Ievietots: 26 jūl. | Lasīts: 7176 | Sludinājuma ID: #7976815

Stella (45 gadi)

Priglashayu Kreativnyh i Respektabelnyh muzhchin na otdyh so mnoj.
Klassika, Straponchiki, Massazh prostati, BDSM, ZD, Futfetish, Fisting.
Vse v zashchite.
Alkogolj vhodit v stoimostj vizita.
Zvonite na SMS ne otvechaju.
O sebe 178 sm , 65 kg, grud'- 4 razmer.
Znanie inostrannyh yazykov: Nemeckij, Anglijskij, Ital'yanskij.
  • Stella (45 gadi) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7976815)
  • Stella (45 gadi) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7976815)
  • Stella (45 gadi) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7976815)
Visas autora fotogrāfijas pieejamas apskatei
Sludinājuma ID #7976815
Vārds Stella
Vecums 45
Pilsēta Rīga
Telefona numurs lv +(371) 27195494
E-pasts ste***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
VIP sludinājuma darbības termiņš: 2024.09.08 21:10:33
Pagarināt VIP statusu uz 24 stundām?
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 26 jūl.
Lasīts 7176

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
APMACU SEXAM JAUNAS (46 gadi) 9
Vakar 14:59

APMACU SEXAM JAUNAS (46)

CAY! ESMU PIEREDZEJIS VIRIETIS. IEPAZISOS SEXAM, KOPDZIVEI AR JAUNU MAMINU VAI STUDENTI. APMACU ARI SEXAM NEPIERESDZEJUSAS SIEVIETES. PAR VISU SIKAK INFO PA TEL. RAKSTIT WACAP VAI ZVANIT 269-O7-OO-5
Šodien 1:53

Aleksandra (34)

Foot fetish piekritējiem, footjob, tramplings, ballbusting, pielūgšana, dominēšana footfetish ietvaros no slaidas, koptas un jaukas jaunkundzes. Ir pieejamas arī flagelācijas sesijas, handjob, ar dominēšanu. Netālu no centra, tīrā skaistā dzīvoklī, konfidenciāli. !!!Nekas cits vairs netiek piedāvāts un sarunāt nevar!!! 1stunda, 100€ Piedodiet, bildes nesūtu, garās sarakstēs neiesaistos. Raksti un brauc ciemos! ) Telegram @Zhutj zhutkaja6 LV/ENG/RU
Eu 3
Šodien 1:27

Eu

gospožu iļi paru kotorim nužen bi parenj mogu $$$ es vergs, varu $$$
Laizītājs 9
Šodien 0:19

Laizītājs

Vēlos regulāri laizīt peżuku un dupsi ļoti koptām sievietēm. Būšu ļoti priecīgs ja būsiet vairākas draudzenes kurām varēšu regulāri laizīt.
Vakar 23:50

Sanff

Esli ti bi sex Ili getr i mozewj datj v rot mne svoj pribor i ja lizatj tvoju popku prijezaj sejcas Jelgava vstanu na koleni i zdelaju cto hocewj! Kondef.
Vakar 22:32

Patīk drāzties?

Kurai sievietei patīk drāzties daudz un bez saistībām?
Vakar 20:52

Kundzei$$ (37)

rus/lv Patstavigs attalgojums Dominejosai sievietei , velams virs 40+ gadiigai. Kura prot, kurai patik. Sikak visu sarakste izrunat. Paldies.
Vakar 20:26

kv

porka, nakazanije i unizenija dlja muzcin rabov, strogij gospodin zdet, pēriens, sods un pazemojums vīriešu kārtas vergiem, gaida stingrs saimniek
Vakar 20:23

Meiteni (38)

Sveika nepaklausīgās meitenes. Gribu iepazīties tieši ar tevi - jaunu, nepaklausīgu un perversu meiteni, kura ir līdz 23 gadus jauna. Tev patīk vecāki vīrieši, skarbākas izklaides, pakļaušānās. Gribi regulāri atpūsties ar savu tētuku (37gadi) un baudīt dzīvi. Raksti nerātnā meitene un iepazīstamies.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt