Tiekamies šŸ”„

Piedāvāju tikŔanos pret bonusu man!
Laika pavadīŔana arī uz nakti. . . .
Kā arī soft bdsm. . .
Bildes manas!
Atbildu saņemot tavu bildi un vēlmes!
Viss protams privāti!!!
Raksti droŔi e-pastā vai telegram @Meorkinky
Uz tikŔanos!!!
Lv/ru / Eng
  • Tiekamies šŸ”„ (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti (#8093275)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8093275 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8093275
Vārds Tiekamies šŸ”„
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts edg***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Atbildes forma ir Ä«slaicÄ«gi atspējota, bet jÅ«s varat sazināties tieÅ”i caur norādÄ«to e-pastu. Mēs drÄ«zumā atjaunosim veidlapu!

Atbildes forma drīzumā atgriezīsies. Sekojiet jaunumiem!
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 3 okt.
Lasīts 79

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
Sex/Relax (30 gadi) 4
3 okt.

Sex/Relax (30)

Bi simp. prasmÄ«gs puisis 30/18cm universāls apmierinās virieÅ”a vai vairāku sexsuālās vēlmes, varbÅ«t vēlies realizēt kādu fantāziju vai vienkārÅ”i forÅ”u minetu pret bonusu. Vieta tava vai mana. RÄ«ga.
3 okt.

Iepazīties (33)

Uznāca vēlme pēc kā Nerātna Labprāt uzaicināŔu vecāku uni vÄ«rieti uz neratnu tikÅ”anos. Esmu vairāk pasÄ«vs. Gribētu orāli tev sacelt un padot dupsi Raksti kāds esi un tiekamies tagad. No tevis neliels bonusiņŔ
Neits 4
3 okt.

Neits

NomasēŔu tavu daiktu . Es 40 180 92 16 . Esu ar auto.
3 okt.

OSTAP. 2. (47)

BI. UNI 47. 183 89. 17. MINET69 PARDAUGAVA.
3 okt.

Sex Tagad (25)

Sveiks. Tagad es vēlos nodarboties ar seksu ar aktÄ«vu puisi. Esmu jauns pasÄ«vs ar labu dupsi, un es veicu lielisku minetu. Es gribu tagad sarunāt tikÅ”anos. nāc pie manis ciemos. Ludzu virtuali nerakstÄ«t man!
3 okt.

Heyhey (25)

Iedosu atsukat savus 18cm virietim 45-ā€¦ gados. Pret bonusu. Vieta ir!
3 okt.

Sex (38)

Privet mne 38. 180. 86, 17 uni mesto estj u menja hocetsja sex oral laski 69 hocew i pisi budu zdatj tvoi predlozenija zanebolwoi bonus
3 okt.

pljavnieki seks (48)

ŠæрŠøŠ³Š»Š¾ŃˆŃƒ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с Š½Š¾Ń€Š¼Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¼ сŠøŠ¼Šæ Š³ŠµŃ‚ŠµŃ€Š¾ Š±ŠøсŠµŠŗс ŠæŠ°Ń€Š½ŠµŠ¼ ŠŗŠ¾Š½Ń„ŠµŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š» Š±ŠµŠ· ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ»ŠµŠŗсŠ¾Š², Š½Š° Š¾Š±Š¾ŃŽŠ“Š½Ń‹Š¹ сŠµŠŗс Š±ŠµŠ· Š³Ń€Š°Š½Šøц, ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Š¾ рŠµŠ³ŃƒŠ»ŃŃ€Š½Š¾ у Š¼ŠµŠ½Ń. я с ŠæŠ»ŃŠ²Š½ŠøŠµŠŗŠø, Š¼Š½Šµ 48 181 105 17 Š±ŠøсŠµŠŗс ты Š“Š¾ 40 Š½ŠµŠæŠ¾Š»Š½Ń‹Š¹ с хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠøŠ¼ чŠ»ŠµŠ½Š¾Š¼
3 okt.

centrs (21)

21/180/75/19. Š’стрŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ Š½Š° Š¾Ń€Š°Š», с тŠµŠ±Ń Š±Š¾Š½ŃƒŃ 20ā‚¬
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt