PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Labs

Ievietots: 31 mar. | Lasīts: 38 | Sludinājuma ID: #7752438

Labs (48 gadi)

Mekleju rupjaku aktivu. Pasivs, gribu sukat pipeles.
Sludinājuma ID #7752438
Vārds Labs
Vecums 48
Pilsēta lv Balvi
E-pasts ali***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 31 mar.
Lasīts 38

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

31 mar.

Kuce (39)

Gribu kaislīgu seksu ar aktīvu vīrieti līdz 45 ar normālu miesas būvi. Es bi pasīvs - 39/ 287/ 93. Seksā intresē anālais, orālais, skūpsti, glāsti. Raksti un tiekamies!
31 mar.

Andrej (33)

Привет ищу комнату в Риге я 33 179 71 16 иотнашение хорошего друга
Gintis (48 gadi) 2
31 mar.

Gintis (48)

Iedošu pasūkāt, varu uztaisīt rimingu!! 48. 184. 77. 19.
31 mar.

Puisis (23)

Man 23 esmu sportiska auguma, varu satikties vakarā un pasūkāt vai iedot dupsi tavā vietā, ja vari nosponsorēt tikšanos, raksti uzreiz ar saviem parametriem un vēlmēm.
31 mar.

Heii (21)

Gribētos atsūkāt foršam vīrietim, varam arī ko vairāk - es pas. Es augumā neslaids bet kopts un simpātisks jauns džeks no Rīgas. 21g, gribetos nelielu bonusinu
31 mar.

Janka (50)

Uzvilšu zeķubikses drazisi cauri
31 mar.

Edgars (25)

Kopts, slaids puisis, 185. 80. 19 labprāt pamēģināt rotaļlietas, pieredzes nav! Vis konfid
31 mar.

Juris (46)

Passivs virietis 46/ 184/ 75 tiksies ar aktivu virieti. Izskatišu visada veida piedavajumus, ir seksa rotaļlietas un sieviešu seksiga apakšveļa.
Gribu masazu 3
31 mar.

Gribu masazu

Kas var ieteikt labu masieri, kas labi dara savu darbu un pie kura var pieteikties PEC masazas uz laimigam beigam, vai kas var maset kails. Zinu, ka seit ir visadi sludinajumi, bet interese tiesi konkreta pieredze. Velams, lai masieris butu laba forma! Interese ari, kas var izbraukt un vai kads ir kadreiz baudijis ari 4 roku masazu?
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Taya 6

Taya

С удовольствием порадую тебя оральными ласками и нежным телом) Есть классика и дополнения, часовая программа и 30 минут. Строго индивидуально и конфиденциально. Без подруг, друзей и предоплаты. Пиши я жду именно Тебя
Šodien 15:55

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt