PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām » Hi

Ievietots: nov. 2023 | Lasīts: 134 | Sludinājuma ID: #7512454

Hi (40 gadi)

Ищу девушуку для серьезных отношений, Мне 40 лет, симпатичный и приятный мужчина.
  • Hi (40 gadi) (Foto!) iepazīsies ar sievieti nopietnām attiecībām (#7512454)
Sludinājuma ID #7512454
Vārds Hi
Vecums 40
Pilsēta gb London
E-pasts zer***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots nov. 2023
Lasīts 134

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām"
Toggle table/grid view button

nov. 2023

Sugardaddy (37)

Esmu šeit pirmo reizi, meklēju jauku un tiešaam jauku meiteni vairaak kaa Sugardaddy attieciibaaam, protams viss var buut slepeni un jauki. Esmu prasiigs un drusku valdoniigs, bet patiik lutinaat un zinaat ka esi apmierinaata visos veidos . Ja esi drosmiiga un patiik piedzīvojumi dod zinju
nov. 2023

Kuci

Sveiki . Ir vajadziga paklausīga meitene kurai patīk sūkāt , kad drāž mute rupjš Sex , skvirt un sperma lomu spēlei šodien neparastā vieta . Привет . Нужна послушная девушка которая любит сосать , когда трахают в рот , жесткий секс , сквирт и сперму для ролевой игры сегодня в необычном месте
nov. 2023

Minets 60€ (45)

Ищу молодую девушку для быстрого минета 60€
nov. 2023

Gab (30)

Būšu sponsors. Par Tevi - slaida, jauna un ar labu humora izjūtu. meklēju kādu ar kuru būtu labi ne tikai nodarboties ar seksu, bet gan arī nopietni vai nenopietni parunāties. Latvijā esmu 2 nedēļas mēnēsi un vēlētos tikties ap 3 reizēm nedēļā. No Tevis negaidu eksluzivitāti, bet ja tev ir vairāki partneri nedēļā tad mums nebūs pa ceļam. Provizorsks plāns - īss čats kur uzzināsim viens otru, ja ir ķīmija tad tiksimies vienai reizei. ja viss apmierinās abas puses tad jau kursēsim tālāk. Esmu gatavs maksāt ap 600-900 EUR mēnesī. Par sevi - 180 cm, 84 kg, 17 cm. Darbojos IT sfērā. konf garantēta.
nov. 2023

Anonimais!

Iepazišos ar sievieti priekš pastavigiem slepeniem randiņiem, un kurai interese jaunaks puisis! Man 27 gadi. Kopts, adekvats, izglitots un ar labu humora izjutu. Parametri 177/ 90/ 18cm. Interese sievietes no 30 lidz 45 gadiem, bez lieka svara, koptas un neratnas! Par tikšanos varu davinat davaninas, vai€. Seksa patik viss iznemot rupjibas! Pieredze ir:) Познакомлюь с женщиной для постоянных тайных свиданий, которой интресны парни помоложе! Мне 27 лет. Ухожен, адекватен, образован и с хорошим чувством юмора. Парметры 177/ 90/ 18см. Интересуют женщины в возрасте от 30-45 лет, без лишнего веса и ухоженные! За встречи могу дарить подарочки или €! В сексе нравиться всё кроме грубостей. Опыт имееться:)
Andrej (41 gads) 2
nov. 2023

Andrej (41)

Mekleju brivu tadu sieviete ka uz bildem preks attiecibam, atputu un sex. Rakstiet vatcap SMS 2-5-1-3-9-7-0-8. Daru labi kuni. LV-RU.
nov. 2023

Sex (39)

Iscju devusku bez kompleksov dlja sovmestnova sotrudnecestva na osnove €. S interesom dolgosrocnih otnasenij
nov. 2023

Sugardaddy (37)

Esmu šeit pirmo reizi, meklēju jauku un tiešaam jauku meiteni vairaak kaa Sugardaddy attieciibaaam, protams viss var buut slepeni un jauki. Esmu prasiigs un drusku valdoniigs, bet patiik lutinaat un zinaat ka esi apmierinaata visos veidos . Ja esi drosmiiga un patiik piedzīvojumi dod zinju
nov. 2023

Гриша

Хотел бы встретиться с привлекательной и стройной девушкой , можно на постоянной основе . При желании готов помогать материально.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Alisa 2

Alisa

Well-mannered and friendly girl. Great mood, seductive outfit... You will love our meeting, I promise❤️❤️❤️ My photos, comfortable apartment in the center. WhatsApp Воспитанная и celebrities девушка. Отличное настроение, соблазнительный наряд... Вам понравится наша встреча, обещаю❤️❤️❤️ Мои фотографии, уютная квартира в центре. Вотсапп
Vakar 21:19

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt