PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» HeyšŸ’‹

Ievietots: dec. 2023 | Lasīts: 69 | Sludinājuma ID: #7548014

HeyšŸ’‹ (27 gadi)

Kopts , sportisks , meklē draisku kucīti rupjam seksam , esmu ar vietu , 20cm lielu locekli , un seksa pilnu noskaņojumu , gaidu vēstules
Sludinājuma ID #7548014
Vārds HeyšŸ’‹
Vecums 27
Pilsēta lv Liepāja
E-pasts rea***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots dec. 2023
Lasīts 69

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

dec. 2023

Š“Ń€ŠøшŠ°

Š˜Ń‰Ńƒ Š“Š»Ń Š±Š»ŠøŠ·ŠŗŠøх Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ ŠæрŠøŠ²Š»ŠµŠŗŠ°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½ŃƒŃŽ Šø стрŠ¾Š¹Š½ŃƒŃŽ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу Š“Š¾ 35 Š»ŠµŃ‚. ŠÆ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° Š²Ń‹ŃŠ¾ŠŗŠ¾Š³Š¾ рŠ¾ŃŃ‚Š° . ŠŸŃ€Šø Š¶ŠµŠ»Š°Š½ŠøŠø Šø Š½ŠµŠ¾Š±Ń…Š¾Š“ŠøŠ¼Š¾ŃŃ‚Šø Š¾Ń‚Š±Š»Š°Š³Š¾Š“Š°Ń€ŃŽ Š¼Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ .
dec. 2023

Imants (40)

Materjāli ar 300EURO atbalstīŔu sievieti par tikŔanos!
dec. 2023

aleks (39)

mekleju draudzene , retiem tikŔanas reizem. ja ir interesanti tad raksti un visu sarunasim. man 39 gadi. mater. pal
dec. 2023

Toms (36)

Kopts vÄ«ruetis Å”ovakar tiksies ar koptu jaunieti manā auto. Orala bauda. Viss konfidenciāli, patÄ«kami un droÅ”i. Ar hiğienu viss ir kārtÄ«bā. Piedāvāju dāvanu.
Artjoms 2
dec. 2023

Artjoms

Krapnieces!!!, divi FAKE profili un atsūta vienas meitenes foto!!!! Tikai naudu grib un viss
dec. 2023

Gdis (45)

Meklēju nerātnu omīti kurai vel nesās prats uz nedarbiem atraksti visu apspriedīsim gaidu. Fin atbalsts
dec. 2023

Maigais!

Mekleju milnieci kurai pietrukst maiga virieŔa. Piedavaju pastavigas, slepenas emociju pilnas attiecibas. Interese sievietes no 30-45 gadiem, bez lieka svara no Rigas vai kadas citas pilsetas netalu.
Š˜Ń‰Ńƒ Š»ŃŽŠ±Š¾Š²Š½Šøцу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š½Šµ хŠ²Š°Ń‚Š°ŠµŃ‚ Š½ŠµŠ¶Š½Š¾ŃŃ‚ŠµŠ¹. ŠŸŃ€ŠµŠ“Š»Š¾Š³Š°ŃŽ ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Ń‹Šµ, тŠ°Š¹Š½Ń‹Šµ ŠµŠ¼Š¾Ń†ŠøŠ°Š½Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½Šøя. Š˜Š½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŃŽŃ‚ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ń‹ Š¾Ń‚ 30-45 Š»ŠµŃ‚, Š±ŠµŠ· Š»ŠøшŠ½ŠµŠ³Š¾ Š²ŠµŃŠ° ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø ŠøŠ»Šø ŠøŠ· Š“руŠ³Š¾Š³Š¾ Š³Š¾Ń€Š¾Š“Š° Š½Šµ Š“Š°Š»ŠµŠŗŠ¾!
dec. 2023

Semar (30)

Ishu prijatnu devushku, dlja intimni vstrecha
dec. 2023

rolands (31)

sveiki mes divi draugi meklejam sievieti prieks sexa vai divas sievietes prieks sexa :) intresejam ? rakstat ja ir intrese :) BILDE 100 X MUSU..
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Estere 8

Estere

Piedāvāju dažadus seksÄ«gus video , kā arÄ« ekstra pakalpojumus - tikÅ”anos ( pēc tavas velmes) šŸ˜ˆšŸ’¦

šŸ˜ˆ Video tematika :

klasika un anālais sekss , minets , skvirts un ļoti šŸ”„šŸ”„šŸ”„ masturbÄ“Å”ana .

Draudzīgas cenas .

Tg / telegram : esteryy12

P. s Bildes Å”eit ir manas paraugam šŸ”„šŸ˜ˆšŸ’¦
Vakar 18:27

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt