Ievietots: 14 jūl. | Lasīts: 31 | Sludinājuma ID: #7954396

Sulainis šŸ‘‹ (25 gadi)

Å Ä·iet laba ideja, tikai žēl , ka nav restorāns, kur darba forma un specifika tāda šŸ˜
VarbÅ«t ir iespējams pastrādāt pie privātas personas? Apkalpot, satÄ«rÄ«t, nomazgāt, utt. Esmu sportisks un slaids nerātnis ar perversām fantāzijām. šŸ˜€ā˜€ļø
  • Sulainis šŸ‘‹ (25 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti nopietnām attiecÄ«bām (#7954396)
Sludinājuma ID #7954396
Vārds Sulainis šŸ‘‹
Vecums 25
Pilsēta Rīga
E-pasts goo***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 14 jūl.
Lasīts 31

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti nopietnām attiecÄ«bām"
14 jūl.

Ivars (52)

BRÄŖVS vÄ«rietis meklē jauku draudzenÄ«ti. . . .
14 jūl.

Karlis (34)

Sveiki. Meklēju sievieti 18-50 ar ko pavadÄ«t savu brÄ«vo laiku. Ne tikai seks. Varu materiāli palÄ«dzēt ja nepiecieÅ”ams. Man 34 gadi 180 cm 78 kg. Ar galvu uz pleciem. Esmu nodroÅ”ināts ar savu maŔīnu un visu pārējo. SÄ«kāk e-pasta kad varam pāriet uz Telegram vai whatsup.
Vladimirs (38 gadi) 2
14 jūl.

Vladimirs (38)

Meklēju jaunas nopietnas attiecības no 18-38 gadiem saziņai numurs 27157636.
14 jūl.

Jauks (38)

VarbÅ«t Limbažu, Valmieras, Cēsu vai Saulkrastu pusē ir kāda sieviete, kura gribētu tikties jaukiem, romantiskiem un draiskiem brīžiem? Ideāli bÅ«tu tādām kā mīļāko attiecÄ«bām utt. Varu ar finansiāli atbalstÄ«t par tādām tikÅ”anās reizēm utt. Esmu vesels, kopts komunikabls un mobils, varu kurp tālāk ar izbraukt.
14 jūl.

ŠšŠ£ŠŠ˜Š˜Š˜Š˜Š˜Š˜Š˜Š˜ (40)

Š”Š”Š•Š›ŠŠ® ŠžŠ‘ŠŠ›Š”Š•ŠŠŠ«Š™ ŠšŠ£ŠŠ˜ Š˜ ŠŠ• Š¢ŠžŠ›Š¬ŠšŠž. ŠÆ Š”ŠŸŠžŠ Š¢Š˜Š’ŠŠ«Š™ Š˜ Š”Š•ŠšŠ”Š£ŠŠ›Š¬ŠŠ«Š™ ŠœŠ£Š–Š§Š˜ŠŠ.
14 jūl.

Jura (60)

Iscu zenscinu katoraja abažajet oraļnoje udovolstvije jazickom do orgazma jesli nravitsa lizu popocku toze pisike mne 2986, 4171 vozrast nevazen mozeke bikj zenata polnaja laska vezge jazickom astalnoje perepiske. Mozna astacsa umenja nanoc toze zamen nicivo neprasu zivu agin strecus ljuboje vremja konfidencialna uvazaju zenskije zelanije udovolstvije sudavolstvijem strecus regularna
14 jūl.

Sponsors (37)

BrÄ«vs un mobÄ«ls vÄ«rietis vēlas iepazÄ«ties ar forÅ”u un slaidu meiteni. DroÅ”i raksti
14 jūl.

Š’Š¾Š»Š¾Š“я

Š•ŃŃ‚ŃŒ Š¶ŠµŠ»Š°Š½ŠøŠµ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøться сŠ¾ стрŠ¾Š¹Š½Š¾Š¹ Šø ŠæрŠøŠ²Š»ŠµŠŗŠ°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾Š¹ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ Š“Š¾ 38 Š»ŠµŃ‚ Š“Š»Ń Š±Š»ŠøŠ·ŠŗŠøх Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ Šø сŠ¾Š²Š¼ŠµŃŃ‚Š½Ń‹Ń… ŠæŠ¾ŠµŠ·Š“Š¾Šŗ Š½Š° Š¾Ń‚Š“ых . ŠœŠ¾Š³Ńƒ Š±Ń‹Ń‚ŃŒ ŠæŠ¾Š»ŠµŠ·ŠµŠ½ Š¼Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ .
14 jūl.

Klusie ūdeņi

Klusie Å«deņi esot tie dziļākie. Tāpēc meklēju klusu un mierÄ«gu sievieti. Iespējams, esi vēl gados jauna, bet interesē jau skarbāks sekss. Meklēju sievieti, kurai patÄ«k ļauties dominējoÅ”am vÄ«rietim ar kuru kopā darÄ«t visas kinky lietiņas. Atklāsmi kopā jaunu pieredzi un sajÅ«tu virsotnes. RÄ«ga. Ievēroju diskrētumu, ja tas tev svarÄ«gi.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt