PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Matey

Ievietots: 8 jan. | Lasīts: 76 | Sludinājuma ID: #7605218

Matey

Valmiera. Gribu aktīvu. Esmu hotel. Vieta ir.
Sludinājuma ID #7605218
Vārds Matey
Pilsēta lv Valmiera
E-pasts sok***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 8 jan.
Lasīts 76

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

8 jan.

Gribu sex (39)

Gribu sex, pasukat sodien forshu pimpiti. Es maza auguma 39 170 65 16 simpatisks puisis. Ar auto, varu ari aizbraukt. Watsap Ja hochu sex, pososat krasivij penis. Ja malenkovo rosta 39 170 65 16 simpatichnij paren. Ja na mashine, mogu i pojehat
Pleasure (27 gadi) 4
8 jan.

Pleasure (27)

Čau! Labprāt iepazītos un satiktos ar kādu puisis vai vīrietis no 20 līdz kādiem 35-40 gadiem, kuram patīk sniegt rimming? Man ir neliela pieredze ar rimming, bet šī lieta ļoti patīk un sagādā milzīgu baudu. Labprāt izbaudītu labu rimming no forša džeka. Pretī varu iespējams uztaisīt handjob/ blowjob vai arī varam vienoties par kādu labu ATLĪDZĪBU tev par laiku & darbu, ja tas ir nepieciešams. Man 27 gadi, esmu kopts, bi džeks. Ja pats to nedari, varbūt vari ieteikt kādu vai arī padalīties ar savu pieredzi?
8 jan.

Gribas (31)

Могу пожехать к вам и отсасать могу подрочить могу дать в попку Я мобилен
8 jan.

Bisex (27)

Simpātisks bisex ar lielu locekli tiksies pret finansiālu atbalstu. Esmu gara auguma, masīva tipa vīrietis. Vairāk aktīvs, varu beigt vairākas reizes. Ikdienā aizņemts hetero. Rīga. Tu ar auto vai vietu.
8 jan.

Sex (28)

ir šovakar kāds labs krāns uz kura uzēsties? esmu pasīvs ar labu dupsi kas meklē labu drāzēju līdz 35 ar resnu locekli. Varat būt arī vairāki, vieta ir. Varbūt kāds rīko group fun un pietrūkst labs pasīvais?
8 jan.

Ja (47)

Laprat atsukatu akt džekam es 47 90 180 samaksawu pār tikšanos
8 jan.

Сосу

Отлиз жопы сдедаю, отсасу
8 jan.

Hey (24)

Hey varbūt ir kāds darba piedāvājums, īstermiņa palīgstrādniekS ??? Der da jeb kāds Ir auto varu atbraukt
8 jan.

Bi-pas (39)

Ищу би-актива. Meklēju bi-aktivu. Я би-пас, женат, выгляжу на 100% натуралом, высокий, ухоженный, здоров, чистоплотный, нормального телосложения, не рыхлый, бывший спортсмен, ищу для нечастых встреч би-актива с местом в центре или пардаугаве. Я долгое время встречался с одним партнером, но он уехал из Лв, поэтому пишу сюда. Формат встреч был - я приезжал и отсасывал ему в офисе или на складе. Иногда он меня трахал, по желанию и наличию времени. Все было конфиденциально, при случайной встрече вне его офиса - проходили мимо друг-друга. Если ты ищешь такого же формата встреч, без коммерческого интереса и с уважением к личной жизни партнёра, то пиши, может что и получится. Esmu bi-pass, precējies, izskatos ka 100% naturals, gara auguma, kopts, vesels, tīrs, normālas miesasbūves, neesmu vaļīgs, bijušais sportists, meklēju retām tikšanam ar bi-aktīvu ar vietu centrā vai Pārdaugavā . Es dažus gadus tikos ar vienu partneri, bet viņš pameta Lv, tāpēc rakstu šeit. Tikšanas formāts bija - es atbraucu un sukāju viņam viņu birojā vai noliktavā. Reizēm viņš mani draža pēc vēlēšanās un kad mums bija laiks. Viss bija konfidenciāli, nejaušas tikšanās laikā ārpus viņa biroja - gājam viens otram garām. Ja Tu meklē tāda paša formāta tikšanās, bez komerciālas intereses un ar cieņu pret partnera personīgo dzīvi, tad raksti, varbūt kaut kas izdosies.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Alina (34 gadi) 5

Alina (34)

Миниатюрная сексуальная кошечка пригласит в гости. Нахожусь в центре 25292409
Vakar 23:17

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt