Ievietots: 26 jūl. | Lasīts: 38 | Sludinājuma ID: #7976685

300€€

Sveikas! Mekleju vienkärsu, jauku un dzivespriecigu sievieti. Ar kuru varētu satikties, parunät un simpätiju gadijuma labi pavadit laiku. Nemekleju prostitutu(atvaino ka tik tiesi). Sievieti mekleju ne vienai reizei. Sludinajums nav komercials. . Pie tiksanãs protams ja viss var büt. Mekleju vienkärsi sievieti kurai gribas maigumu, cienu un velas kaut uz bridi justies ka iekārojama sieviete. Tavam svaram, izkatam nav nozimes( protams koptai tev jäbüt) velamais vecums no 26- 40gadiem.
Vari uz epastu rakstit .
Pievieno bildi un pastasti par sevi . Portams no manis būs bonusins …!
Esmu vienkars, jauks un jautrs. Parējo jau izrunäsim pie sarakstes! Lai tev jauka dienina!
Sludinājuma ID #7976685
Komerciāls sludinājums
Vārds 300€€
Pilsēta Rēzekne
E-pasts and***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 26 jūl.
Lasīts 38

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām"
26 jūl.

Latgale (35)

Meklēju gribošu Sievieti ar sulīgu pežiņu🍑. Vai Pāri, 30-50g . Vari būt precēta, vai kā citādi aizņemta. TEV varu sniegt neaizmirstamu masāžu, kunilingu, kā arī kaislīgu seksu.
26 jūl.

Bear (30)

Хочу девочку, которой нравятся крупные мужчины. Want a girl, who loves bigger men.
26 jūl.

Pārdaugava (35)

Сейчас 100€ ухоженной девушке в Золитуде или Иманте, которая пригласит в гости симпатичного, молодого мужчину 35, 180, 80. Анонимно. Без грубости, просто взаимо-приятный секс.
26 jūl.

Aleksej (35)

Сейчас, предлагаю девушке из Пардаугавы недолгую встречу за подарочек. Симпатичный, ухоженный парень, без заморочек. 35, 180, 80. Ты можешь быть замужем или в отношениях. Дискретно.
26 jūl.

Сергей

Можно сказать что я ошибся дверью, ну с кем не бывает)). Познакомлюсь с девушкой 30-40 лет, для романтических отношений, по внешней симпатии и внутреннему миру. Деньги, содержанствро не в этой истории, одноразовые встречи которые ведут в тупик тоже не мои желания.
26 jūl.

Master

Мастер жестко поработает с тобой Грубый секс разные сценарии Будешь моей послушной сучкой Все в полной тайне наших встреч . Пиши я увлажню все твои дырочки
26 jūl.

Спонсор

Ищу постоянную стройную Короткие встречи в замен деньги
26 jūl.

Ножки (50)

Отблагодарю женщину которая даст полизать ножки.
26 jūl.

Aivis (49)

Ar lielu nepacietību meklēju savu vienīgo sapnu sievieti, kura arī grib atlaist bremzes un grib baudīt kopīgu atpūtu un īstu seksu bez aizspriedumiem?Nemeklēju modeli, gadiem arī īsti nebūtu nozīmes. . . patīk gan jaunās foršās izvirtules gan arī gribošās dāmas gados, galvenais bez tarakāniem galvā. . noteikti mīļas jaukas un noteikti gribošas, jo es pats gribošs un nerātns!ir auto un brīvs laiks, tāpēc attālums nav noteicošais!
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt