PUH.lv » Sado-mazo » Gaidu

Ievietots: 4 feb. | Lasīts: 50 | Sludinājuma ID: #7650463

Gaidu (56 gadi)

Vēl jo projām brīva kucītes vai pāra vieta pie kunga. Es 56 180 90 bi uni. Raksti parametrus un īsu savas gribēšanas aprakstu. Vienoties varēs par daudzko. Lv. Ru.
Sludinājuma ID #7650463
Vārds Gaidu
Vecums 56
Pilsēta lv
E-pasts esb***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 4 feb.
Lasīts 50

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

Ирена (46 gadi) 3
4 feb.

Ирена (46)

Сессия Госпожа все вопросы по телефону почту не читаю 25. 47. 38. 13 звони. Приват. Сеанс 60 +евро.
Феминизация 2
4 feb.

Феминизация

Красивая Строгая Госпожа: Приглашаю вас в гости: Незабываемый Страпон(все размеры), Порка, Футфетиш, ЗD кyни Принудительная мастурбация, пэт- плей, шокер, горячий воск, фистинг, связывание Программа ваших фантазий. На звонки отвечаю только Т 20" 47" 00" 62
4 feb.

Kucei atlidziba (39)

Meitenei-Kucei naudas atlidziba par rupju, stingru oralo un analo seksu..
4 feb.

Dresūrai

Kundze atlīdzinās par verga nopratināšanu + sodīšanu par atklātiem pārkāpumiem + Tavu vēlmju izpilde. Aizsūtīšu pie TEVIS . Pati nepiedalos!!! bet būs jautri . Госпожа компенсирует допрос раба + наказание за открытые нарушения + исполнение ваших желаний. Самa не участвую!!!!Будет весело и тебе и мне . Но для него ????
4 feb.

Maigi Bargi (50)

Ja esi pakļāvīgs un pieklājīgs vīrietis, kurš vēlētos pakļauties precētam pārim un orāli viņus apkalpot, tad raksti mums. Ir daudz spēļmantiņu, pātadziņas arī strapons. Mums tas patīk kā rotaļa, nedaudz bargi nedaudz maigi. Tev būs jāprot par TO pateikties. Ja vēlies saņemt atbildi, tad lūdzu norādiet savus parametrus. Rīga
4 feb.

br

porka, nakazanije i unizenija dlja muzcin rabov, strogij gospodin zdet
4 feb.

VirtualaVergaPaklaus (50)

Pieredzejusi forsa Barga Kundze blondine razenam formam BBW uzacina sava pulka vergus mazohistus, pizdorabus vienreizejai vai regularai virtualajai paklausasanai, sodisanai, pazemosanai. Plass scenariju klasts:):) Par nodevu Tu tiksi virtuali izrikots, pazemots un morali sagrauts, kucen!! LV, ENG, RUSS
4 feb.

Sapnis (37)

Nezinu vai var taa bet gribētu pamēginaat atrast meiteni kuru vareetu chatot un justies kaa pāris virtuālajaa videe, jo neesmu Lv. Vareetu būt mana virtuaalaa draudzene, protams es tevi sponsoreetu un lutinaatu ar finaciāliem pārskaitījumiem. Varbūt varam pameeginaat, nez vai vispaar ko taadu var atrast seit
4 feb.

Virites (50)

Встречусь с двумя дамами.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Camila (25 gadi) 7

Camila (25)

I am camila a woman with an open mind, a naughty face and the body of a Latin Goddess. I can wrap your head in my playful way, I would like to provoke and please you, but I also want to guide you for a while of pleasure with a happy ending. Coming to me is meeting a girl who can pay attention to you but at the same time enjoy pampering and flattery.
Vakar 17:59

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt