PUH.lv » Sado-mazo » sava24

Ievietots: 10 jan. | Lasīts: 58 | Sludinājuma ID: #7608386

sava24 (42 gadi)

Нижний. Ищу себе постоянного хозяина для встреч на моей территории в вечернее время. Послушный, исполнительный, хорошо сосу, вылизываю, могу исполнять роль туалета и так далее. Место в Золитуде. Без комерции
Sludinājuma ID #7608386
Vārds sava24
Vecums 42
Pilsēta lv
E-pasts sav***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 10 jan.
Lasīts 58

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

Domina 3
10 jan.

Domina

Красивая Госпожа приглашает Вас на: Незабываемый Страпон, Порка, Футфетиш, Фейсситтинг, , Трамплинг, Унижение, Продувающая мастурация, Золотой дождь, Программа ваших фантазий. На звонки отвечаю только Т 20" 47" 00" 62
10 jan.

€€€ (39)

Meitenei naudas balva 200 euro par oralo un analo seksu.
10 jan.

Grupina (49)

Meklēju pāri (var arī divus) vai vairākas sievietes, kuriem patīk seksrotaļlietas un kuri vēlētos pēc kārtas ar strapon iegūt vīrieti. Pieredze man ir, mantiņas arī. Ar nepacietību gaidu interesentus. Telegram: strapongrupa Vīrieši, lūgums iemācīties lasīt, jūs es nemeklēju.
Domina 2
10 jan.

Domina

Красивая Госпожа приглашает Вас на: Незабываемый Страпон, Порка, Футфетиш, Фейсситтинг, , Трамплинг, Унижение, Продувающая мастурация, Золотой дождь, Программа ваших фантазий. На звонки отвечаю только Т 20" 47" 00" 62
10 jan.

Domme (30)

Dominanta kundze meklē apakšējo pāri dažādām rotaļām. Šis sludinājums nav saistīts ar komerciju. Meklēju paklausīgu pāri ar vai bez pieredzes. Galvenais ar īsto attieksmi. Man ir pieredze
IZVIRTUSU  SIEVIETI (46 gadi) 9
10 jan.

IZVIRTUSU SIEVIETI (46)

MEKLEJU SIEVIETI, KURAI PATI POZET KAILAI, MASTURBET KOPA, DZADAS SEXA ROTALAS UTT... GAIDU ZINAS TEL 269-07-005
10 jan.

Нужен парень

Раб по приказу ищет для Госпожи ищет парня -Гаспадина для проведения досуга Госпожи и дрессировки ее раба. Госпоже 28 лет, рабу 35.
10 jan.

Esmu JĀJAMA (51)

Piedāvājums domāts tikai vīriešiem vecākiem par 25 gadiem. Esmu gara auguma un ar apaļumiem. Labprāt izpildu vīrieša vēlmes un pavēles. Patīk dažādas pozas un sūkaju ar prieku. Nemeklēju ne vardarbību ne rupjību tikai seksu ar prasīgu vīrieti, kuŗš zina ko vēlas.. Sekss tikai ar prezervatīvu, bet mutē varēsi mani drāzt bez tā. Dirsā neesmu ņēmta un neviens arī to nav pierunajis darīt. Diez vai arī tam piekristu. Vieta pie manis, jo savā dzīvoklī jūtos drošāk. Esmu Rīgā. Foto sludinājumā mans.
10 jan.

br

porka, nakazanije i unizenija dlja muzcin rabov, strogij gospodin zdet
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Chanel (25 gadi) 9

Chanel (25)

Hello, I will be in the city for a few days, I work in a discreet location in the city center, I am active and passive, I kiss on the mouth, massage semination, I make fantasies and I also go out with couples, come and discover this sweet and naughty doll girl line
Vakar 19:00

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt