Ievietots: Šodien 12:43 | Lasīts: 24 | Sludinājuma ID: #8076036

šŸš— (36 gadi)

Jēkabpils apkārtnē, 100km rādiusā, ir kāda kas vēlas iepazÄ«ties? Vēlams kam nopietnam, tiekamies un tad jau abi redzēsim kas no tā sanāks. Vari bÅ«t no laukiem. Raksti atbildes epastu zem sludinājuma, cik Tev gadu un no kurienes esi. Uz tikÅ”anos šŸ˜Š
я тŠ¾Š¶Šµ Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŃŽ ŠæŠ¾ руссŠŗŠø.
Sludinājuma ID #8076036
Vārds šŸš—
Vecums 36
Pilsēta Jēkabpils
E-pasts bau***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Å odien 12:43
Lasīts 24

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti nopietnām attiecÄ«bām"
Å odien 12:13

Aivars- (41)

Samaksasu sievietei , jaunietei par sex vai kuni ?Ka ari velos atrast milako , ilgakam laikam!
Å odien 12:00

Kuci sexam (34)

Cau . Meklēju paklausÄ«gu sukataju kurai patÄ«k pakļauties , sēdēt uz pavadām un ceļiem lielie locekli un mantiņas , sÅ«kāt kad teikÅ”u , Facefuck , kuni , fingering , squirt un ļoti rupjÅ” Sex visos caurumos . Meklēju bdsm attiecÄ«bām bez komercijas . Vieta un auto ir jurmala . PatÄ«k neparastas vietas un pamestas ēkas . Drazisu visur . Vecumam nav nozÄ«mes ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½ŃƒŃŽ сŠ¾ŃŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š½Ń€Š°Š²Šøтся ŠæŠ¾Š“чŠøŠ½ŃŃ‚ŃŒŃŃ , сŠøŠ“ŠµŃ‚ŃŒ Š½Š° ŠæŠ¾Š²Š¾Š“ŠŗŠµ Šø ŠŗŠ¾Š»ŠµŠ½ŃŃ… , Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠøŠµ ŠøŠ³Ń€ŃƒŃˆŠŗŠø Šø чŠ»ŠµŠ½ , сŠ¾ŃŠ°Ń‚ŃŒ ŠŗŠ¾Š³Š“Š° сŠŗŠ°Š¶ŃƒŃ‚ , фŠµŠ¹ŃŃ„Š°Šŗ, ŠšŃƒŠ½Šø , фŠøŠ½Š³ŠµŃ€ŠøŠ½Š³, сŠŗŠ²Šøрт Šø Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š³Ń€ŃƒŠ±Ń‹Š¹ Šø Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ сŠµŠŗс Š²Š¾ Š²ŃŠµ Š“ырŠŗŠø . Š˜Ń‰Ńƒ Š“Š»Ń Š±Š“сŠ¼ Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹ Š±ŠµŠ· ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†ŠøŠø . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Šø Š°Š²Ń‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š² юрŠ¼Š°Š»Šµ . Š›ŃŽŠ±Š»ŃŽ Š½ŠµŠ¾Š±Ń‹Ń‡Š½Ń‹Šµ Š¼ŠµŃŃ‚Š° Šø Š·Š°Š±Ń€Š¾ŃˆŠŗŠø . Š¢Ń€Š°Ń…Š°Ń‚ŃŒ Š±ŃƒŠ“у Š²ŠµŠ·Š“Šµ . Š’Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š·Š½Š°Ń‡ŠµŠ½Šøя Š½Šµ ŠøŠ¼ŠµŠµŃ‚
Å odien 11:27

Agris (38)

Labdien, jauks, izglÄ«tots, apaļīgs vÄ«rietis meklē sev slepenu draudzeni, jaukām intÄ«mām tikÅ”anās reizēm. Pats esmu 180cm garÅ”, 110kg viegls 38 gadi jauns šŸ˜‰Ar fiziskām aktivitātēm esmu draugos. SvarÄ«ga veselÄ«ba un slepenÄ«ba, tādēlļ meklēju vienu ilgākam laikam. Jauku dienu
Å odien 10:54

Š£Š”ŠžŠ’ŠžŠ›Š¬Š”Š¢Š’Š˜Š• (40)

ŠŃ€Š°Š²Šøтся уŠ“Š¾Š²Š»ŠµŃ‚Š²Š¾Ń€ŃŃ‚ŃŒ Šø Š“Š¾Š²Š¾Š“Šøть Š“Š¾ Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼Š¾Š². ŠŸŠ¾Ń†ŠµŠ»ŃƒŠø, Š»Š°ŃŠŗŠø, ŠæŠ°Š»ŃŒŃ‡ŠøŠŗŠø, яŠ·Ń‹Ń‡Š¾Šŗ ŠøŠøŠøŠø. ŠÆ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹ Šø сŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š°.
Å odien 10:27

Predlagaju 100eur (39)

Predlagaju 100eur zensine za karotkuju strecu. . . . sevodna. . .
Å odien 9:00

aleks

Š”ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø ŠæрŠøŠ²ŠµŃ‚ ŠŗтŠ¾ ŠæŠ¾ŃŠ¼Š¾Ń‚Ń€Šøт ŠŗŠ°Šŗ я ŠæŠ¾Š“рŠ¾Ń‡Ńƒ Š² Š°Š²Ń‚Š¾ Š·Š°ŠæŠ»Š°Ń‡Ńƒ 20 ŠµŠ²Ń€Š¾ ŠæŠøшŠøтŠµ
Å odien 8:09

Mārcis (31)

Čau, iespējams meklēju tieÅ”i TevišŸ™‚ Å”ovakar vēlos pavadÄ«t laiku ar simpātisku meiteni , varu organizēt apartamentus un visu pārējo, kā arÄ« varam satikties manā auto, varianti ir vairāki, atkarÄ«gs, ko sarunāsimšŸ˜‰ Tātad sÄ«kāk e-pastā!
Å odien 7:55

Dzeks (28)

Gribas iepazities ar meiteni vai sievieti lid 35 gadiem nopietnam atiecibam vai itimien tiksanam, esmu jautrs smuks dzeks ar humoru parametri 186. 82 Š„Š¾Ń‡Ńƒ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Šøться с Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ ŠøŠ»Šø с Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š°Š¹ Š“Š¾ 35Š»ŠµŃ‚ Š“Š»Ń сŠµŃ€ŃŒŠµŠ·Š½Ń‹Ń… Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹ Š½Ńƒ ŠøŠ»Šø Š“Š»Ń ŠøŠ½Ń‚ŠøŠ¼Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ я Š²ŠµŃŃ‘Š»Ń‹Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ , ŠæŠ°Ń€Š°Š¼ŠµŃ‚ры 186. 82
Å odien 7:19

Jānis (51)

Sveika. Vēlos iepazÄ«ties ar sievieti ilgstoŔām attiecÄ«bām. SadzÄ«vē, kino, teātris, vai kāds kopÄ«gs pasākums vai vienkārÅ”i atpÅ«ta pie jÅ«ras/ezera. Saprotams ka arÄ« intÄ«mais ir svarÄ«gi, tāpēc vēlos lai esi intÄ«majā dzÄ«vē aktÄ«va, bez aizspriedumiem. Pats esmu diezgan aktÄ«vs bez aizspriedumiem. IntÄ«majā patÄ«k kad sieviete ir dominējoŔā loma, ļoti patÄ«k sniegt sievietei orālus glāstus. Pēc rakstura labsirdÄ«gs, mierÄ«gs, ar labu humora izjÅ«tu.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt