PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Sanja

Ievietots: nov. 2023 | Lasīts: 176 | Sludinājuma ID: #7470473

Sanja

Ir kāds aktīvs ar vietu Kuldīga? Seks ar prezi un lubi tie no tavas puses
Sludinājuma ID #7470473
Vārds Sanja
Pilsēta lv Kuldīga
E-pasts mcs***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots nov. 2023
Lasīts 176

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

nov. 2023

Kengarags (34)

Hei! Mājas vientuligi es nedaudz iedzeris vēlos iepazīties ar aktīvu Džeku sexam laikā pavadīšanai. man 34, 164, 55
nov. 2023

Ron (24)

Ja nu kādam ir brīvs un vēlas orālo , tad varam ko sadomāt Es 23=184-67-17 Raksti un sarunasim ir vieta Bonusiņs no tevis
nov. 2023

realjnij trah (69)

prigloshu parnja kotorij realjno hochet normaljno potrahatsa?mesto plevki mne 47 181 99 17 uni, ti SIMP NEPOLNIJ NE PASSIV, A UNIVERRSAL S KRASIVIM 4LENOM I DO 40 LET, prosjba starshe ne pisatj . parametri i FOTO NA POCHTU i sozvon, mozhesh ostatsa do utra
nov. 2023

MrXx (36)

Sveiks visiem, nezinu vai kādām liksies interesanti, bet meiģināšu. Jau kādu laiku meiģinu atrast attiecības ar sava vecuma, vai jaunāku vīrieti (vecāki šoreiz sorry, ir jau meiģināts un tiešām mums atšķirās intereses un uzskati). Pats esmu ar vēderiņu, bet meiģinu tikt no tā vaļā, tāpēc uz modeli es neceru, bet vēlētos, lai sports tev nav svešs, lai tu mani varētu motivēt, vai nu mēs kopā rastu spēku iziet un paskriet, aiziet pastaigāt vai slidot. Sugar son arī man diez vai derēs, jo manā uztverē vīrietim ir jāstrādā. Ja šīs teksts tevi uzrunā, tev ir 2 rokas, 2 kājas un galva uz pleciem, uzraksti kaut ko par sevi un tad rezdēsim kur mēs tiksim ;) Pats esmu no Liepājas un vēlētos tur palikt, bet ja tiešām būs nepieciešāms esmu atvērts jebkurai pilsētai ;) +++ Всем привет, не знаю, будeт ли кому-то интересны, но попробую. В течение некоторого времени я пытаюсь найти отношения с мужчиной моего возраста или младше (на этот раз те кто по старше извините, это уже пройденно, и у нас действительно разные интересы и взгляды на жизнь). У меня самого есть животик, но я пытаюсь от него избавиться, поэтому на модель не надеюсь, но хотелось бы, чтобы вы были знакомы со спортом, чтобы вы меня мотивировали, или мы вместе находили в себе силы выйти и побегать, погулять или покататься на коньках. Sugar son мне тоже вряд ли подойдет, потому, что по моему мнению мужчина должен работать. Если этот текст тебя заинтересовал, у тебя 2 руки, 2 ноги, голова на плечах, напиши что-нибудь о себе и посмотрим, где окажемся ;) Я сам из Лиепаи и хотел бы там остаться, но если это действительно необходимо, я открыт для любого города ;)
nov. 2023

Минет (27)

Есть крепкий член для минета?
nov. 2023

алекс (52)

177 52 80 15 есть кто без переписки и соплей я акт
nov. 2023

Igors

Ja esi līdz 21g, tievs un ar skutu, es tev pasukasu ja vēlies varam arī abpusēji, varam arī dupsi viens otru Ja interesē raxti mcstl at inbox. lv
nov. 2023

Вихрь (33)

Ищу активного мужчину для приятного знакомства, одноразовые встречи не интересуют. В идеале постоянные отношения . Если ты тоже ищешь для дружбы , секса , и не только, то пиши ru/ lv
nov. 2023

Прогулка

Выйду погулять в лесок кому выдрочить ?.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Katrina (35 gadi) 2

Katrina (35)

Hi everybody. I offer the best full body massage and stress relief treatments in Agenskalns. More information in wats up, sms, calls. Prise from 40 till 90. I offer massage with happy ending and body to body massage Time 30, 45, 60 and 90 min. Or just hj till 10min. No sex and escorts service. Всем привет. Я предоставляю услуги качественного профессионального массажа с счастливым окончанием. Или массаж тела к телу. Доступны варианты быстрого окончания до 10 минут, 30 минут массаж, или массаж 45, 60, 90 минут. Цены от 30 евро до 90. Детали в Ватс ап, смс или при звонке. Не предоставляю секс услуги и экскорт сервис.
Vakar 14:36

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt