PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Aleksejs

Ievietots: 1 mai. | Lasīts: 47 | Sludinājuma ID: #7816091

Aleksejs (51 gads)

Esu virietis mekleju virieti prieks pipeles drockas kopa pariveties ar pipelem apliet pipeles ar spermu ir kads virietis kuram tas intrese jelgava putu forsi sastapti patstavigu realu virieti 51 gadu man pasam ir 51 gadi butu velams ko tadu pameiginati pa kluso konfedicinali garanteju visu ko es gribu uzaicinasu pie sevis virieti gulta pameiginasi pa pliko butu velams bez garam sarakstem 270mmmm68mmmm103 rakstiet tie kam patik ka foto ir
  • Aleksejs (51 gads) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti (#7816091)
Sludinājuma ID #7816091
Vārds Aleksejs
Vecums 51
Pilsēta lv Jelgava
Telefona numurs +3712706**** Uzzināt tālruni
E-pasts ase***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 1 mai.
Lasīts 47

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

1 mai.

izpalidzat (31)

mekleju meiteni vai sievieti vai pari sexam kas dzivo smiltene vai netalu no smiltenes vai ari kas ziemelvidzeme dzivo ludzu atsaucas man loti loti vajaga sex piedavajat man kadu sexam 2578s1s735
1 mai.

Dima (26)

Ищу сейчас секс с натуралом, кто может подъехать? на машине Kleistu Iela 15
1 mai.

Toms (48)

Kas grib atnākt! 48. 285. 78. 19.
1 mai.

uni (69)

после 7 утра приезжай если ты на машине?скучно?ты только за обоюдный секс друг друга?молодой до 40 не более неполный. и не пассив, жду в гости на реал трах в плявниеки, можно с повтором орал анал мне 48 181 99 17 я только универсал плявниеки с местом. ескорт трансы 2989 dva tri 84
1 mai.

Ivars

Labrīt, gribās kko sadarīt es Ziepniekkalnā. 38/ 178/ 80/ 17
1 mai.

Tips

Hei! Sovakar dodos uz Rīgu-interesë ieskriet pie kāda ciemos uz nakti. Jauks bi akt challis 38. 192. 88. 18. tu līdz 35 bez tarakāniem galvā un riepas!garas sarakstes un forosesijas izlaiz am!
1 mai.

Минет (35)

Отсосу с проглотом утром в вашей машине
1 mai.

Tagad (28)

Tagad kāds negrib ? Tu ar auto jelgavas puse
1 mai.

Aktme

Aktiva viriesa 40+ meklējumos regulāram tikšanām
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
💞 ❤️Sweet Betty💞❤️ (34 gadi) 8

💞 ❤️Sweet Betty💞❤️ (34)

💞❤️Я милая и симпатичная) приглашу в гости . Relacja. 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Vakar 17:55

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt