PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām » Oskar

Ievietots: 11 mar. | Lasīts: 25 | Sludinājuma ID: #7718350

Oskar (63 gadi)

Хочу найти женщину 60+- для общения. Вне рабочее время . работаю. Мне 63. Место для встречи есть, живу в Золитуда.
Sludinājuma ID #7718350
Vārds Oskar
Vecums 63
Pilsēta lv
E-pasts dom***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 11 mar.
Lasīts 25

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām"
Toggle table/grid view button

11 mar.

Alex

Симпатичный и адекватный мужчина готов встретиться с приятной и стройной девушкой до 35 лет . Буду благодарен материально.
11 mar.

Meklēju milf

Labdien . Meklēju precētu vai aizņemtu Milf kurai darba dienas pa dienu nav ko darīt un gribas kuni vai Sex neparastā vieta ar jaunu puisi . Konfodenciali . Nav komercija . Vieta un auto ir Добрый день . Ищу замужнюю или занятую милфу которой по рабочим дням днем нечего делать и хочется куни или секса с молодым парнем в необычном месте . Конфиденциально . Не коммерция . Место есть авто тоже
11 mar.

Oral switch

Cau . Meklēju sievieti kurai ļoti patīk orālais Sex . Sūkāt , kad drāž mute , sperma uz sejas un mute , kuni , 69 , squirt , facesitting . Meklēju patstavigam tikšanām . Vieta un auto ir . Viss konfidenciāli . Garas sarakstes neinteresē , vecumam nav nozīmes . Tikai sievietes un reālas tikšanās . Привет . Ищу девушку которая очень любит оральный секс . Сосать , когда трахают в рот , сперма на лице и во рту , куни , 69 , сквирт , фейсситинг . Ищу для постоянных встреч . Место и авто есть . Все конфиденциально . Долгие переписки не интересуют , возраст значения не имеет . Только девушку и только реальные встречи .
11 mar.

Андрей (46)

Познакомлюсь встречусь с женщиной кто сделает миньет за бонус с меня я здаров чистоплотный не алког пурвцемс
11 mar.

Janis

Sveika es sportisks simpatisks virietis 33/ 185/ 72 veletos iepazities ar tevim lai satiktos un pavaditu laiku kopa lai varu tevi iepriecinat ar kaisli.
11 mar.

Kārumnieks)) (48)

Meitenes. Visa vecuma. Man patīk kā uz foto - Face siting-kuniligs. Vēlētos, lai dāma kārtīgi pasmacee mani un izjāj uz manas sejas. Pretī neko neprasu, satiekamies es izlaizu un šķiramies. Var arī ZL. Arī hetero pāriem. TG Suuntoo
11 mar.

Artūrs (33)

Varbūt kādai/ kādam ir piedāvājums labi nopelnīt?! Izskatīšu labus piedāvājumus! PS. Lūdzu nepiedāvāt seksuālā rakstura tēmas ar vīriešiem - neinteresē!
11 mar.

Karlis (45)

Ishju damu 40-60 let dlja vstrec, materialjno pomogu
11 mar.

Andrei (46)

Gribu epazites ar sievieti kura uztaisīs minietu par finansu atbalstu no manas puses esmu vesels gan morāli gan fiziski neesmu al-ko vai kādu citu vielu cienītājs bez rūpībam uzmacigu uzvedību Purvciems
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Alina (34 gadi) 5

Alina (34)

Миниатюрная сексуальная кошечка пригласит в гости. Нахожусь в центре 25292409
Šodien 2:58

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt