Ievietots: 15 sep. | Lasīts: 73 | Sludinājuma ID: #8067753

ja (36 gadi)

Кто прямо щас сделает миньет, я один на работе никого нет , мне 36 член бритый
Sludinājuma ID #8067753
Vārds ja
Vecums 36
Pilsēta Rēzekne
E-pasts jah***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 15 sep.
Lasīts 73

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
15 sep.

Hey

Hey hey Varbūt kāds ir Bauskas pusē??? Esmu ar auto varētu šovakar varbūt ko sadarit ?? Esmu atvērts piedāvājumiem Igdiena diskrēts hetero čalis Vairāk Uni pasivs Viss konf Varam fun mana mašīna Varētu orālo tev var apuseji Mozna po ruski toze Esmu simpātisks kopts sakarigs puisis Vari būt precēts bez pieredzes viss konf
15 sep.

Sazvanās

Uzzvani, Divi deviņi deviņi četri divi seši četri divi
15 sep.

Aktiv (30)

Я акт, места нет не старши 35 лет, присылайте на почту фото . мой номер, , , два девять восемь девять четыре семь два один воцап телеграм. . . .
15 sep.

DAUGAVPILS (46)

Познакомлюсь с неженатым пассивным или Уни парнем в Д-пилсе. Я мужчина.
15 sep.

Bi pas (39)

Bi Pas. 39. Pardaugava.
15 sep.

Izme (33)

Sveiciens. Varbūt kādam ir interese šodien vakarā uztaisīt minetu? Esmu bez pieredzes, bet vēlos izmēģināt. Esmu ar auto.
15 sep.

minet

Esmu z-salā, ja esi jauns puisis un gribu pasūkāt tad atnāc tagad pie mana auto, attaisi durvis un dari kas darāms, guļu pliks.
15 sep.

igri uniforma

isu salovlivuju vsadnicu kotoraja zaprigivaet na svoego buinogo zerebca
15 sep.

Janis (42)

1. grupas invalīds staigājot ar vienu spieķi. laprat kādam mašīna nomasesu locekli un spermu apēdīšu no tevis bonusins 10. eiro. atrodos Tīraines iela 13. skanija centra ja kādam intrese zvanāt vai rakstāt wacapa. .
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt