Andrejs (33 gadi) 2

Andrejs (33)

Nāc piesakies uz relaksu 🌟 Esmu kvalificēts masieris ar daudzu gadu pieredzi 💪 Veicu dažāda veida masāžu, tostarp erotisko ❤️ Varam to darīt pie manīm 🏠 vai arī tavās mājās 🚗 Par visu vienosimies sarakstē 📲, pielāgojos klienta vēlmēm 🌹 Esmu liela auguma vīrietis ar skaistu ķermeni un maigām spēcīgām rokām ✨
20 apr.

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt