Ievietots: 9 jūl. | Lasīts: 25 | Sludinājuma ID: #7943243

Bi virities (49 gadi)

Кончим на природе. Мужчина сделает куни женщине.
Sludinājuma ID #7943243
Vārds Bi virities
Vecums 49
Pilsēta Jelgava
Telefona numurs +3712041**** Uzzināt tālruni
E-pasts val***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 9 jūl.
Lasīts 25

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
9 jūl.

Feinais (38)

Labprāt iepazītos ar sievieti, kura vēlētos izkrāsot šo vasaru jaukās krāsās kopā ar simpātisku un interesantu vīrieti. Domāju, ka ja uzrakstīsi, Tu nebūsi vīlusies. . 😊 Epasts, vai Telegram: @ReeLatvian
9 jūl.

Mg777 (40)

ru/lv Ищу порядочную внешне, может даже скромную в обычной жизни женщину , которая в фантазиях становится совсем другой, возбуждаясь от подчинения, служения своему Господину и исполнения его и ее желаний. Для адекватных отношений. Обо всех подробностях в переписке. Если вы чувствуете эту потребность и хотите хотя бы иногда отрываться от реальности и получать свободу для души и тела, напишите. Сделаю из простой и скромной женщины покорную шлюху.
9 jūl.

Oral (46)

Mekleju draiskuli - Sievieti, lai pableņotos auto - regulari. . $. Oral, masturbacija :) Doz diņu - sarunasim
9 jūl.

Es (37)

Sveikas dāmas. . strauji tuvojas augusts un tas nozīme ka vērienīgākais pludmales festivāls Summersound vairs nav aiz kalniem. . kas var būt labāks par karstu izklaidi pludmalē!? Tad nu tā. . simpātisks, inteliģents liepājnieks, meklē kompanjoni pasākuma apmeklēšanai. . ko zin, varbūt šis būs sākums kam ilgstošam un noturīgam?!
9 jūl.

Ralfs (42)

Vēlos iepazīties ar meiteni vecumā līdz 45. No manas puses labs bonusiņš garantēts. Priekšnosacījums tāds, ka pirms tam tiekamies uz kafiju vai kopā pastaigāties uz kādām 30 minūtēm. Ārā tik foršs laiciņš tagad. Par mūsu tikšanās raksturu kafijas randiņa laikā nemaz arī nerunāsim. Man būtu svarīgi, ka tu neesi profesionālā eskortmeitene. Ja pēc tikšanās atsūtīsi man 'jā' ziņu, tad es sameklēšu mums abiem jauku omulīgu vietiņu. Viss diskrēti un konfidenciāli. Par sevi: izglītots, labi nodrošināts, sportiskas miesasbūves, precēts, bet ar sievu jau sen nedzīvojam normālā pāra attiecībās - laikam tāpēc šāds sludinājums. Lūdzu rakstat, ja vismaz daļēji šāds variants šķiet apspriežams. Свободно общаюсь так же и на русском. I speak English es well.
9 jūl.

Maigums)

Mekleju sievieti kura velas regularas slepenas tikšanas!, izjust glastus, apskavienus un skupstus!. Man 28 gadi!. Kartigs, kopts, izglitots! Interese sieviete no 30-45 gadiem kura mekle kko lidzigu:) Ищу женщину котороя хочет регулярные тайные встречи!, ощутить прикосновения, обнимашки и страстные поцелуи!. Мне 28 лет!. Воспитан, ухожен, адекватен! Интересуют женщина от 30-45 лет котороя в поисках чего-то похожего:)
9 jūl.

Tiekamies

Labprāt šodien satiktos ar foršu sievieti, kura vēlas “piepelnīties" un piedāvāt baudāmu tikšanos. Ja ieinteresējušas, uzraksti sarunāsim visu e-pasta :)
9 jūl.

Mm (37)

Labrīt Dāmas. Tātad meklēju meiteni pret atbalstu, labai laika pavadīšanai vēlams patstāvīgi. Gaidīšu tavu piedāvājumu[jo neķītrāk jo labāk] ar vēlmēm Nevis cik tu dosi et izsaki ko vari piedāvāt un ko vēlies saņemt.
9 jūl.

Ivan (30)

Ищу девушку на секс или минетик, сейчас €€
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt