OtsosušŸ–

ŠžŠ¢Š”ŠžŠ”Š£ ŠžŠ¢ 17Š”Šœ. Š–Š”Š£ ŠŸŠžŠ•Š”Š›ŠžŠ–Š•ŠŠ˜Š™. ŠœŠ•Š”Š¢Š ŠŠ•Š¢. 45 170 70 15 ŠŸŠŠ”. ŠœŠžŠ–ŠŠž Š”Š’ŠžŠ˜Šœ.
Sludinājuma ID #7888106
Vārds OtsosušŸ–
Pilsēta Rīga
E-pasts per***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 12 jūn.
Lasīts 51

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
12 jūn.

Kuce (23)

Hey kas Å”odien vēlas pakļaut pakļāvÄ«gu puisi, var saiet , var zelta lietus, mby Oral, rimming un daudz ko citu ja interesē rakstišŸ˜‚
12 jūn.

Maks

Otdamsja v popu hocu tvjordij clen v popu
12 jūn.

Reali (45)

Ir kads jauns 18-20gadigs pasivs kuram patik vecaki, viriesi ar vederu. Ja velies sad, tad piekapt, bez runam nolaist bikses, dabut dibena bilde redzamo, raksti parametrus. Bez komercijas.
12 jūn.

ŠžŃ‚сŠ¾Ń тŠµŠ±Šµ (23)

ŠÆ 23/183/65 сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń Š¾Ń‚сŠ¾ŃŃƒ ŠæŠ°Ń€Š½ŃŽ Š“Š¾ 25 Š»ŠµŃ‚ ŠÆ с Š¼ŠµŃŃ‚Š¾Š¼
12 jūn.

Kam liels (43)

SatikŔos ar liela un/vai resna locekļa saimnieku, kas dos nesteidzīgi atsuukāt un mani izpistu. Man 43. 168. 78. 15. Pas. Bez kompleksa, bez komerc.
12 jūn.

dv

delaju massaz prostati, razrabativaju i rastjagivaju anal, umeju fistovatj
12 jūn.

SexSodien (30)

Tiksos pec 1-2h ar aktivu virieti, pie tevis vai varam pie dabas ja nebus lietus. Es pas 30. 185. 88. 15. Ps. Telefona nr nedodu un neprasu
12 jūn.

mr1

fistuju, rastjagivaju anal, vozmozni drenaz clena i porka, igri s jaicami
12 jūn.

Aleksejs (51)

Ja musina isu musinu iz jelgavi dla intim blizasti daju popu trahat svaju est hto hocet trahnutmene v popu dolga paka sperma nevasla maju popu 270mmmm68mmmm103 isu realnava musinu let 50 mne 51 let vozrasta v jelgave isu pastajanova druga aktiva
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt