Ievietots: 25 jūl. | Lasīts: 25 | Sludinājuma ID: #7974374

Intresē (34 gadi)

Diez cik jaunas meitenes te iegriežas un kauko sarunā ar viriešiem?
Sludinājuma ID #7974374
Komerciāls sludinājums
Vārds Intresē
Vecums 34
Pilsēta Jūrmala
E-pasts kra***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 25 jūl.
Lasīts 25

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
25 jūl.

Kunimīlis (38)

Gribētos aizbraukt pie kādas sievietes un palīst zem kleitas vai svārciņiem un sniegt kunīti līdz tu sasniedz orgasmu. Varam tikties tikai kunilingam vai arī ja tev ir vēlmes varam ar ko vairāk. Par tāda veida tikšanos esmu gatavs sniegt simbolisku bonusiņu.
25 jūl.

Egils

Satikšos ar sievieti pret dāsnu materiālu bonusinu!!!
25 jūl.

Sponsors

Interesē patiesi jaunas meitenes rehulārām tikšanās reizēm. Atnildu meitenēm ar foto un norādītu vecumu. Whats app 27. . 08. . 09. . 00
25 jūl.

SlepensS (40)

Dāmām un jaunkundzēm! TAGAG aizbraukšu pie Tevis, gūsim seksuālu baudu un es došos prom! Bez liekām sarunām un pienākumiem. Tu - kopta sieviete vecumā līdz 45 gadiem. Konfidenciāli. Bilde mana. P. S. Aktuāli, kamēr redzams sludinājums.
25 jūl.

Men for (35)

Čau! Esmu atvērts kādam piedāvājumam no pāra vai sievietes! Esmu pieklājīgs, simpātisks, spējīgs vīrietis 25/180/85/19! Esmu mācījies taisīt klasisko masāžu, varu papraktizēt un iekļaut kādus erotiskos elementus , patīk viss, ja ir pareizā kompānija 😉 Uzraksti un varam iepazīties 😉 Viss reāli un konfidencionāli!
25 jūl.

Karlis (33)

Satikšos šodien ap pusdienlaiku ar sievieti jaukam sex. Varu pasponsorēt. Man 33, 185 gars. Komunikabls, ar auto
25 jūl.

Draisks (38)

Varbūt kādai sievietei kārojas, ka kāds vīrietis sniegtu jauku kunilingu. . . . es vesels, kopts, komunikabls. Mobils un varu izbraukt ar uz kādh citu pilsētu utt
25 jūl.

Rolands (32)

sveiki:) mekleju sievieti :) velies labu sexu ? tad esmu domats tev:) intrese sieviete prieks sex tiksanas reizem :) neitrrala vieta kura sarunasim :) ientreseju? Rakst
25 jūl.

200ero

Cau ir velesanãs pamēginät ipazities ar daila dzimuma parstavi prieks diezgan retam tiksanās reizēm . viss konfindenciali starp mums pie katrãs tiksanãs no manis bonusiņš. . !! Vienkārši gribētos jaunas emocijas …🫣 Visu vienosimies ceru ka atradisim kopigu dialogu. Uz tiksanos viss konfindenciali starp mums. . 😘 P. s. Tev būtu jābūt No 25- 40 vēlētos … Sūti nelielu aprakstu par sevi un bildīti pievieno arī …! Uz tikšanos ….
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt