PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Skolnieci/studenti

Ievietots: 24 mai. | Lasīts: 18 | Sludinājuma ID: #7858229

Skolnieci/studenti (33 gadi)

Labdien . Meklēju nerātnu nevainīgu vai vnk skolnieci tikai analam un oralam sexam . Ja Tev patīk vai gribi iemācīties sūkāt , beigt no anala sexa , kuni un negribi zaudēt nevainību droši raksti . Vieta ir . Konfidenciāli . Nav komercija.
Привет . Ищу развратную школьницу или просто девственницу только для анала и орала . Если любишь или хочешь научиться сосать , кончать от анала , Куни и не хочешь терять девственность то пиши и встретимся . Место есть . Конфиденциально . Не коммерция .
Sludinājuma ID #7858229
Vārds Skolnieci/studenti
Vecums 33
Pilsēta lv Jūrmala
E-pasts ign***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 24 mai.
Lasīts 18

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

24 mai.

Uzaicināt ciemos (35)

Uzaicinu pie sevis meiteni kura vēlas aizraujošu ilgu sexinu foto pie sarakstes pastāv iespēja ka varu atbraukt pats
24 mai.

Nūdistu pludmale (30)

Cau . Meklēju sievieti nūdistu sexam nūdistu pludmale Lielupe pirmdien vai otrdien pa dienu . Mobils atbraukšu pakaļ un aizvedīšu mājas . Vieta arī ir jurmala ja gribēsi nomazgāties vai turpinājumu . Konfidenciāli . Nav komercija .
Привет . Ищу девушку нудистку для секса на нудистком пляже в Лелупе в понедельник или вторник днем . Приеду заберу и отвезу домой . Место тоже есть в юрмале если захочешь помыться или продолжить . Конфиденциально . Не коммерция .
24 mai.

atsaucas ludzu (31)

mekleju meiteni vai sievieti kura lautu man pasukat tavu vaveriti, vai ari butu ar mieru tikties ar mani sexam. man ir 20 vai 21 cm loceklis. Esmu loti nogribejies pec sex. atsaucas kada ludzu. 2576s4s384
24 mai.

mouthaa (35)

Priecāšos iepazīties ar meiteni, kura jau ir pamēģinājusi vai vēlas izmēģināt rimjob tēmu - vīrieša dibena laizīšanu. Esmu kopts, materiāli nodrošināts vīrietis, 35. g. Par šo baudījumu varu meitenei samaksāt.
24 mai.

Forši (28)

Varbūt šodien/ sovakar kāda Sieviete/ Meitene vēlas piedāvāt tikšanos. Bonusinu€€€ par pavadito laiku no manis.
Esmu kopts foršs vīrietis.
Viss konfidenciāli!
24 mai.

Drazu vecas 50+ (26)

Labdien . Ja Tev 50+ esi slaida un Tev patīk jaunie viriesi ar labu potenci un rupjš Sex droši raksti un tiekamies . Es 26/ 187/ 80/ 18 . Dievinu kuni , vecākas sievietes un rupju Sex . Vieta tikšanām ir ka arī auto . Viss konfidenciāli un bez komercijas .
Добрый день . Если тебе 50 + ты худая и течешь от молодых парней с хорошей потенцией и любишь жесткий секс то это объявление для тебя . Я 26/ 187/ 80/ 18 . Люблю Куни , взрослых женщин и детский секс . Место для встреч и авто есть . Все конфиденциально и без коммерции .
24 mai.

Jānis (44)

Satikšos ar meiteni (18+ gadi), kura vēlas būt ar vecāku, sakarīgu un adekvātu vīrieti.
Sākumā satiekamies uz kafiju!?
24 mai.

Meklēju mīļāko!!!

Sveika! Meklēju sev mīļāko vienu jauku studenti, patik jaunākas! Var fin atbalstīt! Man 32, spēcīgas miesasbūves, mobils, jauks dzeks! Konvoja meičām netraucet neinteresē!!!
24 mai.

Viktor (43)

Mekleju draydzene neskopt intelligent. Ищу подругу. не скупой. подарки. сам интеллигентный. проблем не возникнет. gaidy zinu.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Relaksacija (30 gadi) 2

Relaksacija (30)

Ļauj sev atpūsties🥰 Gaidu uz foršu masāžu. Masēju stipri, nav paglaudīšana. Bilde mana. Uz zvaniem atbildu pati, bez trešo personu starpniecības. Bezmaksas stāvvieta. Uz SMS, WhatsApp un e-pastu neatbildu :)29. 8.. 2.. 8.. 7.. 2trīs..
Šodien 9:19

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt