PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Попробую 2051****

Ievietots: 29 mar. | Lasīts: 227 | Sludinājuma ID: #7745189

Попробую 2051**** (49 gadi)

Есть тайное желание попробовать взять в рот у аккуратного мужчины Опыта нет есть желание место. 49 170 86 обоюдный не интересует. vacap 2051**** Uzzināt tālruni на звонки не отвечаю
Sludinājuma ID #7745189
Vārds Попробую 2051****
Vecums 49
Pilsēta lv Rīga
Telefona numurs 2051**** Uzzināt tālruni
E-pasts spo***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 29 mar.
Lasīts 227

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

29 mar.

xxxx (40)

Хочу познакомиться с молодым пасс парнем, 18 - 25 лет. Стройным и не высоким.
29 mar.

Sigulda (47)

Brauc caur siguldu un velies atru sex ar pasivu vai vienkarsi atsukaju, dod zinu, es ar vietu un auto!
29 mar.

Gribu! (24)

Čau, varbūt kāds var izpalīdzēt ar 30e man ir sieviešu drēbītes ari , , velams tu ar auto jo laiks ir drausmīgs , ir protams ari kosmētika un ja. es tikai pasīvs
29 mar.

Sucidal (40)

Пасив. Секси. 100 пол часа
29 mar.

Leonid

Interesujet molodoj, sportivnij passiv (mozhno za $).
29 mar.

PLJAVNIEKI SEKS (69)

пока есть место. плявниеки приглошу нормального парня / не мужика/ , на обоюдный секс, орал анал друг друга, ты неполный реальный без комплексов. член не менее 16 см, мне 48 181 99 17 есть животик, я универсал, место плявниеки, пиши сразу параметры. и фото члена, возможно постоянка, регулярно... не уверен, не пиши. жду
29 mar.

Cum Kiss (45)

Satikšos ar džeku ap 18-32 gadiem, kuram patīk sperma, gribas pasūkāt, paspelēties ar locekli, saņemt spermu mutē vai uz ķermeņa, ļaušu darīt ar savu locekli visu ko vēlies! Es 45 180 95 17, ar auto un vietu Vecmīlgrāvī, daudz spermas. Raksti ar parametriem! Встречусь с парнем 18-32 лет, которому нравится сперма, хочется пососать, поиграться с членом, получить сперму в рот или на тело, разрешу делать со своим членом всё что хочешь. Я 45 180 95 17, с авто и местом в Вецмилгрависе, много спермы. Пиши с параметрами!
29 mar.

Getero (40)

Женатый мужчина без опыта, хочу попробовать отсосать . Илгуциемс.
29 mar.

Kuce (39)

Ja esi ar vietu Riga aktivs līdz 50 un velies salaist pasivsm dibenu ar spermu un izdrazt bez steigas dzili ka kuci, aicini ciemos ;)
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Tina (27 gadi) 4

Tina (27)

Миниатюрная сексуальная брюнетка приглашает в гости порядочного мужчину Центр 29703577
Šodien 1:14

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt