PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Es

Ievietots: okt. 2023 | Lasīts: 113 | Sludinājuma ID: #7423732

Es (44 gadi)

Man44. 190. 85. Varētu iedot pasūkāt vai vēl kko.
Sludinājuma ID #7423732
Vārds Es
Vecums 44
Pilsēta lv Ogre
E-pasts gar***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots okt. 2023
Lasīts 113

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

okt. 2023

Maks

Kto potrahajet menja v popu. s menja bonus
okt. 2023

Очень прошу

Хей, Русские пацаны, очень прошу вам, очень хочу атлизать жопу в туалете стоб пописали в рот мне!ви худощавие, стройные, Доминанти, бруталние!я настоящий пидар раб туалета! может кто дать?
okt. 2023

gribu sūkāt

Ir te centrā kurš var iedot sūkāt, izlaizit anusu?riju spermu un pissing!dodu dupsi drāzt!tu slaids, tievs bez aizpriedumiem!es pidars
okt. 2023

Max

С меня минет + бонус парню до 30
20cm (21 gads) 2
okt. 2023

20cm (21)

Ja patīk, droši raksti kas interesē un ja rakstīji un es neatbildēju, raksti vēlreiz! Joprojām meklēju labu sūkātāju! Foto mani, esmu jauns, vīrišķīgs, aktīvs, hetero puisis, kas meklē kādu pasīvu sūkātāju, kas gribētu kārtīgi apkalpot, sūkāt manu daiktu līdz es piepildītu tev pilnu rīkli…var arī ko vairāk, ceru ka nekas abpusējs tev neinteresē. Būtu forši arī ja tev būtu vieta centra vai klusā centra pusē vai auto. Esmu 186 73 20cm Lv/ eng
Massage?🐾🔥😉 5
okt. 2023

Massage?🐾🔥😉

Massage with happy end ? Kā arī masāža ar bdsm pieskārienu!! Kā arī tikšanas un laika pavadīšana uz nakti vai visparēji pret mat. Atlīdzību! Bdsm play Dom and sub, massage, massage with hot candles , spanking, if u Wana be slave feet also open. For more info PM !!! More pic in private!!! Puppy play also !!! One hour session-, $$$ Telegram: @Meorkinky Atbildu saņemot kādu bildi un vēlmes !!! Vieta centrs vai arī tava!
kinky (27 gadi) 2
okt. 2023

kinky (27)

Latvian boy seeking daddy foiregner in Riga. +40yr old . Fuck me at your hotel.
okt. 2023

алекс (50)

зделайте мне минек
okt. 2023

Hehe (39)

Šovakar gribu foršu masāžu. Man 39. Esmu bear type, attiecīgi resns, masīvas miesabuves. Augums 176cm. Svars 122 kg. Loceklis 13-14cm. Ir teikts pa resns. Raksti intereses un piedavā foršu vakara atpūtu un tiekamies.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Katrina (39)

redlagaju raznije vidi masazikov. Klasiceskij masaz, Relaxs masaz vsevo tela, Body to body. bdsm-Sesija Masaz prostati, jest raznije igruski. Mogu predlozit pered masazhem penoje dzakuzi!! Jest podruwka
Vakar 11:34

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt