Ievietots: 19 jūl. | Lasīts: 57 | Sludinājuma ID: #7964127

SexšŸ˜ (37 gadi)

Labprāt iepazÄ«tos ar vienkārÅ”u un nerātnu meiteni no Daugavpils puses, draudzÄ«bai, čatam, nenopietnām attiecÄ«bām, sexam. Pats esmu no attiecÄ«bām brÄ«vs 37gadus jauns simpātisks vÄ«rietis (37g/ 182/ 100/ 18cm). Primārais ir sievietes vēlmes un labsajÅ«ta, dievinu sniegt ilgu un kvalitatÄ«vu kunilingu. Nav konkrēta sievieÅ”u tipa kas patiktu, tā ka esmu atvērts visiem piedāvājumiem. Vēlams no Daugavpils. Ja kas varu palÄ«dzēt materiāli. Viss konfidiciali.
  • SexšŸ˜ (37 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#7964127)
Sludinājuma ID #7964127
Vārds SexšŸ˜
Vecums 37
Pilsēta Daugavpils
Telefona numurs +2018210**** Uzzināt tālruni
E-pasts ser***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 19 jūl.
Lasīts 57

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
19 jūl.

Maks (30)

Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу , шŠŗŠ¾Š»ŃŒŠ½Šøцу / стуŠ“ŠµŠ½Ń‚Šŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń хŠ¾Ń‡ŠµŃ‚ рŠ°Š·Š½Š¾Š¾Š±Ń€Š°Š·Šøть сŠ²Š¾ŃŽ сŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½ŃƒŃŽ Š¶ŠøŠ·Š½ŃŒ , ŠæŠ¾ŠæрŠ¾Š±Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ чтŠ¾-тŠ¾ Š½Š¾Š²Š¾Šµ , Š²ŃŠµ сŠ¾Ń…Ń€Š°Š½ŠøŠ¼ Š² тŠ°Š¹Š½Šµ .
19 jūl.

Gribu (43)

Vai Ogres novadā ir kāda draiskule kas grib papriecāties tā pat kā es?Ir vieta, esmu mobils. Slaids, kopts.
19 jūl.

Manu draugu (25)

Kurai sievietei gribētos iegūt manu draugu? Viņam paliels, paresns loceklis!
Uz Locekli TEVI! 9
19 jūl.

Uz Locekli TEVI!

Es jauns džeks 29 gadi, ar auto Å”obrÄ«d esmu Ventspili. Loceklis Å”odien nemierÄ«gs (17+) , kurÅ” gribētu ieslÄ«dēt starp kājiņām un ne tikai. Gaidu jaukums Tavu ziņu. Atbildu ātri, e-pasta. Sarunājam par tikÅ”anos un baudām abi. Tev sniegÅ”u glāstus , jaudÄ«gu kunilingu, kur kārtÄ«gi tevi izlaizitu, lai sajustu ka Tavs Ä·ermenis trÄ«c no baudas. Gaidu zinu. Tiekamies un baudām . Vari bÅ«t arÄ« ārpus Ventspils
Uz Locekli TEVI! 9
19 jūl.

Uz Locekli TEVI!

Es jauns džeks 29 gadi, ar auto Å”obrÄ«d esmu Skrundā. Loceklis Å”odien nemierÄ«gs (17+) , kurÅ” gribētu ieslÄ«dēt starp kājiņām un ne tikai. Gaidu jaukums Tavu ziņu. Atbildu ātri, e-pasta. Sarunājam par tikÅ”anos un baudām abi. Tev sniegÅ”u glāstus , jaudÄ«gu kunilingu, kur kārtÄ«gi tevi izlaizitu, lai sajustu ka Tavs Ä·ermenis trÄ«c no baudas. Gaidu zinu. Tiekamies un baudām . Vari bÅ«t arÄ« ārpus Skrundas.
19 jūl.

Š˜Ń‰ŃƒŠ˜Š·Š²Ń€Š°Ń‰ŠµŠ½Šŗу (36)

Š˜Ń‰Ńƒ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ńƒ ŠøŠ·Š²Ń€Š°Ń‰ŠµŠ½Šŗу. ŠœŠ¾Š¶ŠµŃ‚ ŠµŃŃ‚ŃŒ тŠ°ŠŗŠ°Ń ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń Š»ŃŽŠ±Šøт фŠøстŠøŠ½Š³ Šø ŠæрŠµŠ“Š¼ŠµŃ‚Ń‹ Š² Š“ырŠŗŠµ, ŠøŠ»Šø сŠ²ŃŠ·Ń‹Š²Š°Š½ŠøŠµ, ŠøŠ³Ń€Ń‹ с Š²Š¾ŃŠŗŠ¾Š¼. Š˜Š»Šø Š“Š°Š¶Šµ ŠŗŠ°ŠŗŠøŠµ-тŠ¾ Š½ŠµŠ¾Š±Ń‹Ń‡Š½Ń‹Šµ ŠøŠ»Šø ŠæрŠ¾Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Šµ ŠøŠ·Š²Ń€Š°Ń‰ŠµŠ½Šøя?
19 jūl.

Jānis (50)

Vēlos iepazīt sievieti/meiteni sexam. Bez komercijas, bet tikai, lai abiem būtu labi
19 jūl.

20min-70ā‚¬ (35)

Tagad meklēju meiteni ātrajam rindiņām par ā‚¬. Konfidenciali. Simpātisks 35, 180, 80.
19 jūl.

Syam (28)

I want girl with strong mind set, we can go for a walk . something casual Men 28 Looking for a dating Es gribu meiteni ar spēcÄ«gu prātu, mēs varam doties pastaigā. Kaut ko ikdieniŔķu VÄ«rieÅ”i 28 Meklēju randiņu 27887440
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt