PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Seks

Ievietots: 23 apr. | Lasīts: 22 | Sludinājuma ID: #7802474

Seks (30 gadi)

Kads grib tagad sexu ar passivu dzeku? Vieta Agenskalns 30 177 80 17. Es passivs gribu pasukat un dod savu dupsi padrazt.
Sludinājuma ID #7802474
Vārds Seks
Vecums 30
Pilsēta lv
E-pasts boy***@yandex.ru Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 23 apr.
Lasīts 22

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

23 apr.

Darbs varasai

Klāt pavasaris. Nesteidzīgi meklēju kādu skolnieku, studentu, kurš vēlas pastrādāt vasaras brīvlaikā un brīvdienās nelielos piemājas saimniecības darbos Bārbeles pusē. Nepilna dienā. Var palikt arī uz vietas. Nav saistīts ar intīmu, bet iespējams, tikai abpusēju vēlmju un simpātiju gadījumā.
23 apr.

bon (33)

Gotov segodna horoshenko otsasat i otlizat jajca parnu s zelaniem konchit mne v rot. ja 33/ 183/ 80 ja s mestom
23 apr.

Gym Latvija (24)

Čau kāds iet uz Gym Latvija origo vai Barona centrs varētu aiziet kopā var būt Es 24/ 178/ 65 Привет кто то ходит в Gym Latvija origo или в Barona Centrs могли бы вместе сходить Я 24/ 178/ 65
23 apr.

Raivo

Prijezzaj, otsosu konfidencialno, ti bi akt. S menja bonus.
23 apr.

Raivo

Zaplacu aktu, za oral... Konfidencialno, mesto jetj. Poddejzzaj, bez dolgoj pereepiski.
23 apr.

Hello (27)

Gribu satikties NORMĀLU, KOPTU džeku līdzīgā vecumā 18-30max. Es 27, 188, 75, 18 Esmu atvērts visām vēlmē, ja esmu ieinteresēts.. oral , anal, kissing... atkarigs ko tev pašam gribās un kas patīk. Tapec lūdzu sac ar saviem foto un pastāsti kāds esi un ko vēlies, ja bus abpusejā interese varam satikties reāli un darit to pastāvīgi, bet var ari tikai vienreiz. Mani foto protams pretī. Vecākus un ar lieko svaru ludzu netraucēt, nesakarīgas ziņas ignoreju. Bezjedzīgi tukši čatot nevēlos!
23 apr.

Sub (39)

Sub passivs uzaicinās ciemos Dom aktīvu, kurš varēs brutali panemt priekšā. Darīšu gandriz visu lai apmierinatu aktīvu - orālais, anālais, depthroat, spermas norīšana, ZL, FF, Vieglais BDSM. Utml. Es 39-176-76-18. Purvciems. Bez komercijas.
23 apr.

Alex (38)

Meklēju jaunu puiši, 18-26 gadi. Bez pieredzes. Gribu pamēģināt atsūkat un laizīt anusu, bez sexa. Gribu lai ar mani būtu ļoti rupji un teica ko man darīt. Varu arī par to maksāt naudu. Watsap divi deviņi simt piecdesmit septiņi divsimt deviņpadsmit
23 apr.

Rimming (27)

Jauns, tieviņš puisis atnāks ciemos sniegt rimmingu. Lūdzu uzraksti, kur atrodies, ja ir vēlme un iespēja uzaicināt ciemos. Vecumam un augumam nav liela nozīme, galvenais, ka tīrs dibens.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
🍑 СЛАДКАЯ🍑💛💙💚❤️ (28 gadi) 8

🍑 СЛАДКАЯ🍑💛💙💚❤️ (28)

💜❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜❤️💚💙💜❤️💚 очень сладкая девочка приглашает щедрого мужчину к себе в гости мои роскошные формы приятно тебя удивят мы займёмся этим в разных позах пиши мне на WhatsApp без подруг и друзей оператором и посредников
Šodien 2:33

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt