PUH.lv » Sado-mazo » BDSM

Ievietots: 12 apr. | Lasīts: 28 | Sludinājuma ID: #7778551

BDSM (31 gads)

velos lai man dara bdsm un sado-mazo velos lai man dara ball busting olu stiepsanu spiesanu, adatas, u. t. t. es butu ar mieru tikties gandriz jebkam ja intereseju rakstat 257s8s1735
  • BDSM (31 gads) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7778551)
Sludinājuma ID #7778551
Vārds BDSM
Vecums 31
Pilsēta lv Smiltene
E-pasts hor***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 12 apr.
Lasīts 28

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

Sestdiena🔥 3
12 apr.

Sestdiena🔥

Sestdiena Bunker Atmosphere-Swinger mix party(men, women, couple, bisex ); 21:00-8:00 Īpašais viesis: BDSM master WoFF ar aktivitātēm!!! Biļešu cenas: Pāris (līdz plkst. 23:00) - 10€ Pāris (pēc 23:00) - 20€ Vīrietim vienatnē - 50€ Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS šots Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!! Bunker Cruising bar Alfrēda Kalniņa iela 4!!! Laipni lūgti:( vīrieši, sievietes, pāri, bisex vīrieši)!
GRUTNIECI SEXAM (46 gadi) 9
12 apr.

GRUTNIECI SEXAM (46)

MEKLEJU JAUNU MAMINU, GRUTNIECI SEXAM. ATBALSTU MAT TEL 269-07-00-5
Atsauksmes? (22 gadi) 2
12 apr.

Atsauksmes? (22)

Vai ir kādas atsauksmes par šo?
12 apr.

Lover (36)

Ищу с кем потрахаться в машине или в заброшке или в необычном месте . Не коммерция . Я 36/ 187/ 80/ 18 Meklēju ar ko nodrazties auto vai pamesta ēka vai neparastā vieta . Nav komercija . Es 36/ 187/ 80/ 18
12 apr.

br1

porka, nakazanije i unizenija dlja muzcin rabov, strogij gospodin zdet
12 apr.

Pervet

Meklēju sievieti, kurai interesē kunilings, kapro tēma, zelta lietus.... , kapro un zelta lietu pieņemu uz sevis, bet būtu jauki, ja ari sieviete to pieņem uz sevis.
12 apr.

FWB (34)

LV/ RUS В поисках девушки или двух подруг для встречь на нейтральной территории при взаимной симпатии. Встречи конфеденциальные, без вмешательств в личную жизнь. Желательно девушки склонные к подчинению в постеле. Интересует тема бдсм. Я адекватный молодой человек. Встречи всегда в отеле, без лишних глаз и походов на публику. Рост 190, вес 74 кг. Детали и условия готов обсудить по эмайлу. Es mēkleju sievieti vai divas draudzēnes priekš pastavīgam tikšanas reizem neitrāla teritorīja ( viesnica), protams ar abpusēju simpātiju. Interese sieviete kurai patīk paķlauties gūlta. Seks interese ar dominaciju no mānas puses. BDSM temate, protams bez fanatīzma. Mān ir 33, 190cm un svārs 74kg. Par sēvi varu pateikt ka esmu adekvāts, vairak sēvi ne slavēšu. Svariga konfedencialitāte. Tikšanas tikai viesnicas bez liekiem acīm. Ja gadijuma Tev būs interese, droši raksti.
12 apr.

Mazo

Sportiskam vīrietim nepieciešams labs pēriens. Kura vēlas kārtīgi nopērt? :)
12 apr.

Lover (36)

Ищу с кем потрахаться в машине или в заброшке или в необычном месте . Не коммерция . Я 36/ 187/ 80/ 18 Meklēju ar ko nodrazties auto vai pamesta ēka vai neparastā vieta . Nav komercija . Es 36/ 187/ 80/ 18
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Alisa 2

Alisa

Well-mannered and friendly girl. Great mood, seductive outfit... You will love our meeting, I promise❤️❤️❤️ My photos, comfortable apartment in the center. WhatsApp Воспитанная и celebrities девушка. Отличное настроение, соблазнительный наряд... Вам понравится наша встреча, обещаю❤️❤️❤️ Мои фотографии, уютная квартира в центре. Вотсапп
Šodien 15:21

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt