PUH.lv » Sado-mazo » Femdom

Ievietots: 10 feb. | Lasīts: 102 | Sludinājuma ID: #7666142

Femdom (52 gadi)

Pokornij femdom iwet HOZJAIKU! Obsluživanie. 52/ 186/ 90/ 18
  • Femdom (52 gadi) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7666142)
Sludinājuma ID #7666142
Vārds Femdom
Vecums 52
Pilsēta lv
E-pasts sav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 10 feb.
Lasīts 102

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

10 feb.

Lovence

Cau . Meklēju sievieti kurai gribas sajust daudz orgasmus no lovence zem mana kontrola . Varu iztaisīt kuni ar mantiņu vai Sex . Vieta jurmala . Konfidenciāli . Nav komercija . Привет . Ищу девушку которой хочется ощутить множественные оргазмы от игрушки ловенс под моим контролем . Могу сделать куни с игрушкой или секс . Место в юрмале . Конфиденциально . Не комерция .
10 feb.

Izvarošanā ?

Поиграем в изнасилование ? Ищу девушку которую возбуждает жесткий и грубый секс . Конфиденциально . Не коммерция . Юрмала . Paspēlēsimies izvarošanu ? Meklēju sievieti kuru uzbudina rupjš un smags Sex . Konfodenciali . Nav komercija . Jurmala .
Irena (46 gadi) 3
10 feb.

Irena (46)

Сессия Госпожа все вопросы по телефону почту не читаю звони 25473813. приват. сеанс 60+евро.
10 feb.

Kuni 30e

Labdien . Piedāvāju sievietem pa ātro beigt . Uztaisīšu kuni jūsu vai mana mašīna . 30 e viena reize . Dzintari . Добрый день . Предлагаю девушкам кончить по быстрому . Сделаю куни в вашей или моей машине . 30 е один раз . Дзинтари
VAJADZIGA SUKATAJA (46 gadi) 9
10 feb.

VAJADZIGA SUKATAJA (46)

MEKLEJU IEVIETI, KURAI PATIK MASTURBET, POZET, SUKAT, IEDZERT UTT... GAIDU ZINAS WACAP TEL 269-O7-00-5
10 feb.

Нужен парень

Раб по приказу девушки ищет для девушки-Госпожи парня -Гаспадина для проведения досуга Госпожи и дрессировки ее раба. Для новых ощущений. Госпоже 28 лет, рабу 35.
10 feb.

xmrx (30)

Atsaucies, ja esi tikumīga, kārtīga, kautrīga meitene, kura ir audzināta, lai būtu priekšzīmīga, pareiza un visiem sabiedrības priekšrakstiem atbilstoša daiļā dzimuma pārstāve, ar kuru apkārtējie lepojas un uzskata par paraugu citām. Taču, neraugoties uz iepriekšminēto Tevī ir slēpta un spēcīga vēlme ļauties.... kaislei un baudījumam.... Pats esmu simpātisks, kopts vīrietis, kurš vēlas padarīt Tevi par savu personīgo palaistuvi... ... Konfidenciāli, diskrēti, slepeni. Regulāram, neķītram baudījumam... .... . Rīgā vai jebkurā citā pilsētā. Man mazliet virs 30g. Tevi vēlos - 18-35g. jaunu. Der arī variants, ja Tu esi attiecībās vai precēta un vēlies izrauties no rutīnas, un kļūt par cita virieša slepenu personīgo padauzu - baudpilnākam seksam nekā Tev tas ir šobrīd.
10 feb.

gggbbb (34)

Vairāki vīrieši meklē vienu meiteni. Mums nedaudz virs 30g. Simpātiski, kopti, reāli. Tev jābūt tādai pašai vecumā no 18-40g.
10 feb.

NewGuy (30)

Hey. Meklēju vienu un patstāvīgu partneri attiecībām, vairāk balstītu uz seksuālām izklaidēk kā jūtām. Interesē atvērta meitene, laikam vairāk jaunāka kā vecāka, atvērta izvirtībām un eskperimentiem, ne tikai divatā bet arī a citiem. Vari būt aizņemta, vari būt kautrīga. Vienīgais noteikums, bez vēstures ar STS...
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Ksenija (34 gadi) 3

Ksenija (34)

Приглашаю в гости порядочного мужчину Центр 25309830
Vakar 23:08

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt