PUH.lv Ā» Sado-mazo Ā» SestdienašŸ”„

Ievietots: 25 jan. | Lasīts: 76 | Sludinājuma ID: #7634823

SestdienašŸ”„

: LV
Atmosfēra BUNKERS
Katru sestdienu 21:00-08:00.

ÄŖpaÅ”ie vakari viesi:
- De Mistress un Puppy Woff ar spēlēm, nerātnām rotaļām un daudz ko citu.

BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS dzēriens iekļauts!

ENG
BUNKER Atmosphere
Every Saturday 21:00-08:00.

Special guests:
- De Mistress And Puppy Woff with games, naughty plays and more.

Ticket prices:
Couple (before 23:00) - 10ā‚¬
Couple (after 23:00) - 20ā‚¬
Man alone - 50ā‚¬
Woman alone - FREE
With entry 23:00-01:00 FREE drink included!
Bunker cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4
Atvērts pasākums-Nav jāpierakstās!!!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) vēlas sado-mazo iepazÄ«Å”anās (#7634823)
Sludinājuma ID #7634823
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta lv
E-pasts str***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 25 jan.
Lasīts 76

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

25 jan.

gAYbdsm (23)

Š—Š“ŠµŃŃŒ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ Š±Š“сŠ¼ сŠ°Š“Šøст ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Ń‹Š¹ Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚ рŠ°Š·Š²Š¾Ń€Š¾Ń‚Šøть Š¼Š½Šµ Š°Š½Š°Š» Š² Š¼ŃŃŠ¾ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠøŠ¼Šø ŠøŠ³Ń€ŃƒŃˆŠŗŠ°Š¼Šø ŠøŠ»Šø ŠæрŠµŠ“Š¼ŠµŃ‚Š°Š¼Šø, я Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ Š±ŠµŠ· тŠ°Š±Ńƒ
25 jan.

Prolapse (25)

ŠœŠ¾Š¶ŠµŃ‚ ŠŗтŠ¾ Š½ŠøŠ±ŃƒŠ“ь ŠæрŠøŠµŃ…Š°Ń‚ŃŒ Šø Š·Š°Šŗрыть Š¼ŠµŠ½Ń Š² ŠæŠ¾ŃŃŠµ Š²ŠµŃ€Š½Š¾ŃŃ‚Šø, Š·Š°Š±Ń€Š°Ń‚ŃŒ ŠŗŠ»ŃŽŃ‡ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š½Š°Š“Š¾Š»Š³Š¾ ŠæŠ¾Ń‚Š¾Š¼
25 jan.

br

strogomu gospodinu nuzen pokornij rab-mazohist
25 jan.

Vip escort (40)

ŠžŠæытŠ½Ń‹Š¹ Šø уŠ¼ŠµŠ»Ń‹Šµ ŠæŠøсяŠ»ŠøŠ· ŠæрŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŠµŃ‚ сŠ²Š¾Šø усŠ»ŃƒŠ³Šø Š“Š»Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠµŠŗ Š»ŃŽŠ±Š¾Š³Š¾ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚Š° Šø ŠæŠ°Ń€ .. Š’ Š°ŃŃŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ¼ŠµŠ½Ń‚Šµ тŠ°ŠŗŠ¶Šµ Š¼Š°ŃŃŠ°Š¶, стрŠ°ŠæŠ¾Š½ Šø ŠæрŠ¾Ń‡ŠøŠµ рŠ°Š“Š¾ŃŃ‚Šø. Š¢Š°ŠŗŠ¶Šµ Š¾Š±ŃŠ»ŃƒŠ¶ŠøŠ²Š°ŃŽ Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€ŠøŠ½ŠŗŠø . ŠŠ° Š·Š°ŠŗŠ°Š·Šµ Š²ŃŠµŠ³Š“Š° Š² ŠæŠ¾ŃŃŠµ Š²ŠµŃ€Š½Š¾ŃŃ‚Šø, ŠŗŠ¾Š½Ń‚Š°Šŗт с чŠ»ŠµŠ½Ń€Š¼ ŠøсŠŗŠ»ŃŽŃ‡Ń‘Š½. ŠŸŠ¾ ŠæрŠµŠ“Š²Š°Ń€ŠøтŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾Š¹ Š·Š°ŠæŠøсŠø , Š°ŠæŠ°Ń€Ń‚Š°Š¼ŠµŠ½Ń‚Ń‹ ŠøŠ»Šø Š²Ń‹ŠµŠ·Š“ Šŗ Š²Š°Š¼ . ŠŠµŠ²Ń‹ŃŠ¾ŠŗŠøŠµ рŠ°ŃŃ†ŠµŠ½ŠŗŠø.
JAUNU MANINU,STUDENT (46 gadi) 9
25 jan.

JAUNU MANINU,STUDENT (46)

MEKLEJU JAUNU MAMINU VAI STUDENTI SEXAM, KOPDZIVEI TEL 269-07-005 RAKSTIT WACAP
25 jan.

xmrx (30)

Atsaucies, ja esi tikumÄ«ga, kārtÄ«ga, kautrÄ«ga meitene, kura ir audzināta, lai bÅ«tu priekÅ”zÄ«mÄ«ga, pareiza un visiem sabiedrÄ«bas priekÅ”rakstiem atbilstoÅ”a daiļā dzimuma pārstāve, ar kuru apkārtējie lepojas un uzskata par paraugu citām. Taču, neraugoties uz iepriekÅ”minēto TevÄ« ir slēpta un spēcÄ«ga vēlme ļauties.... kaislei un baudÄ«jumam.... Pats esmu simpātisks, kopts vÄ«rietis, kurÅ” vēlas padarÄ«t Tevi par savu personÄ«go palaistuvi... ... Konfidenciāli, diskrēti, slepeni. Regulāram, neÄ·Ä«tram baudÄ«jumam... .... . RÄ«gā vai jebkurā citā pilsētā. Man mazliet virs 30g. Tevi vēlos - 18-35g. jaunu. Der arÄ« variants, ja Tu esi attiecÄ«bās vai precēta un vēlies izrauties no rutÄ«nas, un kļūt par cita virieÅ”a slepenu personÄ«go padauzu - baudpilnākam seksam nekā Tev tas ir Å”obrÄ«d.
25 jan.

Rainers (35)

SamaksāŔu naudu skaistai meitenei, kura bÅ«s ar mieru, ka es izÅ”auÅ”u savu spermu viņai uz sejas un mutē. Pirmajās reizēs es to darÄ«Å”u viens - tā sacÄ«t - iemēģināŔu Tevi, bet ar laiku iesaistÄ«Å”u kādu no saviem čomiem un tad mēs to darÄ«sim vienlaicÄ«gi divatā. PriekÅ”roka meitenei, kura spermu norij, bet raksti arÄ« tad, ja esi ar mieru, ka Tev spermu izÅ”auj tikai uz sejas. Mēs ap 35g, Tevi gribam vecumā no 18-47g. Ja bÅ«si simpātiska, tad esam gatavi braukt uz jebkuru pilsētu un apdzÄ«votu vietu Latvijā. MaksāŔu par katru tikÅ”anos.
25 jan.

mouthaa (35)

PriecāŔos iepazÄ«ties ar meiteni, kura jau ir pamēģinājusi vai vēlas izmēģināt rimjob tēmu - vÄ«rieÅ”a dibena laizÄ«Å”anu. Esmu kopts, materiāli nodroÅ”ināts vÄ«rietis, 35. g. Par Å”o baudÄ«jumu varu meitenei samaksāt.
25 jan.

Janis (56)

Apaksējais grib tikties ar kundzi vai pāri bdsm sesijai. kautrīgs bet gribīgs
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Lana (20 gadi) 9

Lana (20)

ā¤ļø ŠÆ Š½Š¾Š²ŠµŠ½ŃŒŠŗŠ°Ń ā¤ļø фŠ¾Ń‚Š¾ Š¼Š¾Šø рŠµŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ, ŠŸŠøшŠø ŠµŃŠ»Šø хŠ¾Ń‡ŠµŃˆŃŒ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøться сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń šŸ’¦ WhatsApp: ā€Ŗ+371 29488315 ā¤ļø New in Riga ā¤ļø Photos is reall, Text my if you want to meet today šŸ’¦ WhatsApp: ā€Ŗ+371 29488315
Vakar 15:23

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt