PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Vadim

Ievietots: 17 apr. | Lasīts: 23 | Sludinājuma ID: #7787655

Vadim (35 gadi)

Хочу найти не свободную женщину , которую не ценят , конфиденциально.
Sludinājuma ID #7787655
Vārds Vadim
Vecums 35
Pilsēta lv Daugavpils
E-pasts kon***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 17 apr.
Lasīts 23

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

17 apr.

Mark (46)

Intelligent neskopt virietis meklē Mekleju draydzene neskopt intelligent. Ищу подругу. не скупой. подарки. сам интеллигентный. проблем не возникнет. gaidy zinu. Mekleju draydzene neskopt intelligent. Ищу подругу. не скупой. подарки. сам интеллигентный. проблем не возникнет. gaidy zinu. meiteni patstāvīgam attiecībām. isy podrugu. zdu predlozenij. ifoto, realnue predlozeja, zdu vstrec. podarki.
Liepāja (30 gadi) 3
17 apr.

Liepāja (30)

Meklēju sex draudzeni. Es esmu sakarīgs, patīkams, nodrošināts vīrietis. 30 gadi, 190. 75kg. Gara auguma, tievas miesasbūves, bet ķermenis ir kopts un trenēts, nesmēķēju, Meklēju ilgtermiņa partneri, vienas nakts sakari neintresē. Protams, kā mums sanāks redzēs laiks, bet pamatā, ja abiem viss apmierina, man gribētos, lai mēs paliktu sex draudziņi un beztermiņa laiku. Manuprāt būtu forši, ja būtu partneris, ar kuru saista sex attiecības. Pirmkārt nav lieki jāmeklējas apkārt, tur patērētais laiks, satraukumi, veselība u. c. Ir partneris, ja gribās atliek tikai sarunāt, izpaliek visi liekie satraukumi. Gribās, tā lai ir patika vienam pret otru, simpātijas, lai abiem ir intresanti kopā pavadītais laiks. Ikdienā esmu aiznemts vīrietis, tapēc šis attiecas tikai uz sex attiecībām, tādām kuras ir tikai priekš mums un mūsu zināšanai. Bet ko zin, ja nākotnē kautkad būtu vēlešanās varētu mums piebiedoties ar sievu. Nu nav tā, ka mēs kautko plānojam tagad, bet esam runājuši ar sievu, ka nākotnē mēs gribētu. Līdz ar to droši vien es ģimenes saimē ielaistu tikai man zināmu cilvēku, lidz ar to, iespējams tevi, ja mums izveidotos patstāvīgs kontakts. protams, tas nav mans pamatmērķis, bet tas tā tik starp citu un kautkad nākotnē, ja intresētu. Tev jabūt, protams sakarīgai, sociāli normālai, gadiem varbūt nebūtu tik liela nozīme, es vairāk novērtētu, ka vienkārši esi patīkama, kopta, vari būt arī vienkārša meitene, galvenais lai esi sakarīga. Droši raksti, iepazīsimies. 🤗😇 Ja sludinājums redzams tad aktuāls. Ja vēlies uzzināt kaut ko vairāk, droši raksti. Esmu saprotošs, patikams un foršs puisis.
17 apr.

den

80 евро за хороший минет молодой девушке.. постоянные встречи.
17 apr.

Minets (34)

Kāda var uztaisīt minētu auto pret bonusu, koptām, smukam puisim.
17 apr.

Dmitriy

Кто то хочет релакс массаж и хороший отдых до полного расслабления
17 apr.

S (45)

Satikšos ar sievieti . Atbalstīšu . Jurmala, Tukums vai blakus
17 apr.

Jauns 29

Ir formīga 18-55 gadiem sieviete , kurai patīk jauni, gari puiši? Un kura ir atvērta neķītrībām! Uzraksti Jaukums un tiekamies, kam patīkamam.
17 apr.

Viktor (43)

Intelligent neskopt virietis meklē meiteni patstāvīgam attiecībām. isy podrugu. ar lielam krutiem. Cd E. davanas. c bolsoj grudju. zdu predlozenij. ifoto, realnue predlozeja, zdu vstrec. podarki.
17 apr.

Tukums (42)

Tukuma pusē labprāt satiktos seksuālai relaksācijai manā auto. Viss konfidenciāli. Patīkams finansiāls bonuss no manis.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
VIKTORIJA 6

VIKTORIJA

Красивая девушка пригласит в гости джентельмена +371 20566976 писать на WhatsApp Жду именно тебя ❤️🙏
Vakar 21:52

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt