PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām » Jānis

Ievietots: nov. 2023 | Lasīts: 69 | Sludinājuma ID: #7474292

Jānis

Sportisks un izskatīgs vīrietis 33/ 184/ 72 vēlas satikties tieši ar tevi, piepildisu to ko vēlēsies. Ja lasi uzraksti nenožēlosi, visu sarunasim.
Sludinājuma ID #7474292
Vārds Jānis
Pilsēta lv Rēzekne
E-pasts jan***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots nov. 2023
Lasīts 69

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām"
Toggle table/grid view button

nov. 2023

Skolnieci

Meklēju skolnieci vai studenti vai divas draudzenes rupjam sexam ar bdsm elementiem šodien . Vieta mana . Neparastā . Ищу школьницу или студентку или двух подружек для жесткого секса с бдсм элементами сегодня . Место мое . Необычное
nov. 2023

Bauda (32)

Simpātisks un patīkams vīrietis ar labiem dotumiem meklē dāmu 50+ seksam! Es 196cm 89kg 19cm 32 gadi . Esmu kopts un vesals ;)
nov. 2023

€€€ (28)

TIKŠANĀS 250€ atbildu tikai ar bildi. Kaut šodien, rītdien, 5dien varam tikties.
nov. 2023

Jānis (33)

Sportisks un izskatīgs vīrietis 33/ 184/ 72 vēlas satikties tieši ar tevi, piepildisu to ko vēlēsies. Ja lasi uzraksti nenožēlosi, visu sarunasim.
nov. 2023

Sponsors (33)

Sponsors pastāvīgai sievietei. Biežas tikšanās. Samaksa laba. Atbildu kam pievienots foto un ko piedāvā. gaidu ziņas. 😊
nov. 2023

Cruz (35)

Jaunu kuci , vēlams mazpieredzējuši, kura vēlas lai viņu izstaipa un liek trīsēt no baudas.
nov. 2023

VarbuutTu (36)

Sveika, rakstu tieši Tev ar velmi iepazīties, Gribeetu Tevi, kurai Patiik daba, haikings , celot un iepaziit jaunas vietas, kurai sports nav sveš vai arii Gribeetu vinju iepaziit Tuvaak;) Mekleeju vienu un pastaaviigi kuru daliit kopaa piedziivojumus un jaunus iespaidus. Ja uzrunaa gara auguma, speciigas miesasbuuves, tumši mati un taads kurš prot un maak paruupeeties par meiteni, dod zinju un iepaziistamies, Jauku un veiksmiigu dienu Tev;)
nov. 2023

Rey (33)

Девушки, кого поласкать языком?
❤️JAUKUMIŅŠ❤️ (43 gadi) 4
nov. 2023

❤️JAUKUMIŅŠ❤️ (43)

Esmu simpātisks jauks, mīļš, kopts, un seksuāls vīrietis👌❤️🌹kurš vēlas satikt tikpat seksuālu sievieti patīkamām tikšanās reizēm. Pasēdēšanai papļāpāšanai iedzerot kādu dzērienu uzēdot sušī utt.. Pavadot kopā patīkamus mirkļus aizmirstoties no ikdienas skriešanām👌🌹❤️ protams ar abpusēji patīkamu mīlēšanos vārtoties pa gūltiņu. ❤️❤️❤️ Raksti pievieno tel nr wacapā būs ātrāk norunāt randiņu. Ja esi apaļīga neraizējies❤️👌 man patīk. Uz tikšanos zaķīt. ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Rafaela Chanel (25 gadi) 9

Rafaela Chanel (25)

Hello, I'm a beautiful, small Brazilian trans with jives measuring 1. 63 in size, I'm in the city for a few days, I do active and passive full service, I serve couples, I fulfill fantasies, I have a beautiful dowry, always hard and with milk, book your visit now,
Vakar 20:14

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt