Ievietots: 11 sep. | Lasīts: 53 | Sludinājuma ID: #8062432

Bunker Cruising šŸ”„

Ļauj vaļu savām fantāzijām un vēlmēm!!!
Tiekamies katru dienu(izņemot pirmdienas), Bunker cruising bārā!!!

Bunker Cruising šŸ”„
Laipni lūgti ciemos!!!
Esam atvērti katru dienu, izņemot pirmdienas!!!
Darba laiks: 18:00-2:00 izņemot 5dienu ( 18:00-7:00) un 6dienu( 21:00~8:00);
Bunker Cruising Bar: Alfreda Kalnińa iela 4
Welcome (18:00-2:00)šŸ”„šŸ”„šŸ”„ Mums ir bārs, video zāles, bdsm istaba, Ŕūpoļistaba, glory holes utt!!! Visur ir prezervatÄ«vi un lubrikanti!!! Bunker Cruising Bar Centrs Alfrēda Kalniņa iela 4
6diena protams īpaŔa diena( Swinger mix party)-vīrieŔi, sievietes, pāri, bisex )!!!
Alfrēda Kalniņa iela 4
BunkersšŸ”„šŸ”„šŸ”„
Ieeja 8 EUR visas dienas izņemot sestdienas!
  • Bunker Cruising šŸ”„ (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti (#8062432)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8062432 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8062432
Vārds Bunker Cruising šŸ”„
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts cru***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 11 sep.
Lasīts 53

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
11 sep.

dv

delaju massaz prostati, razrabativaju i rastjagivaju anal, umeju fistovat, Masēju prostatu, attīstu un stiepju tūpļa, varu dūrēt, attīstot un stiepjot anālo, fistoju
11 sep.

br

strogomu gospodinu nuzen pokornij rab-mazahist, stingram saimniekam vajag padevīgu mazohistu vergu,
11 sep.

ŠŸŠ°ŃŃ

ŠŸŠ¾ŃŠ°ŃŃƒ Šø Š²Ń‹Š“рŠ¾Ń‡Ńƒ тŠµŠ±Šµ.
11 sep.

Oral (45)

Bonuss jaunam, koptam čalim (18- 28) par orālo sexu! Esmu 45, 187, 80, 18 kopts, vesels un nodroÅ”ināts. Ir auto un ir vieta Teikā. Loceklis 18 cm, profilā foto mans. Vecāki neinteresē. Tikai reāliem čaļiem! Pieredze nav obligāta!
11 sep.

subbtm (34)

ŠŸŃ€ŠøŠµŠ“у Šŗ Š°ŠŗтŠøŠ²Ńƒ сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń. ŠÆ 34 185 85 18, сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹. ŠžŃ€Š°Š», Š°Š½Š°Š», ŠæŠ¾Š“чŠøŠ½ŃŃŽŃŃŒ. ŠÆ Š±ŠµŠ· Š¼ŠµŃŃ‚Š°, Š½Š° Š°Š²Ń‚Š¾. ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾, Š±ŠµŠ· ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†ŠøŠø.
11 sep.

Daram (37)

Labdien visiem realistiem Esmu precejies hetero virietis Veletos pameiginat sajust viriesa locekli Sev dupsi, primarais konfidencialitate No abam pusem, par parejo jau vienosimies Tie kas reali ilgi nevar beigt neinterese Jo esmu Iesacejs!
Sex (38 gadi) 2
11 sep.

Sex (38)

Sveiki! Es pasivs -varbut kads tagad grib pa aatro??? Varu pasukat! Man 38 168 60 16 Privet! Ja pasiv. Mozhet ktoto hochet po bistromu Mogu pososat. Ja 38 168 60 16
11 sep.

ŠŸŃ€Š¾ŃŃ‚ŠøтутŠžŠ½Š°Š½Šøст (40)

Š”Š¾ŃŃƒ чŠ»ŠµŠ½ ŠæŠ¾Š»Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒŃŽ Š³Š¾Š»Ń‹Š¹ , Š“Š°ŃŽ Š² ŠæŠ¾Šæу Š±ŠµŠ· Š³Š°Š½Š“Š¾Š½Š° , тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ ŠŗŠ¾Š½Ń‡Šøть Š½Š°Š“Š¾ Š² рŠ¾Ń‚, ŠæŠ¾ŃŠ»Šµ ŠæŠ¾Šæы . ŠœŠ¾Š¶Š½Š¾ ŠæŠ¾Ń€Š¾Ń‚ŃŒ рŠµŠ¼Š½ŠµŠ¼ , ŠŗŠ°Šŗ Š²Š¾ Š²Ń€ŠµŠ¼Ń сŠµŠŗсŠ° , тŠ°Šŗ Šø Š“Š¾ , ŠøŠ»Šø ŠæŠ¾ŃŠ»Šµ . Š§Š°Ń 30 , Š½Š¾Ń‡ŃŒ 100 , ŠæрŠøŠ²Š¾Š“ŠøтŠµ Š“руŠ·ŠµŠ¹, сŠŗŠøŠ“ŠŗŠ° 50 %. ŠØŠŗŠ¾Š»ŃŒŠ½ŠøŠŗŠ°Š¼ Šø стуŠ“ŠµŠ½Ń‚Š°Š¼ сŠŗŠøŠ“ŠŗŠ° 75 . %
11 sep.

Puisis (23)

MeitenÄ«te meklē vÄ«rieti attiecÄ«bām. . griboÅ”u kaislÄ«gu. . patÄ«k vÄ«rieÅ”i virs 40g apaļīgi un locekli ap 15cm paresnu
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt