PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» ViktoršŸ’–šŸ„°

Ievietots: 13 feb. | Lasīts: 26 | Sludinājuma ID: #7670511

ViktoršŸ’–šŸ„° (53 gadi)

šŸ„°šŸ„°šŸ’– Isču tolko tebja šŸ’– MrrršŸ„° Žensčinu 60+ Dlja reguljarnih intimnih vstreč šŸ’–šŸ„°Ti soskučilas po nežnym pocelujam , obnimaÅ”kam? Očen Simpatičn , Vežlivij , ne kurjasčij , Čistoplotnij Laskovij Mužčina 53 goda 185-90 17 sm šŸ’–Ljublu Žensčin po starÅ”e sebja šŸ’– Ne stesnjajsja , napihi mne šŸ’¦šŸ„° Tvoj nežnij kotik ždet tebja šŸ„°šŸ„°šŸ„°
Sludinājuma ID #7670511
Vārds ViktoršŸ’–šŸ„°
Vecums 53
Pilsēta lv Rīga
E-pasts lep***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 13 feb.
Lasīts 26

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

13 feb.

Kalo (30)

AtlīdzināŔu kādai daiļavai par ātru tikŔanos :)
Esmu ar auto, attālums nav Ŕķērslis.
13 feb.

Mazpieredzejusu (38)

Čau atbalsts. satiksos ar jauku mazpieredzejusu meiteni, uzraksti nekautrejies, es jauks kopts un visu sarunasim gaidÄ«Å”u ziņu no Tevis šŸ˜˜
13 feb.

Artur (44)

Satikties pec jusu noteikumiem. Vecumam nav nozime.
13 feb.

Rough

Š¢ŠµŃ‡Ń‘ŃˆŃŒ Š¾Ń‚ Š³Ń€ŃƒŠ±Š¾ŃŃ‚Šø? ŠŠ°ŠæŠøшŠø Š¼Š½Šµ. Š’ ŠæŠ¾ŠøсŠŗŠ°Ń… Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø фŠ°Š½Ń‚Š°Š·ŠøрующŠµŠ¹ Š¾ Š³Ń€ŃƒŠ±Š¾Š¼ Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠø Šŗ сŠµŠ±Šµ, Š¾ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Šµ, ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Ń‹Š¹ ŠæŠ¾ŃŃ‚Š°Š²Šøт тŠµŠ±Ń Š½Š° Š¼ŠµŃŃ‚Š¾ Šø сŠ“ŠµŠ»Š°ŠµŃ‚ сŠ²Š¾ŠµŠ¹ Š“ырŠŗŠ¾Š¹. Š—Š°ŃŃ‚Š°Š²Š»ŃŽ тŠµŠ±Ń сŠ»ŃƒŃˆŠ°Ń‚ŃŒŃŃ Šø Š“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ ŠŗрŠ°Š¹Š½Šµ рŠ°Š·Š²Ń€Š°Ń‚Š½Ń‹Šµ Š²ŠµŃ‰Šø. ŠžŠæыт Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠ¾Š¹, тŠ¾Ń‡Š½Š¾ Š·Š½Š°ŃŽ чтŠ¾ Šø ŠŗŠ°Šŗ с тŠ¾Š±Š¾Š¹ Š“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ. ŠœŠ¾Š¶ŠµŃˆŃŒ Š±Ń‹Ń‚ŃŒ Š² Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½Šøях, Š½Šµ ŠæрŠ¾Š±Š»ŠµŠ¼Š°.
13 feb.

xmrx (30)

Atsaucies, ja esi tikumÄ«ga, kārtÄ«ga, kautrÄ«ga meitene, kura ir audzināta, lai bÅ«tu priekÅ”zÄ«mÄ«ga, pareiza un visiem sabiedrÄ«bas priekÅ”rakstiem atbilstoÅ”a daiļā dzimuma pārstāve, ar kuru apkārtējie lepojas un uzskata par paraugu citām. Taču, neraugoties uz iepriekÅ”minēto TevÄ« ir slēpta un spēcÄ«ga vēlme ļauties.... kaislei un baudÄ«jumam.... Pats esmu simpātisks, kopts vÄ«rietis, kurÅ” vēlas padarÄ«t Tevi par savu personÄ«go palaistuvi... ... Konfidenciāli, diskrēti, slepeni. Regulāram, neÄ·Ä«tram baudÄ«jumam... .... . RÄ«gā vai jebkurā citā pilsētā. Man mazliet virs 30g. Tevi vēlos - 18-35g. jaunu. Der arÄ« variants, ja Tu esi attiecÄ«bās vai precēta un vēlies izrauties no rutÄ«nas, un kļūt par cita virieÅ”a slepenu personÄ«go padauzu - baudpilnākam seksam nekā Tev tas ir Å”obrÄ«d.
13 feb.

gggbbb (34)

Vairāki vÄ«rieÅ”i meklē vienu meiteni. Mums nedaudz virs 30g. Simpātiski, kopti, reāli. Tev jābÅ«t tādai paÅ”ai vecumā no 18-40g.
13 feb.

Hugo (32)

IepazÄ«Å”os ar simpātiskuu meiteni, kura vēlas paplaÅ”ināt savu seksuālo dzÄ«vi un baudu. Pa laikam lai tiktos tikai mēs divatā, tas ir 1+1, un pa laikam, lai kopÄ«gi paseksotu formātā pāris+pāris. Tev jābÅ«t 18-45g. Esmu kopts, simpātisks vÄ«rietis, 32g. , ar auto, tāpēc piedāvājums spēkā visā Latvijā.
13 feb.

Otto (32)

Simpātisks, sakarÄ«gs vÄ«rietis uzaicina pie sevis ciemos simpātisku, slaidu pāri vai meiteni 18-40g. Man ir tikÅ”anās vieta Kurzemē netālu no jÅ«ras, taču varu aizbraukt arÄ« pie jums uz RÄ«gu vai kur citur, ja jums tā ir ērtāk. Ir pieredze.
13 feb.

Companion (35)

Meklēju sakarÄ«gu kompanjonu, ar kuru kopÄ«gi izmÄ«lēt meitenes formātā 2v+1s. LÄ«dzÅ”inējais kompanjons ir devies uz ārzemēm un meklēju citu vietā. Meitenes, kuras to vēlas izbaudÄ«t man ir vairākas un jau reāli pārbaudÄ«tas darbÄ«bā, un Å”obrÄ«d galvenā problēma ir tieÅ”i sakarÄ«ga otrā vÄ«rieÅ”a atraÅ”ana, jo diemžēl vairums, kas Å”eit apgrozās ir tālu no tā, ko vēlamies. Cerot tomēr kaut ko vērtÄ«gu atrast, meklējumus turpinam un gaidam no tevis ziņu, ja tu atbilsi VISĀM sekojoŔām prasÄ«bām:

1. Vecums no 18-49 gadi, hetero.
2. Zini kā izskatās ķemme un gludeklis.
3. Nesmēķētājs.
4. Ar iespējām tikties gan brīvdienās, gan darbadienu vakaros.
5. Ar savu vietu Rīgā vai 100 km rādiusā ap to.
6. Bez bārdas, bez ūsām un ar matiem uz galvas.
7. Bez alusvēdera.
8. Tavam izskatam ir jābūt jo tuvāk žurnāla vākam, jo labāk.
9. Vēstulei jāpievieno bilde - nevis krāns, bet gan normāla, parasta bilde - ar labi saskatāmu seju.
10. Pirms Ä«stā pasākuma vienu reizi ar mani jāsatiekas klātienē uz Ä«su sarunu, lai es pārliecinātos, ka esi reāls. Diemžēl ir bijusi saskarsme ar fantazētājiem vai vienkārÅ”i čakarētājiem, kas saka davai daram, bet kad jādara tad vienkārÅ”i pazÅ«d.

Ja atbilsti visiem 10 augstākminētajiem punktiem, tad gaidu vēstuli. Ja neatbilsti kaut vienam punktam, tad droÅ”i vari nemaz nerakstÄ«t.
Un visiem "gudriniekiem", kas neprot lasÄ«t un uzskata, ka te ir iesaistÄ«tas maukas vai ka Å”is viss ir kaut kāda slēptā komercija, vēlos norādÄ«t, ka kompanjonam bÅ«s pilnÄ«gi brÄ«va izvēle - tikties tikai ar tām meitenēm, kas to dara bez jebkādas finanÅ”u iesaistes vai arÄ« piekrist tikties arÄ« ar tām, kas vēlas vismaz kaut simbolisku pateicÄ«bu laba skaistumkopÅ”anas salona apmeklējuma apmērā.

Visas iesaistÄ«tās sievietes ir normālas, attiecÄ«bās esoÅ”as vai precētas sievietes, kuras grib izbaudÄ«t ko savādāku ar vÄ«rÄ«eÅ”iem kas vinas izprot. SievieÅ”u izskats - dažāds - gan mazliet, gan arÄ« stipri virs vidējā. Ja vēlies tikai supermodeles, tad vari nemaz nerakstÄ«t!

Un vēl, par priekÅ”rocÄ«bu tiks uzskatÄ«ts tas, ja tev ir augstākā izglÄ«tÄ«ba, kā arÄ« iespēja vajadzÄ«bas gadÄ«jumā atbraukt uz Kurzemes nostÅ«riem, jo tajos Å”obrÄ«d ir lielāka rosÄ«ba.

Ceram, ka atradīsim to, ko meklējam... ...

Un ja gadÄ«jumā Å”o tekstu izlasa arÄ« kāda simpātiska meitene, kurai ir interese, par 2v+1s tēmu, tad droÅ”i dod ziņu!
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
ŠŸŠ Š˜Š•Š”Š£šŸ’—OUTCALL (25 gadi) 7

ŠŸŠ Š˜Š•Š”Š£šŸ’—OUTCALL (25)

šŸ’—IZBRAUCU!šŸ’—Š¢ŠžŠ›Š¬ŠšŠž ŠŠ Š’Š«Š•Š—Š”!šŸ’‹Š”ŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Š°Ń Š¼ŠøŠ»Š°Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ° Š” Š‘ŠžŠ›Š¬ŠØŠžŠ™ ŠŠŠ¢Š£Š ŠŠ›Š¬ŠŠžŠ™ Š“Š Š£Š”Š¬Š® 7 Š ŠŠ—ŠœŠ•Š Š. ŠŸŃ€ŠøŠµŠ“у Š² Š³Š¾ŃŃ‚Šø Šŗ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Šµ!Š•ŃŠ»Šø хŠ¾Ń‡ŠµŃˆŃŒ хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠ¾ ŠæрŠ¾Š²ŠµŃŃ‚Šø Š²Ń€ŠµŠ¼Ń, Š·Š²Š¾Š½Šø!šŸ’‹ŠžŃŃ‚Š°Š½ŠµŃˆŃŒŃŃ Š“Š¾Š²Š¾Š»ŠµŠ½)!šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ šŸ“² 28šŸ’‹463šŸ’‹251šŸ’‹

ā™„ļøJauna, seksiga un maiga meitene (krutis 7. izmers)atbrauks ciemos.. Ja velies labi pavadit laiku, zvani un visu sarunasim!

ONLY OUTCALL. šŸ“² 28šŸ’‹463šŸ’‹251šŸ’‹CALL ME!
Å odien 0:08

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt